Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.הרכב המדובר הוא איביזה FR 05 , באוטו יש צ'יפ ניהול מנוע ,והבעיה שנגרמת הוא שהאוטו רועד בסרק.לאחר חיבור VAG COM המחשב הראה תקלת AIR FLOW MASS .האם יש דרך לעקוף את זה ? האם יש צורך בעידכון תוכנה בצ'יפ ניהול מנוע?

פורסם

MAF ברכבים הללו בדר"כ חי עד כ120K .

לנסוע בלי MAF מחובר ,אפשרי אך לא מומלץ מ2 סיבות:אתה תיסע מאד עשיר בדלק ובבאקפייר,שבטווח הארוך יפגע במנוע ויוריד מביצועיו בנוסף לצריכת דלק לא שפויה.

כמו כן נורת הTCS אצלייך תידלק וכתוצאה מכך אתה תאבד את זמינות המערכת הזו[יש קשר בינה לתיפקוד הABS]

אתה יכול להיות רגוע,הציפ לא גרם לבעיה הזו ,מדובר ככל הניראה בעייפות הרכיב.

יכול להיות שהMAF שלך בסיום חייו[99.9%].

אני מציע לך לגשת לE&A להרכיב חיישן מקורי כזה חדש[בוש] ולראות אם התקלה נעלמה ע"י נסיעת מבחן+חיבור לVAG COM.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

החלק בחברה עולה 1400 שקל כולל עבודה(לא יודע איזה עבודה צריך שם) .מצאתי באיביי ב50 דולר חדש. יש לך אולי מושג כמה חלק כזה יעלה בE&A?

פורסם

אצלי אלי ואביחי MAF מקורי כזה לרכב שלך [בוש] יעלה 1000 שקלים,כולל הרכבה ואחריות לשנה.

הם נימצאים בברוך הירש 11 בני ברק,יתנו לך את השירות המקובל למלון 5 כוכבים..

בהצלחה.

:-P

פורסם

ישנם תקלות שונות הקשורות לMAF לא כולן מחייבות את החלפתו

אם תרשום את קוד התקלה יהיה יותר קל לאבחן את הבעיה

כמו שאסף רשם אורך חייו של הMAF ברכב שלך הוא כ80000קמ

בחלק מהרכבים מחזיק יותר ובחלקם פחות

ניתן להשיג אצלנו חיישן מקורי בוש כולל התקנה ואחריות לשנה ב1000ש"ח

אי אנד איי אוטוספורט

03-5702345

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אני לא יודע הוא לא אמר לי איזה קוד תקלה אבל אני בטוח שהמוסך לא מעוניין להתעסק עם זה ויותר קל להחליף..יש עוד דריכים אולי לבדוק האם אפשר לנקות את החישן? אני ודע שבחלק מהרכבים מנקים אותו עם ספריי קרבורטורים

פורסם

את החיישן הזה ממש לא מומלץ לנקות ב99 אחוזים ניקוי שלו יגרום פגיעה בחיישן הזה,[החוט להט בו מאד רגיש!] בספרי קרבורטורים ממש לא מומלץ לנקות,כבר שמעתי על כמה אנשים שהחליטו לנקות את החיישן באלכוהול רפואי ,אני בכ"א לא ממליץ על ניקוי החיישן ,כי הסיכויים לפגיעה בו מאד גבוהים.

שוב כמו שכבר אביחי אמר לך,ישנם תקלות משנה שקשורות בצורה עקיפה לחיישן,ומקורם לאו דווקא בחיישן.

שוב ב99 אחוזים תקלה כזו ,והתסמינים שאמרת ,מצביעים על חיישן שהולך להחזיר נישמתו לבורא.

קפוץ לE&A שיאבחנו ויפתרו את הבעיה בצורה יעילה ורצינית.ממה שניתן לאבחן ולפתור דרך דפי הפורום.

• תוכן חדש...