Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלפתי צמיגים היום ונשאלתי על ידי המוכר אם אני רוצה סט אומים לגלגלי מגנזיום המונעים גנבה (כי יש לי 2 בוקסות מיוחדות לפירוק). מחיר 200 נתון למשא ומתן.

מצד אחד, כל הבוקסות זהות ולכן גנב מתוכנן ישקיע 200 שח ויגנוב ב-2000 שח אבל

מצד שני זה אולי ימנע גניבות מזדמנות.

מה דעתכם?

לדעתכם אודה, יהודה

פורסם

כל הבוקסות זהות? מה פתאום! אומי נעילה איכותיים הם לפחות 1000 אפשרויות שונות. אל תקנה את הזבל שפנצ'ריות מוכרות לך. קנה משהו איכותי יותר, למשל בפיטסטופ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשאני קניתי את המגנזיום באוטודיפו קניתי גם סט נעילה ב160 שח

אני יודע שלקנות מאוטודיפו זה לא רעיון טוב אבל זה יכול למנוע מגניבה מזדמנת

כי ברחוב שלי גרים גנבים ולך תדע אפילו שהם לא חובבי גלגלים הם יכולים סתם משעמום לפרק גלגלים וזה אכן ימנע איזה גניבה מזדמנת

אם אתה רוצה להיות בטוח יותר תקנה 2 סטים ככה יהיה יותר קשה לגנבים

פורסם

באופן עקרוני צא מנקודת הנחה שלגנב מיומן יש את רוב הקומבינציות של האומים.

היתרון היחיד שאני רואה באומים כאלה הוא שזה מעכב את הגנב ולכן יתכן שיוותר ויעבור לרכב אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מסכים איתך אייל

אולי לגנב גלגלים של VW יהיה את הבוקסות של VW שזה סך הכל 14 צירופים נדמה לי

אבל לא את כל מה שיש בעולם, דווקא סטים אפטרמרקט ולא כאלו מקוריים של יצרן כזה או אחר כנראה יהיו יותר "קשים" להשגה

בכל מקרה זה בטוח מונע גניבה מזדמנת, ולדעתי 90 אחוז מהגניבות הם כאלו, אנשים שקרץ להם מאוד הג'נט שלך ובא להם עליו.

פורסם

לקנות רק אומי נעילה איכותיים. אומי נעילה זולים נוטים גם להשחק/להתקע ואז אתה נתקע עם פנצ'ר ובלי יכולת להחליף גלגל.

:turn-l:
פורסם

איפה אמורים לשמור את הבוקסה? באוטו?

גנב יכול גם לפרוץ לתא המטען לא?

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

לרוב כאשר יש פנצר אני לא מצליח לפתוח את האומים המיוחדים

אז יכול להוית אבל רק יכול להיות שלגנבים טיפה יותר קשה .

אורי

פורסם

תזמין 2 סטים של נעילות מאיביי ,עם 2 מנעולים שונים, לא משהו שאפשר להשיג פה.

אגב....זה גם יעלה לך פחות.

זה מה שאני עשיתי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

חולק על כמה הודעות כאן של כמה חברי פורום אשר כתבו "אל תקנו את הזבל מהפנצריות"

סליחה לנו במשפחה יש מעל 14 סניפי פנצריות+ מפעל לחידוש צמיגי משאיות(לא כ"כ רלוונטי לנושא אבללל) ובכולם מוכרים סטים כאלה מאוד איכותיים מתוצר גרמני (מחר אני יעלה לכאן את שם הסוג) יושבים על המגנז שלי מעל שנה נפתחים בקלות עם הבוקסה המתאימה לא נתקעים לא מתבלים איכות מדברת!

הגיעו כבר כמה לקוחות שהעידו שבנסיון גניבת הגלגלים שלהם הסטים האלה מאוד הצילו אותם ,

והמחיר הוא רק 120 ש"ח לסט 4 אומים 1 לכל גלגל + 3 מפתחות (1 לאוטו 2 רזרבה לבית במידה ויאבד אחד מהם )

שיהיה ערב נהדר.

פורסם

אני חושב שמה שהתכוונו לומר זה, שאת הסטים האלה אפשר להשיג בכל מקום ורובם זהים.

הכי חכם יהיה לקנות משהו שאי אפשר יהיה להשיג את המפתחות שלהם בכל פנצריה,וזה ניתן להעשות ע"י קניה מאיביי לדוגמא.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אין לזה סוף , אני מעדיף סט נעילה של VW מקורי על כל סט שהו מאיי באי ,

רוצה להגזים? תביא 2 סטים שונים מאחד הפירוקיות , פראנואיד ? תביא 5 סטים שונים (5 מ14 הגנב בטח יתיאש)

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

זה לא עניין של הגזמה,סט מקורי ,לא בעיה להשיג את המפתח שלו,אז מה עשית בזה? שמרת על מקוריות?

אין פה הגזמה,שתיה נוכח במקרה שלמשהו הורידו 4 גנטים(שלא יקרה),והשאירו לו את הרכב על הריצפה,תאמין לי אתה תעשה הכל.

פורסם

חביבי,תזמין מנעול לדלת ביתך מאיבי, אתה שואל למה? כי אין מנעולים כאלה בארץ:|

הכל שטות חברה שמחזיקה מעצמה ומהאיכות שלה לא תייצר סט נעילה עם 13 אפשרויות של פתיחה

תאמין שיש מעל 100סוגי מפתחות לסט המדובר אצלי , לך עכשיו תעשה אנד דן דינו סוף על הקטינו .

החברה מטייבה המשולש אומרים "אם יש מנעול נביא דיסק ונחתוך מהדראם " כמובן הכל תלוי באיכות שוויו ויופיו של הגלגל .

ממליץ לכל בעל רכב אשר השקיע בסט מגנזיום יוקרתי או לא יוקרתי אשר עמל בשבילו להצטייד בסט נעילה תאמינו שזה גורם לגנב להבין שלא כדאי ואין בשביל מה לבזבז זמן .

• תוכן חדש...