Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע הבא נגמר לי המלווה וחיפשתי רכב ומצאתי את הפיז'ו 205 הזאת:

פיג'ו דגם: 205 - JUNIOR ידני 1.1 נפח: 1,100 שנה: 1997 יד: 2 ת. הילוכים: ידנית מחיר: 8,500 ₪

סוג מנוע: בנזין טסט עד: 04-2010 ק"מ: 171,000 צבע הרכב: לבן מזגן: יש בעלות קודמת: ליסינג בעלות נוכחית: פרטית

spacer.gife1_8_2_183413_20100128120122.jpg

e1_8_3_183413_20100128120122.jpg

e1_8_3_187740_20100127120158.jpgspacer.gif

חמש דלתות ג'נטים מגנזיום צמיגים חדשים + טיפול כולל טיימינג שמנים ברקסים קדמיים . במצב נדיר.

מה שאני צריך מהרכב שיהיה אמין, חלקים זולים, כיף לנהיגה ושיהיה לי נוח בו(אני גובה 1.90).

פורסם

איך נראה לכם הרכב הספציפי? (ממבט ראשון כמובן).

בעיות ילדות של 205?

עלות תיקונים וחלפים (זול/יקר)?

איך ההנאה מהנהיגה ברכב הזה?

הרכב הספציפי הזה יתאים לאזור הצפון?(צפת)

פורסם

ניראית שמורה,אם כי התמונות קצת מעורפלות וקשה להגיד בוודאות.מה המחירון? ניסיתה להתמקח על המחיר טיפה?

הטיפולים והחלקים של פיג'ו לא כל כך זולים יחסית לשאר הרכבים בשוק,לגבי אמינות קשה להגיד יש רכבים פחות מטופלים ויש יותר,אם אתה מחפש אמינות במחירים האלו קח איזה יפנית ישנה ושמורה.

לדעתי אם אתה 1.90 מטר תיהיה לך בעיה רצינית,הרכבים האלו ממש פצפונים ולא יהיה לך נוח כל כך להיכנס אליהם,אתה תיצטרך לקחת את הכיסא אחורה עד הסוף לדעתי כדי שהרגל שלך לא תבעט בדוושה עד הסוף ותוכל "ללטף אותה".

סה"כ רכב נורא נחמד בשביל ההתחלה,אבל תנסה אופציות אחרות שיתנו יותר מענה לדרישות שלך,יום טוב!

פורסם

אחלה רכב,

היה אותו לאחי לפני 7 שנים בגירסת ה-1.4 FOREVER,

אני מאוד אהבתי אותו, קטן, אינטימי, תמיד מוצאים חניה וחסכוני מאוד.

הבעיה היחידה שאני צופה לך היא כמו שאמרו פה לפני, עניין הנוחות,

אתה גדול מדי לאוטו שכזה, לא יהיה לך נוח בכלל.

סביר להניח שאתה גם בעל מידה גדולה בנעליים, מה שפותח לך בעיה נוספת באיזור הדוושות,

איזור הדוושות ברכב הזה צפוף מאוד.

בנוסף לכל זה ,לדעתי, הרכב יהיה חלש מדי עבורך, בפרט כשמדובר על גירסת ה1.1 ליטר,

בעליות + נוסעים הרכב יהפוך למטרד.

אם אתה ממש אוהב את ה-205, במקומך, הייתי חוסך עוד מעט וקונה את גירסת ה-GTI,

לדעתי, רכב מהנה מאוד ונראה לא רע בכלל.

שיהיה בצלחה!

עדי,

פורסם

היה לנו במשפחה בעבר פג'ו 205 אבל גירסת ה-1.4 שהיא יחסית חזקה. אני יודע שיש בצפת עליות קצת תלולות אז לא יודע כמה כדאי לקחת רכב יחסית חלש 1.1 זה הגירסה החלשה יותר של פג'ו. בעיקרון אנחנו טיפלנו במוסך של היצרן אז עלה הרבה כסף כל תיקון ובשנים האלה הרכבים האלה מתחילים לעשות בעיות.

אני הייתי באותו מצב פעם והחלטתי לקנות אודי 80. אני לא אומר שזה אוטו שמתאים לכולם אבל זה אוטו חזק יחסית, מרווח, והוא ממש לא עשה לי תקלות בכלל. גם המחיר שלו יחסית זול. הדגם הידני קצת יותר חזק מהאוטומטי. אבל שוב זה לא אוטו שמתאים לכל אחד. אני ממש אהבתי אותו.

אם אתה רוצה את הרכבים הסטדרטיים במחירים האלה אפשר למצוא את הפיאט פונטו, פורד פיאסטה, דייהטסו שרייד, סוזוקי סוויפט. אבל אם אתה ממש גבוה וגדול אז אתה צריך משהו בסגנון של רכב משפחתי כמו לדוגמא האודי שהזכרתי קודם או איזה מאזדה 323, טויוטה קורולה, הונדה סיויק.

בהצלחה.

פורסם
איך נראה לכם הרכב הספציפי? (ממבט ראשון כמובן).

בעיות ילדות של 205?

עלות תיקונים וחלפים (זול/יקר)?

איך ההנאה מהנהיגה ברכב הזה?

הרכב הספציפי הזה יתאים לאזור הצפון?(צפת)

התמונות נראות נחמד, אבל עד שלא בודקים בפועל אי אפשר לדעת במה מדובר.

בעיות ילדות?! הגזמת! הדגם הזה התחיל את הייצור שלו אי שם באמצע שנות השמונים כך שעד שנת 97 כל מחלות הילדות כבר מזמן נפתרו. נשארו "מחלות" רגילות של הדגם, כאלו שלא קשורות למחלות ילדות.

הנאה מנהיגה? נהדרת. הבעיה היא שהרכב הספציפי הזה חלש. בתוספת מחיר זעומה אתה רוכש את הדגם עם מנוע ה1400 סמ"ק. ההבדל בעלויות האחזקה לא גדול במיוחד אבל ההבדל בביצועים מורגש.

הטיפולים והחלקים של פיג'ו לא כל כך זולים יחסית לשאר הרכבים בשוק,לגבי אמינות קשה להגיד יש רכבים פחות מטופלים ויש יותר,אם אתה מחפש אמינות במחירים האלו קח איזה יפנית ישנה ושמורה.

הצחקת אותי. היתה לך 205 או שאתה מספר מהזיכרון?

החלפים של ה205 זולים יחסית לכמעט כל רכב אחר שתמצא. רוב המכלולים פשוטים מאוד ומשותפים לעוד דגמים של פיג'ו וסיטרואן כך שגם חלקים מפירוק יש בשפע במידת הצורך. יוצא הדופן היחיד בנושא הזה הוא בנושאי פלסטיקה פנימית, שיקרה להחריד אצל היבואן או אצל יבואנים מקבילים ומפירוק קשה למצוא. אבל חלפים מכניים יש בשפע ובזיל הזול.

הבעיה היחידה שאני צופה לך היא כמו שאמרו פה לפני, עניין הנוחות,

אתה גדול מדי לאוטו שכזה, לא יהיה לך נוח בכלל.

החזקתי אחת כזאת במשך כמה שנים ואני לא חושב שתיהיה לו בעיה מבחינת הגובה והנוחות. אבל יודע מה, הוא לא צריך להאמין לאף אחד מאיתנו. חמש דקות של נסיעה על הרכב והוא כבר יודע אם נוח לו או לא.

אם אתה ממש אוהב את ה-205, במקומך, הייתי חוסך עוד מעט וקונה את גירסת ה-GTI,

לדעתי, רכב מהנה מאוד ונראה לא רע בכלל.

:roflmao:

הGTI לא חסכונית, לא אמינה ולא זולה לאחזקה. איך זה מתאים לדרישות של הבחור?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
היה לנו במשפחה בעבר פג'ו 205 אבל גירסת ה-1.4 שהיא יחסית חזקה. אני יודע שיש בצפת עליות קצת תלולות אז לא יודע כמה כדאי לקחת רכב יחסית חלש 1.1 זה הגירסה החלשה יותר של פג'ו. בעיקרון אנחנו טיפלנו במוסך של היצרן אז עלה הרבה כסף כל תיקון ובשנים האלה הרכבים האלה מתחילים לעשות בעיות.

אני הייתי באותו מצב פעם והחלטתי לקנות אודי 80. אני לא אומר שזה אוטו שמתאים לכולם אבל זה אוטו חזק יחסית, מרווח, והוא ממש לא עשה לי תקלות בכלל. גם המחיר שלו יחסית זול. הדגם הידני קצת יותר חזק מהאוטומטי. אבל שוב זה לא אוטו שמתאים לכל אחד. אני ממש אהבתי אותו.

אם אתה רוצה את הרכבים הסטדרטיים במחירים האלה אפשר למצוא את הפיאט פונטו, פורד פיאסטה, דייהטסו שרייד, סוזוקי סוויפט. אבל אם אתה ממש גבוה וגדול אז אתה צריך משהו בסגנון של רכב משפחתי כמו לדוגמא האודי שהזכרתי קודם או איזה מאזדה 323, טויוטה קורולה, הונדה סיויק.

בהצלחה.

אני חושב שבכלל כדאי ללכת על גרמני ישן (אודי 80, גולף או אפילו פאסאט CL). הרכבים האלה מאוד מרווחים, בטיחותיים (והגודל הוא כן פונקציה בכל מה שקשור לבטיחות. רכב קטן הוא בהכרח פחות בטוח מרכב יותר גדול). הבעיה היחידה איתם היא צריכת הדלק.

כבעלים הגאים של אודי 80, אני יכול להגיד לך שהאוטו הזה הוא הכי הרבה אוטו שאתה יכול לקבל במחירים כאלה. זה גם אוטו עם אופי, בניגוד לכל הפונטו-דייהטסו-סוזוקי וכיו"ב.

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

• תוכן חדש...