Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה של רכב - פיג'ו 206

gggg
שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום אבא שלי לקח לבדיקה פיג'ו 206 (שנת 2003, 97 אלף ק'מ, מנוע 1400) שנראה שמור מאוד ואני לא ממש מבין מה התוצאות אומרות, במוסך אמרו לו שאין שום דבר רציני ובעלת הרכב מוכנה לטפל בהכל על חשבונה. אבל רציתי לשאול גם לדעתכם

מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: בלאי מנוע, נזילות שמן, רעש מערכת תזמון ושסתומים, סימני שריפת שמן בעומס, קורוזיה בצנורות ואביזרי קירור, לטפל מערכת קירור, לטפל במערכת דלק והצתה.

סרן קדמי ומערת היגוי: נקישה בהגה, נזילה מיכל שמן הגה, חופשים במתלה, תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי.

שילדת מרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקון תאונה בחזית, תיקוני מרכב וצבע כולל בפנל ימין מעיכות קורת רוחב פנימי (במוסך הראו לאבא שלי שאין כלום... :S ), הוחלפו חלקי מרכב מעיכות פח סביב שריטות ופגמים בצבע סביב, לחיצות פח בגג, לכוון סגירת דלת תא מטען.

מערכת בלמים (ללא פירוק גלגל): בדיקה בפרוק לפרק גלגלים לבדוק.

מערכת תאורה (כולל מצבר): מצבר שנת 2006, מתנע פגום/לבדוק זר שיניים.

העברת כח: בלאי דיסקיות גיר, שילוב הילוכים לקוי השהייה ונקישה, נדילה מדיפרנציאל, חופש ציריות, אין אחריות לגבי תפקוד תיבת הילוכים, מחשב ורכיבים נלווים.

תודה ענקית לכל מי שייעזור, כי קבענו כבר למחר להפגש ולעשות העברת בעלות אבל אני קצת מהסס כי אני לא מבין את הבדיקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להיות רגוע, אין כאן משהו חריג.

שווה לנסות להוריד במחיר (אם לא מאוחר) בעקבות התאונה מלפנים. שווה לבדוק את נושא ההגה והחופשים במתלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תקח ברצינות את תוצאות הבדיקה ,קניתי מלפני 4 חודשים פולו עם 85 אלף קילומטר מטופלת היטב ואיזה שטויות כתבו בבדיקה וואי כאילו שהאוטו גמור .. מספר מכונאים אמרו מבחוץ אמרו לי שהאוטו פיקס הלכתי לבדיקה רק כדאי להוריד במחיר וכך היה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רצוי להתחיל את ה"רומן" שלך עם הרכב, בטיפול "יישור קו" אפילו של הדברים הקטנים והזניחים, למען הראש שקט שלך (ושל אבא שלך).

נהג בזהירות, ותהנה, קנית את הרכב ואין טעם ל"ענות" את עצמך בשאלות אם עשית טוב או לא. על פניו נראה קנייה טובה, בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...