Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכל המומחים..

נוצרה אצלי בעיה באופל שלי והיא כאשר אני רוצה לנעול את האוטו עם השלט אז כל הדלתות ננעלות לשניה (חוץ מזו שליד הנהג) ואחרי שנייה הן נפתחות.

יש למישהו אולי רעיון שאוכל לפתור את הבעיה הבעיה עצמאית?

ולחלופין.. כמה עולה לטפל בדבר הזה?

בברכה,

ליאור.

פורסם

תבדוק אם יש קצר באיזור . (חוטים חשופים שנוגעים אחד בשני) או שלא מחוברים היטב.

תבדוק את עניין החיווט .

HONDA CIVIC LS

פורסם
תבדוק אם יש קצר באיזור . (חוטים חשופים שנוגעים אחד בשני) או שלא מחוברים היטב.

תבדוק את עניין החיווט .

- באיזה איזור? איך אני יכול להגיע לנעילה עצמה?

תודה..

פורסם

מכיוון שנועל דלת הנהג אינו יורד אז הוא ממשיך לשדר פקודת "פתיחת דלתות" (כי הוא למעלה במצב דלת פתוחה)

וממנו באה גם פקודת הפעלת פתיחת וסגירת דלתות בהפעלה רגילה ע"י המפתח.

הסיבה לכך עלולה להיות מנועל הדלת החשמלי (מנוע נעילה) פגום בדלת הנהג או חוט מנותק ממנו.

איך לפרק, לבדוק ולאבחן זאת, קשה ללמד בהתכתבות.

בברכה - רפי לין

פורסם

אצלי למשל התנתק חוט בגלל התקנה לא מקצועית , שנגע המנגנון של חלון החשמל בחוטים ונתק אחד מהם .

יש חוטים בתוך הדלת ועל מנת להגיע לשם , תצטרך להוריד ריפוד דלתות , ויש חוטים שרצים מתחת לדשברוד ששמגיעים למוח עצמו.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...