Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה בין 2 סאבים idmax- jl w7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם אופי סאונד שונה, שניהם סאבים מעולים ואני אישית יותר אוהב ומחובר ל IDMAX, אך יש לא מעט שיגידו ש JL נשמע יותר בשרני, לא חושב שניתן להגיד שסאב אחד יותר טוב מהשני אלא תצטרך לשמוע ולבחור, אם אני לא טועה היה לך כבר IDMAX 10, לא?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

היה ועדיין יש ואני מאד מרוצה אבל יש לי אפשרות החלפה עם w7 ואין לי אפשרות לשמוע לפני לכן אני נעזר בכם ואני גם יודע ששניהם מעולים וההחלטה קשה  

פורסם

תנסה למצוא מישהו פה עם סאב כזה, תפגש איתו, תשים ברכב שלך ותחליט.

הרי אף אחד לא יוכל להגיד מה יהיה טוב יותר בשבילך.

עדיף לשרוף 100 ש"ח על דלק מאשר לקנות משהו ולהיות לא מרוצה.

פורסם

רעיון לא רע אני באמת אחפש משהו נדיב עם w7

אבל עדיין אשמח לשמוע קצת טיפים ואולי אפילו משהו שהיתנסה עם שתייהם

פורסם

W7 הוא 3 אוהם אם אני זוכר נכון , קח בחשבון שתצטרך מגבר חזק בהתאם או שכבר יש לך?

עריכה: סליחה לא שמתי לב שרשמת שיש לך רוקפורד , מה הנתונים שלו?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לאופטי סאב.

המגבר שלך לא רע בכלל. ואפילו טוב מעוד. אבל חסר לו אוויר (כוח). והסאב טיפה חנוק עליו.

אבל הסאב הזה והיה לי אותו בגרסת 12" צריך הרבה כוח. אני הפעלתי אותו על מגבר של 1200W. (אמיתיים! ומדודים)

והוא פשוט שבר הכול מסביב. גם על מגבר חלשים יותר. אבל תמיד כאשר היה מגבר איכותי. התוצאה מדהימה.

אגב התוצאה הכי מדהימה הייתה על XETEC P-2 בגישור. הוא היה פשוט חלום. (טיפה חלש. אבל הסאונד....)

תחבר את הסאב שלך לרוקפורד BD 1501. ואתה לא תאמין להבדל. (כמובן שצריך מערכת חשמל בהתאם!)

לגבי ה10" הוא מעולה. מדוייק. חד. בשרני ושובר.

ה1001. יהיה מספיק לו. אבל אתה יודע באיזה תיבה הוא יגיע? (מקורית/ בנייה עצמית. אטומה/ פתוחה)

יש לך מערכת חשמל מספיק חזקה לסאב הזה? (כי אחרת הוא פשוט לא נותן את כל מה שהוא יודע לתת. ויש לו הרבה !!)

אגב. אני אישית. כמובן בהנחה שהתיבה היא מתאימה לסאב בול. (לא משנה עם מקורית או בנייה עצמית)

מעדיף את הJL.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לשמוע אצל מישהו אחר ? בהצלחה. אלה אם כן תמצא מישהו עם מקור , מגבר , רכב בדיוק כמו אצלך. כשאתה מבצע השוואה אי אפשר להוציא רכיבים מהמשוואה , כל המערכת היא יחידה אחת וככה צריך להשוות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בגדול שניהם סאבים משובחים .

ה JL מציג אופי יותר עמוק , יותר מקיף ושמן , ה IDMAX מציג אופי יותר פאנצי מהיר . השאלה למה אתה מתחבר יותר .

כמובן כמו תמיד הכי טוב לשמוע כמה שיותר , לפי זה תוכל לגבש דעה גם אם לא מדוייקת באלף אחוז (בכל רכב וציוד וכיוון אחר זה נשמע אחרת) אבל בגדול תוכל להתרשם.

שתי דברים אבל :

- עבור ה JL תצטרך מגבר רציני וחזק מאוד על מנת להפיק את הדרוש. מה גם שההתנגדות שלו 3 אוהם היא לא סטנדרטית ודורשת התיחסות בהתאמה.

- - עבור ה ID תצטרך מגבר רציני אבל פחות חזק מבחינת וואטים , גם 600 וואט של מגבר איכותי יניבו תוצאות משובחות . הסאב בניגוד ל JL מגיע בקונפיגורציות התנגדות שונות 1, 2 , 4 אוהם . הרבה חברה שהתנסו איתו ממליצים ללכת על הקונפיגורציה של 4 אוהם , כמובן אם יש מגבר מספיק גיבור עבור כך. קח בחשבון שזה סאב עם היסטוריות תקלות בריאה . צריך לבדוק מה ומאיפה מגיע הרכיב .

פורסם

הייתה את הבעיה של הממברנה של IDMAX שמתפרקת אחרי כמה זמן (קצר יחסית) לי אישית לא הייתה אף פעם בעייה אך כמה חברי פורום חוו את זה פה, אך לפי מיטב הבנתי זה קרה רק ב 12" (ולך יש 10") וגם זה נפתר אם קראתי נכון בגרסא 3 של IDMAX.

לא חושב שזה ממש רלוונטי אליך כיון שיש לך כבר את הסאב ואתה מרוצה.

ביי

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...