Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בכוונתי להחליף את הרמקולים המקוריים הקיימים ב B4 שנת 2000 שלי, ברמקולים 6.5 אינץ.

אשמח לקבל פרטים היכן ניתן לרכוש טבעות הגבהה להתאמת הרמקולים החדשים.

וכן תקעים מתאימים לתקע היפני שאליו מתחבר הרמקול.

אני מתכוון לחנות יבואן ולא למתקינים למיניהם .

תודה רבה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

בקונקטור שבדלת קודחים

טבעות פשוט מכינים

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא מכינים ולא קודחים. עובדים מסודר, נקי ומקצועי.

קונקטורים מסודרים- יש לקניה.

טבעות יש .

מי היבואן בארץ בבקשה? ממי קונים המתקינים?

תודה.

פורסם

מתקין אמיתי משחיל כבלים איכותיים..ולא משתמש בקונקטו רמקורי של הרכב.

בנוסף מתקין מקצועי מכין ללא שום בעיה הגבהות עץ מדוייקות לפי האלמנט שאתה רוצה להתקין. (אלמנטים שונים=מידות שונות).

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תראה אני מבין את הדאגה שלך, גם אני לא אוהב קידוחים, שינויים בקונקטורים וכל מני דברים כאלה, ,ואני מעדיף דברים מקוריים . אני גם לא אוהב התעסקות במשהו שעובד כמו שצריך, אבל וזה אבל גדול, כשמדובר בהתקנת מערכת סטריאו לפעמים אין ברירה, והדברים דרושים על מנת לקבל התקנה איכותית , שמאפשרת ניצול מקסימלי של האלמנטים. חשוב להבין שדברים אלה אמורים להתבצע כך שלא יפגעו בצורה כלשהי ברכב, ובאמינות שלו, ולכן חשוב שיתבצעו אצל מישהו שיודע מה הוא עושה. מניסיון אני יכול לומר לך שהתקנות שהיבאון מבצע לא כאלה איכותיות.

פורסם

אז אולי אבהיר למה התכוונתי:

http://stores.shop.ebay.co.uk/In-Car-Music_Speaker-Adaptor-Kits_W0QQ_fsubZ507916013QQ_sidZ192611493?_nkw=subaru+

אני לא מאמין שמתקינים עושים טבעות לבד, חותכים חוטים ועובדים כמו PLIER AND WIRE MECHANIC

ואם כן, פשוט אזמין מאיביי.

פורסם

חברים, אני רק מחליף את הרמקולים כי המקוריים קרסו. הרדיו שלי הוא קנווד בן 10. תבינו, זה רק רמקולים פשוטים.

מי מוכר את החלקים האלו ????????

• תוכן חדש...