Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב , פאדי - היו עוד ארגונים נוצרים שהגיעו למצב של טרור : הבריגדות האדומות באיטליה , באדר מיינהוף בגרמניה , ETA (המחתרת הבאסקית) בספרד ובטח שכחתי עוד כמה.

יש עוד המון, סנדרו לומינוסו ("הנתיב הזוהר") בפרו, הקו קלוקס קלאן בארה"ב (לא ממש טרור, אבל בכ"ז).

ויש גם נציג נדיר מאד בין הארגונים הפלסטיניים - מייסד "אל ג'בהה אל שעביה לתחריר פלסטין", הידועה אצלנו כ"חזית העממית", ג'ורג' חבש. אם כי זהו ארגון שמאלני מרקסיסטי קיצוני ואנטי דתי, אז גם זה לא נחשב בעצם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה שער על האינפורמציה , בכללית אני לא ממש מכיר שום ארגון שנחשב כ"טרוריסטי" נוצרי חוץ מזה שבאירלנד .

לגבי היסטוריה זה ממש אבל ממש לא מעניין אותי , למרות שאני יודע את ההיסטוריה , אבל הזמן עובר והיסטוריה זה רק משהו כשקרה ותם !

אני לא מבין הרבה דברים בישראל , הם במלחמה או ליתר דיוק כאילו במלחמה עם הפלשטינים כבר יותר מ 50 שנה . כולם סובלים ונפגעים וממש לא נראה סוף לזה .

הבעיה היא שלשני העמים התרבות חרא לצערי , ודבר אחד חסר לשניהם "כיבוד חיי אדם" אם שניהם יכבבדו אחד את השני , יכבדו את חייו ותרובותו אז הכל יסתדר !

קח לדוגמא את גרמניה וצרפת ! במלחמת העולם השנייה נהרגו מליונים , היתה מלחמה נוראית עם הנאצים וזהו הסתיימה ונגמרה , ועכשיו אתה יכול לטייל בין שתי במדינות בחופשיות ואפילו בלי מעברי גבול דפוקים . בכלל התרבות שם שונה .

או שזה כמו שכתוב בתנ"ך נדמה לי " זו ארץ בולעת תושבייה" או משהו בסגנון .

הסטוריה זה לא ממש החלק החזק שלי , אבל מהיסטוריה צריכים ללמוד מהטעויות , וכפי שזה מסתבר שאף אחד מהצדדים לא לומד אלא חוזר על אותם טעויות שכבר קרו ואף עושים טעויות גדולות יותר .

עוד משהו שאני צריך להבהיר לגבי האיסלאם , בתקופת האימפריות האיסלאמיות האחרונות הם לקחו מס גבוהה מהנוצרים כדי להמשיך לחיות שם בלי שיהרגו אותם אגב גם מהיהודים .

לפני זאת התחילת דרכה של הדת האיסלאמית הנוצרים היו נטבחים אם הם לא מסכימים ללכת לדת האיסלאמית .

לגבי המוצא שלי , טוב אני יודע שאני נמצא בארץ הזו כבר לפחות 600 שנה ( סבא שלי החזיק עץ של המשפחה , וגם סבא שלו ועכשיו גם בן דוד שלי ממשיך איתה ) לגבי לפני זמן זה אני לא ממש יודע .

אבל אני יודע דבר אחד ( כמו שאומרים ) שהיו בישראל נוצרים מלפני 2000 שנה כך שנוצרים לא נמצאו בישראל רק מלפני 1100 שנה , אלא בתחילת הספירה כאשר "ישו" נולד בנצרת והתחיל עם הנוצרות , כך שההתחלה של הנוצרות היתה בכלל בישראל ולא באף מקום אחר בעולם .

לגבי נוצרות אני כנראה הפסקתי להאמין בכל מה שקשור לדת ואלוהים וכולה כך שזה לא ממש אקטואלי לגביי , אבל אני המשכתי עם ההסבר שלפני 2000 שנה הנוצרות התחילה בישראל .

לגבי עוד פריקות שלי ועוד כמה הסברים על מה באמת קורה היום אני אמשיך בלילה .

נ.ב. כשאני כותב לגבי פלסטיניים וישראלים ודעות וכאלה אני אגיד ( לא בשם ) של מי הדיעות האלה . הרוב זה לא שלי אבל אני אכתוב את אלה שנראים לי הכי ריאלסטיים ואמיתיים ( כולם באותו תוכן אבל כל אחד מבהיר את זה אחרת ) , אני לא חרטטן אבל דווקא המשפחה שלי מאוד מקושרת הן בממשלה והן ברשות כך שאני מקבל דעות משני הצדדים . ( גם מאיש הקשר שמארגן פגישות חשאיות בין שני הצדדים ) .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הציטוט המדוייק הוא "ארץ אוכלת יושביה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הציטוט המדוייק הוא "ארץ אוכלת יושביה"

כן זה הביטוי הנכון , אני זוכר את הפירוש ולא את הביטוי המדוייק .

אבל זה נשמע כנכון מאוד

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אגב , פאדי - היו עוד ארגונים נוצרים שהגיעו למצב של טרור : הבריגדות האדומות באיטליה , באדר מיינהוף בגרמניה , ETA (המחתרת הבאסקית) בספרד ובטח שכחתי עוד כמה.

שמר,

כל אירגוני טרור שציינת אינם אירגונים נוצרים - בריגדות ובאדר מיינהוף היו מרקסיסטים (כמו 99% מטרוריסטים החילוניים), וETA היא ארגון של תנועה לאומנית להפרדת חבל הבאסקים מספרד. כמה שזכור לי חוץ מIRA אף אירגון נוצרי במאה ה20 לא עונה לקריטריונים של אירגון טרור.

זה לא שנוצרים תמיד היו כאלה טובים - ב1500 שנות הראשונות לקיומה הרבה אנשים, נשים וטף מצאו את מותם, נענסו, נשדדו ונמכרו לעבדות ע"י חיילי ישו. כנראה כל דת חייבת לעבור תהליך של התאכזרות בדרך להתמתנות...לאיסלם יש עוד כמה מאות שנים לחפש את הדרך להתקיים בשלום עם שכניו. כמובן בינתיים תגיע איזה דת או אמונה חדשה לשלב של התאחזרות...

מי מהמר על voodoo?

P.

פורסם
לגבי מה שפאדי כתב ומעט הסטוריה ,מזכרוני הרעוע :

איך ולמה נחלקים הערבים תושבי ישראל?

.

.

.

נכון להיום , שם כבר כנראה נשפך (לטעמם) מספיק דם , ושתי המדינות הללו בעיצומו של תהליך שלום.

:shock:

מתרשם מהידע!

כל הכבוד על הסיכום :)

(אני חייב לשאולל... זה מהראש? או שפתחת ספר?)

שכחתם את הפלנגות בלבנון (מדינה בעייתית בפני עצמה..)?

שם, אגב - אחוז הערבים הנוצרים גבוה יותר.

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם
שכחתם את הפלנגות בלבנון (מדינה בעייתית בפני עצמה..)?

שם, אגב - אחוז הערבים הנוצרים גבוה יותר.

נמרוד

סליחה לא הבנתי מה זה פלאנגות ( אין סיכוי שאני אמצא את הפירוש עכשיו ) אז אם תוכל להסביר אודה לך .

אחוז הערבים הנוצרים בלבנון אגב לא גבוהה מזה של המוסלימים , אך רוב בעלי ההשפעה והכסף והפוליטיקה הם נוצרים .

בדרום המצב שונה , שם המוסלימים שולטים בכל הדברים ( חזבאללה ליתר דיוק ) , ואחרי המלחמה האזרחית שם הארגון השתלט על הדרום בעיקר .

פאדי

Henry Miller

פורסם

אוקיי אז שינה לא יבוא לי היום , ועוד פעם אני במצב רע יחסית אז אין כמו לשפוך עוד קצת .

אני לא יודע איך להתחיל ומאיפה ..

זה בדיוק העניין כי כל הזכרונות הטובות שלי איתו ממש עושות לי רע שהוא איננו , מאיפה להתחיל מאיפה .

להתחיל מזה מזה כשהוא היה ילד קטן ועשה כל מיני שטויות , או כשהיינו מתבגרנים והוא הצליח להכניס אותנו למרות שעדיין הינו בני 16 למסיבת טייסטו באומן 17 כי הוא היה חבר עם הסלקטור ....

לזכור את המסיבות שחסרים שלו אירגנו ב אוריינט אקספרס במלון ההייאט , במסיבה הראשונה כשלא בדיוק הסתדרתי עם הריקודים של כל החברה שם עם ההיפ הופ ורק DIRTY DANCING שלא ממש ניסיתי את זה לפני זה ! שהוא ניסה לשכנע אותי לרקוד ונתן לי לשתות עוד ועוד עד שכמעט השתכרתי ואז שתי חברות אנגליות שלו לקחו אותי ורקדו איתי כשאני באמצע .

או את הפעם הראשונה שניסינו לעשן כשהייתי בכיתה ג' ... סיגר שאביו השאיר ולכולנו היה בלאגן בנסיון לשאוף את העשן מהסיגר ( כי לא ידענו שסיגרים אסור לשאוף פנימה ) ..... היה ממש מצחיק .

את כל הפעמים שישבנו בגינה עם הבירה שלא נגמרה אצלהם במקרר , תמיד יש עוד ומכל הסוגים ואם הבקבוק שלך באמצע הוא ישר רץ כדי להביא לך עוד אחד ...

את השטויות שהיינו עושים כשהיינו קטנים ..

בכל פעם שהיה נוסע איתי באוטו ואני מתחיל להאיץ , כשהגעתי ל 120 הוא תמיד התחיל לצעוק , ואם אני אעלה מעל 130-140 אז הוא תמיד היה אומר תעצור לי אני רוצה לרדת ולקחת מונית ..... חחחחחחחח איזה קטעים ... ואם בכלל אני אחליק קצת ( למרות שאני שולט ) אז זה היה הסיוט שלו ...

את ההזמנות שלו באוריינט אקספרס המקום הכי מדהים בירושליים לדעתי , את החומוס שתמיד אהבנו בעיר העתיקה ( חומוס זינה אם אני לא טועה ) .....

תמיד רצה ללמוד בחו'ל אך אחרי שאחיו כבר נסע לסקוטלנד ללמוד ב סאנט אנדרו'ז אז הוא החליט להישאר בישראל כדי לא להשאיר את ההורים לבד וכך יהיה להם יותר קל , ולו יותר קשה כי הוא בכלל לא קיבל בגרות אלא INTERNATIONAL IB , ואיזה פסיכומטרי אנגלי ואחד אמריקאי , כי הוא למד בבית ספר בינלאומי ושפת האם שלו היתה כמעט אנגלית ( יותר טובה מערבית אפילו) .

הוא היה היחידי באוניברסיטה שתמיד ביקש טופס בחינה באנגלית והמתרגלים שלו היו רצים עם המילונים כדי להבין מה הוא בכלל כתב ...

תמיד ידע איך לגרום לבחורות ל"אהןב אותו" הוא תמיד השאיר מרחק מבחורות וכך הבחורות רצו אותו עוד יותר .

זכרונות ופרטים וזכרונות עולות לי במוח ואני כבר שבור .

תודה למי שקרא אם בכלל

פאדי

Henry Miller

פורסם
את ההזמנות שלו באוריינט אקספרס המקום הכי מדהים בירושליים לדעתי , את החומוס שתמיד אהבנו בעיר העתיקה ( חומוס זינה אם אני לא טועה ) .....

טעות שלי לא יודע למה כתבתי את זה אבל המקום הוא אמיריקאן קולוני בירושלים .

Henry Miller

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הנבלות שביצעו את הרצח המתועב נתפסו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2907349,00.html

לא שזה מנחם במשהו - אבל לפחות הם לא מסתובבים חופשי.

כן ידעתי את זה מאתמול אבל אסור היה לפרסם .

זה לא ממש מנחם כי מי שכבר מת לא יקום לתחייה בתפיסתם , אבל זה עושה שמח שהם לא יפגעו עוד באחרים .

פאדי

Henry Miller

• תוכן חדש...