Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני מעוניין להביא מחו"ל מערכת מולטימדיה דאבל דין כולל GPS ותומך איפוד ממה שבדקתי בארץ זה מאוד יקר האם ידוע לכם על מישהוא שכבר הביא כזה דבר ואם כן איזה דגם או האם אתם מכירים מישהוא שאפשר להתיעץ איתו זה ממש דחוף לי .תודה מראש

פורסם

התקציב הוא עד 800 $ הרעיון להביא דרך משפחה מארצות הברית לרכב מסוג סנטה פה מערכת דאבל דין הרכבתי כבר את המסכים במשענות והורכבה גם מערכת דאבל דין חברת מדבקה ויצא על הפנים החזרתי חזרה את המערכת וכרגע אני על הגדר ויש לי אפשרות להביא מארצות הברית צריך רק לדעת דגם של דאבל דין שתומך בתדרי רדיו וGPS תודה מראש חייב את עזרתכם

פורסם

אם מארה"ב תצטרך למצוא חברה שניתן להחליף את תדרי הרדיו באופן עצמאי, כדי לחסוך ביקור במעבדה ופרידה מעוד כמה מאות שקלים.

את הרדיודיסק שלי הבאתי מאוסטרליה, שם תדרי הרדיו הם כמו בישראל, ומחיר המשלוח (למרות המרחק) לא היה נוראי בכלל.

מתחדשת*

פורסם

המערכת שאני הבאתי כוללת בתוכה כבר GPS מובנה. יש שם כרטיס SD חיצוני שעליו אתה יכול לשים תוכנה. אני שמתי IGO8.

לגבי הרדיו והתדרים. תשאל מאיפה שאתה מתכונן לקנות, האם יש להם אפשרות לבחור מבין סט תדרים אירופאי או אמריקאי.

במקרה של הרדיו שאני קניתי, זה ניתן לשינוי בתפריטים.

אם אתה רוצה, צור איתי קשר בנייד שלי

054-9709139

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי,

במה היה כרוך שחרור החבילה מהמכס?

האם יש אישורים שצריך להשיג?

תודה רבה!!

• תוכן חדש...