Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כנראה בעיה בשלט אזעקה של קליפורד בגולף מודל 2000

לאחרונה הוא לא פותח את דלתות הרכב, למרות שבזמן לחיצה אני רואה כי יש סיגנל בצבע אדום בשלט, ואני מוצא את עצמי עומד ומסתובב מסביב לרכב כמה דקות מעצבנות ומחכה לנס, ואז פתאום הדלתות נפתחות.

דבר נוסף אני צריך להיות די קרוב בשביל לפתוח, ממרחק של מעל 2-3 מטר הדלתות לא נפתחות.

החלפתי סוללה חדשה, ללא שינוי.

בנוסף שמתי לב בבית, (לפני שהחלפתי לסוללה חדשה ) שהשלט מהבהב לפעמיים ללא נגיעה, האם זה מצביע על סוללה חלשה ?

בדקתי עם רב מודד הסוללה הישנה 10.5V לעמות הסוללה החדשה 12.5V

תודה לכל העונים.

אופיר

פורסם

מישהו מכיר את הדגם הזה ?

בשביל מה כלכך הרבה כפתורים ? ויש עוד אחד בצד ימין.

תודה רבה לכל העוזרים

אופיר

050_1024x768.jpg

051_1024x768.jpg

פורסם

המתח שמדדת אכן נמוך, אבל בדיקה נכונה הינה תחת עומס.

האם יש ברשותך שלט נוסף זהה? אם כן, איך הוא מתפקד?

פורסם

עידכון:

השלט שהיה מהבהב לבד, נמצא שהמתג היה גמור ורופף, ולכן היה נלחץ בכל תזוזה קטנה.

לקחתי מתג חדש (מתוך 5 מתגים) שלא היה בשימוש מהשלט השני שגם ככה לא עבד טוב.

מלחם ובדיל בבית עשו את העבודה.

עכשיו השלט עובד מצוין, וגם לא מהבהב.

תודות לדני מהפורום על העזרה.

אופיר

פורסם

בכיף.

ועוד טיפ.

כדאי ששני השלטים יפעלו. לחילופין, וודא שיש לך מתג "וואלט". זהו מתג שמאפשר ניטרול מע' האזעקה במקרה שהשלט לא פועל ולא ניתן להניע את הרכב, ו/או להפסיק את פעולת הוונקרים/אורות החניה , כתוצאה מפיקוד שיוצא ממח מע' האזעקה.

המתג בד"כ קטן (ניקל/ ניקל עם ציפוי פלסטיק שחור), ומותקן באחד האופנים הבאים: באיזור התחתון ,/ ליד הדוושות,/ מתחת לגובה ההגה, /לעיתים במגירה (תא הכפפות), /לעיתים גלוי באיזור המתגים בלוח השעונים.

לגבי כמות הלחצנים, הרי שיש אופציות הפעלה נוספות, שנראה ואינן מותקנות ברכבך, למשל, הנעה מרחוק.

לחצן אחד שאמור להגיב, הינו זה שמול הלחצן הגדול . זהו לחצן שמבצע דריכה ונטרול של המערכת באופן שקט, ללא ה"ביפים" של הסירנה, למקרה שאתה חוזר מאוחר, ולא רוצה להעיר את השכנים, או את האישה..

אפשרות נוספת, הינה לבצע תכנות, שדריכה ונטרול יהיו בצירוף מסוים של שתי לחיצות, כלומר, לחיצה על הלחצן הגדול, בניגוד להיום, לא תנטרל את המערכת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...