Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקלאצ' יעמוד במעמסה בכבוד. זה לא שאני הולך לעשות את המנוע 200 כוחות סוס. גג אני מאמין נגיע ל-160 165 במקרה הטוב.

HGT

אפשר להגיע קרוב להספק הזה ללא גדישה, קיט יניקה GSR, צנרת שלמה (יש של סופרספרינט אם אינני טועה שמעל ה את ההספק בצורה מכובדת), אולי קאמשפט חם.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע מענין להחליף למנוע של פיאט קופה.

השאלה איך בכלל מאשרים דבר כזה? ונגיד ואישרנו בדרך לא דרך! מה אומר על זה הביטוח אם חס וחלילה עושים תאונה /טוטלוסט לרכב שלי או רכב אחר? הביטוח מתנער?

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אני לא הייתי הולך על פרוייקט ניסיוני שכזה ללא קבלות בחו"ל ובארץ(להונדה לדוגמה יש קבלות בגדישת מנועים אטמוספרים)

אם יש לך תקציב מוגבל:

עדיפות 1:לקנות רכב עם טורבו.(אימפרזה או פיאט קופה או VAG כלשהי)

עדיפות 2:לגדוש מנוע של הונדה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

turboy

פורסם

דווקא קיים ניסיון עם השתלות מנוע 2 ליטר טורבו של פיאט/לנצ'יה בפיאט פונטו - גם דור 1

מבחינת אישורים לא תקבל אישור בארץ למנוע כזה.

מבחינת ביטוח - אם הביטוח יגלה שהחלפת מנוע - יהיה בלאגן.

ירון

התשובה שלך היתה בעבר אצל החברה הזו לעניין גדישת הפונטו.

http://www.plracing.com/

mishtabella2.2_2.jpg

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הבעיה היא יחס דחיסה. איך מורידים את הדחיסה?

HGT

אפשר באמצעות שימוש באטם ראש עבה יותר מהמקורי (בהנחה ותגדוש בכל מקרה מומלץ להחליף אטם ראש לאחד חדש ומחוזק יותר).

אופציה נוספת,אבל יקרה יותר להורדת יחס דחיסה זה החלפה של הבוכנות לבוכנות אחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מומי משפר פיאט כבר שנים שינסה אצלו

בהחלט מצטרף להמלצה. אם יש מישהו לפנות אליו בנושא הזה זה רק מומי.

רק חשבתי שפותח השרשור ביקש גם זול...

Race Smart

פורסם
בהחלט מצטרף להמלצה. אם יש מישהו לפנות אליו בנושא הזה זה רק מומי.

רק חשבתי שפותח השרשור ביקש גם זול...

נבדקה מול מומי אופציית הגדשת ה-1.8 של ה-HGT (במקרה הזה - האבארת' של שחרון) והוא המליץ לרדת מהעניין...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לכל מי שהמליץ על הסבה למנוע 2 ליטר מהפיאט קופה זה יותר מסובך מבניית קיט טורבו לרכב, ביררתי בזמנו על העניין, ונודע לי שכדי שהמנוע יכנס דרושות התאמות רבות ומשונות רק כדי להכניס אותו לתא המנוע ולתאם שם את הכל, מה גם שמדובר במנוע גדול יותר פיזית.

תראה בתור אחד שמחזיק את הרכב ואוהב אותו מאוד, הייתי ממליץ לך ללכת על שיפורים למנועים אטמוספריים, קיט GSR וצנרת מלאה כמו שפיליפ כבר הזכיר תתן לך העלאה מכובדת בכוח זמין - ולמרות שהקאמשאפטים שקיימים במנוע חמים כבר, ישנם קאמשפטים "חמים" (אפטרמרקט) יותר שניתנים להרכבה - אני מאמין שעם כל זה לא תעלה על ה10 אלף וגם תקבל תוספת כוח כמו שאתה שואף להגיע (לפי התיאורים שלך אתה לא מחפש פה מפלצת אספלט אלה תוספת כוח נחמדה).

כמובן שקיים גם אפשרות להוסיף שוט NOS ל-HGT, שקיט כזה כבר הסתובב על HGT בארץ ובחו"ל, ומוסיף לך תוספת כוח נחמדה מאוד מאוד D:

כל הרשום למעלה ייתן לך תוספת הספק טובה למדי עם היתרונות רבים במחיר לא יקר בכלל, אם אתה רוצה יותר מכל זה כניראה שכדי לשדרג לרכב משובלל כבר - או לפחות עד שימאס לך כבר מהרכב.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם
כלכלית זה לא משתלם מאידך, האפשרות קיימת

ירון

ירון, אני אחדד - הוא הוא אישית לא רוצה להכנס לזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...