Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט יפה. נותן מראה מיוחד לרכב.

מה גם שאני בטוח שככה יותר קל לזהות אותו בחניון. (יש יותר מדי אנשים הונדה סיויק חדשה כסופה.:roll: ).

יש יתרונות אחרים חוץ מהמראה?

זה מכביד על הרכב? מוסיף לבטיחות? (חומר קשיח יותר מהפח הקיים ברכב, לא?)

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נחמד לראות את זה אצל מישהו אחר, אבל על האוטו הפרטי שלי?... בחיים לא!

תתחדש עבודה באמת נראית ברמה גבוהה, העיקר שאתה חושב שזה יפה.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אם כבר - אילו זה היה קרבון אמיתי, זה היה קל יותר מהפח המקורי. זה הרי כל הקטע. כמובן שעלות של חתיכת קרבון היא בערך כמו השווי של כל הפונטו הזאת, כך שזה נשאר תאורטי בלבד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בהחלט יפה. נותן מראה מיוחד לרכב.

מה גם שאני בטוח שככה יותר קל לזהות אותו בחניון. (יש יותר מדי אנשים הונדה סיויק חדשה כסופה.:roll: ).

יש יתרונות אחרים חוץ מהמראה?

פה זה מדבקות,לא חלקי קרבון אמיתיים.

קרבון אמיתי הוא חומר קל וקשיח,לכן ברכבי מירוץ ורכבים משופרים ניתן לראות הרבה חלקי קרבון.

מבחינת בטיחות אני לא חושב שהוא יכול להוסיף.ממה שאני יודע קרבון הוא קשיח וחזק,אבל שביר בדומה לזכוכית.וזה בניגוד למתכת שהיא גמישה יותר,לכן יכולה לקרוס ולספוג אנרגיה.

V5

פורסם

מדבקה כזאת עולה 300 שקל למטר אפשר לעשות פרויקטים למיניהם בSUNFILM בבורסה (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

300 שקל למטר???נשמע מוגזם.

אולי פותח השרשור יכול להגיע כמה עלה לו?או כמה בערך יעלה לצפות מכסה מנוע?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חברים, אני שמח שישנה התענינות רבה בנושא. הופתעתי מכמות התגובות. מחר אני אפרט בהרחבה על הכל.

שהיה שבת שלום !

פורסם

לא הייתי אומר מדהים, אבל בהחלט "מעניין ומקורי" זוהי ההגדרה המתאימה לדעתי.

מעניין איך זה נראה במציאות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

המחיר שהבאתי זה לפרויקטים קטנים כמו מראות וספוילרים קטנים אני מאמין שפותח השרשור קנה גליל בהרבה יותר זול (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

יצא מאוד יפה. אהבתי.

מעניין כמה זמן עבודה זה?

ומה קורה אם קונים את זה בגליל, אז כשנגמרת חתיכה, ושמים אחת לידה, לא אמורים לראות את הפסים בין שתיהן?

פורסם

שאלה:

א) האם האוטו פורק קומפלט, או שאם פותחים את הדלת/מכסה מנוע, עדיין רואים כחול?

ב) כמה עולה ציפוי רכב במדבקה? האם זה עדיף על צביעה מבחינת מחיר. מבחינת תועלת נראה לי שכן, כי זה יוצר שיכבת הגנה נוספת על האוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...