Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות גיר קופרה 07/08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סטנדרתי. פשוט שמעתי שזו בעיה מוכרת שניתנת לטיפול באחריות היצרן האים יש דרך לטיפול בבעיה

כונה להגיעה להעברת הילוכים חלקה אפשר להגיד

פורסם

על כול תקלה בכול ברכב מיד יש שמועה שעושה לה כנפים ונהפכת 'לתקלה סדרתית' או 'תקלה ידועה בציבור' :-) ולפעמים תקלה נהפכת לתקלה פסיכולוגית.

גם תיאור של הבעיה שלך לא ברור מספיק, אתה מנסה לעביר הילוך מראשון לשני לאחר שאתה סוחט את דוושת הגז עד הסוף והמנוע צועק הצילו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא לא לרמה שהמנוע צועק משיכה קטנה לא משהו רציני פשוט הרכב די חדש ולא עבר הרבה קמ

ואני חושב שהעברת ההילוכים צריכה להיתבצע בצורה חלקה יותר. פשוט רציתי לישאול על הגיר של הקופרה באופן

כללי האים מוכרות תופעות בעיתיות דומות בהעברת ההילוכים בדגם זה של הרכב

פורסם

אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה ולהתייעץ איתם 'בבעיה' לכאורה או לנהוג על רכב דומה ולהרגיש את העברת ההילוכים.

מצד אחד רשמת שיש בעייה בהכנסת הילוכים כלומר הילוך לא נכנס ובהמשך רשמת שהעברת ההילוכים לא חלקה.

אתה נהג חדש ? נהגת על רכבים אחרים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא חלקה הכוונה שההילוך בזמן העברה דוגמה משני לשלישי לא ניכנס לשלישי יש לו קטע שהוא ניתקע כאילו

ולשאלה שלך לא לא נהג חדש לא הבנתי את הקשר השאלה של הנהג חדש

פורסם

בעבר זכור לי שהיה 'דיבור' על שמן גיר שלא מתאים לאקלים של הארץ

הוחלף אצל מספר אנשים לשמן גיר מינראלי או בצמיגות אחרת (תעשה חיפוש בנושא) ומאז יש שקט תעשיתי.

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם
לא חלקה הכוונה שההילוך בזמן העברה דוגמה משני לשלישי לא ניכנס לשלישי יש לו קטע שהוא ניתקע כאילו

ולשאלה שלך לא לא נהג חדש לא הבנתי את הקשר השאלה של הנהג חדש

לפי מה שאני הבנתי ומשחזר מהיסטוריה שלי עם FR 2008, אתה מתכוון שבעת העברה לשלישי אתה מרגיש שההילוך נכנס וכאשר אתה משחרר קלאץ' ההילוך בחוץ ואתה שומע את הגיר מתחרקש?

Confidence In Motion

פורסם

בעיה ידועה בדגמי 07 - נפתרה ע"י החלפת נוזל תיבת הילוכים (ובמקרים חריגים ומסובכים - החלפת תיבת ההילוכים עצמה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...