Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב חוזרת לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזכור GM החליטה לסגור סופית את חברת סאאב השבדית שבבעלותה .

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=540293

המהלך עורר ביקורת רבה ברחבי העולם , כולל צעדי מחאה של ארגונים ובעלי רכבי סאאב.

עתה חל מהפך מפתיע שבו GM החליטה לחזור בה וחברת סאאב תמכר לחברת מכוניות ספורט הולנדית SPYKER.

המהלך יגובה בערבות ממשלת שבדיה .

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601209&sid=aFn8NdGVhOuk

יהיה מעניין כי לסאאב יש כבר בקנה 2-3 דגמים חדשים ממש לפני ייצור או השקה.

saab-special-edition_1280x0w.jpg

פורסם

בד"כ כשמישהו חוזר לחיים עם הנשמה מלאכותית זה לא אומר יותר מדי דברים טובים על הצפוי לו בהמשך החיים... אני מניח שספייקר ינצלו את הסיוע השבדי כדי לקבל גישה לרשת הדילרים הוותיקה והנרחבת של סאאב כדי להרחיב לעצמם את השוק, ובהמשך יממשו את ההשקעה במכירת הזכויות על השם והסמל של סאאב לאיזו חברה סינית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לערן-אלפא.

ספייקר קנו את החברה במימון ובתמיכה של ממשלת שוודיה, אני מאמין שהם דאגו לכך שהמטרה היא המשך דרכה של סאאב.

בנוסף, ספייקר היא יצרן קטנטן שמוכר מכוניות בקנה מידה של עשרות בשנה, אין לו מה לעשות עם מערך עצום כמו של סאאב שהיא יצרן רכב גדול.

אני מאוד שמח שהמותג לא נסגר, ואני מקווה שהוא ימשיך בכיוון הנכון, לאחר כמה שנים קשות מסוף שנות ה-90 ועד היום שלא הוצג אף דגם חדש באמת (והבדיחה הגרועה שנקראה 9-2X שהיא אימפרזה עם סמל של סאאב שגורמת לי חלחלה).

פורסם

בניו יורק לפני כמה חודשים ראיתי לנגד עיניי ספייקר C8 ספיידר מדהימה. מעניין שאצל אותו דילר ללמבורגיני, הבנטלי והרולס רויס הייתה גישה חופשית לכל הדגמים (כולל LP640), ואילו הספייקר הייתה סגורה בויטרינת זכוכית ענקית עם אזעקות. הם פשוט מעצבים את כל המכוניות שלהם בסטייל של תעופה (סמל הפרופלור המפורסם) תוך דגש עם איכות עילאית שספק אפילו אם ברולס רויס מקפידים עליה.

אם סאאב תקבל כמה אחוזים מהרמה הזו, המכוניות שלהם יהיה איכותיות בעשרות מונים (וסאאב הם מאוד איכותיות כיום).

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
יהיה מעניין

אורן, התוספת הבלונדינית בתמונה זאת אחת העובדות בסוכנות שלך בסקנדינביה?

אם כן, אז אני מוכן לעזוב את ספרד ולבוא לעבוד אצלך... רק תגיד. :shock:

פורסם

הבעיה לא בסאאב אלה ב GM הם בלעו יצרנים ופשוט רמסו אותם, הם הרסו את אופל הרסו את סאאב כמעט הרסו את פיאט טוב שהרסו את האמר כי חוץ מהגירסה הצבאית שבאמת היה רכב ייחודי אבל לא מיוצר כבר כמה שנים טובות לא , היו לכל עיוותי ההאמר והבייבי האמר שום הצדקה , רק השילוב של דייהו הקוריאני הכושל משום מה הצליח. טוב שהיצרן שרד וטוב שיעבור לידיים אירופאית. והגיעה הזמן של האמריקאי להיעלם כמו שהוא מעלים דברים.

סתם להמחשה יצרנים כמו פלוצווגן , פזיו סיטרואן , פיאט , רנו . שרדו ובגדול . רק בגלל שהזרוע הרומסת של האמריקאים שמנסים להתערב בכל מקום לא נגעה בהם.

כך זה גם בעולם ,כל מקום שהאמריקאים דוחפים את האף בסוף סוגר את הבסטה ואז הם מנסים להפיל את האשמה על כל השאר.

פורסם

כך זה גם בעולם ,כל מקום שהאמריקאים דוחפים את האף בסוף סוגר את הבסטה ואז הם מנסים להפיל את האשמה על כל השאר.

באיזה צד של ירושלים אתה גר?

בלי סיוע אמריקאי אנחנו לא קיימים.

GM זאת חברה דפוקה,זה שהם מצליחים למכור בארץ את דייהו זה לא אומר הרבה,באירופה הם לא מופיעים בגרף המכירות בכלל.

פורד היא גם חברה אמריקאית,בזמן שסאב היו שייכים ל GM וולוו היה שייכים לפורד.

וולוו פרחו,סאב נפלו.

אורן, התוספת הבלונדינית בתמונה זאת אחת העובדות בסוכנות שלך בסקנדינביה?

אם כן, אז אני מוכן לעזוב את ספרד ולבוא לעבוד אצלך... רק תגיד. :shock:

כמו שאתה ידוע כלום בשוודיה בלונדינים.

הבחורה היא המנקה במפעל של סאב,אם היא רוצה ששימו לב אליה יותר היא צריכה לצבוע את השער בשחור.

אייל

• תוכן חדש...