Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

לפני כחודש הסאב שלי התחיל לעשות בעיות (סאב של MTX מסדרת JACKHAMMER 12 אינץ). הכוונה בבעיות היא שהוא פתאום עבד ממש חלש יומיים ואז עבד רגיל יום או הפסיק לעבוד לכמה ימים ואז עבד לכמה ימים ואז שוב עבד חלש לאיזה יום ואז שוב עבד.

לא היה לי זמן להתעסק עם זה אז פשוט נסעתי במצב המסופר כשלושה שבועות עד שפתאום יום אחד כל המערכת התחילה להכנס לקליפינג. כלומר , מחלישה ומגבירה את עצמה כי המגבר נכנס לקליפ ואז פרוטקשיין.

ניקתי תסאב והכל עובד בסדר והמגבר לא נכנס לקליפ או פרוטקשיין.מצד שני אין שום ריח שרוף בסאב והוא לא נראה ניזוק בשום צורה שהיא.. אם אני מחבר עוד אפילו לפעמים הוא עובד רגיל ולכן אני לא כל כך מצליח להבין את הבעיה.

בנושא אחר , למקרה והסאב כן דפוק ואני חושב שהוא כן אבל אולי אתם תאירו את עיניי אחרת.. אני מחפש המלצה לסאב חדש כשנתוני המערכת שלי הם:

מגבר אינפיניטי A7541

HU של JVC מסך טאצ' מדגם AVX - 820

קומפוננט קידמי MOREL ELATE

וכמובן חיווט איכותי בכל הרכב.

לפי נתונים אלה אשמח לחוות דעת על סאב כאשר אני מעוניין בסאב מדוייק עם עוצמה כאשר הדגש הוא על הדיוק.

בתודה מראש.

אור.

פורסם

לפי דעתי תיבדוק את החיווט של הסאב למגבר ובכללי,לנושא השני מה התקציב שלך ?

מעוניין ביד 2?

בכל מיקרא herz es250 זה מה שאתה מחפש דיוק עוצמה .

ג'ינו.

פורסם

בקשר לאיפה אתה יכול להיתרשם ממנו,תילך לאחד המיפגשים הנערכים כאן בפורום תאל מתי המיפגש הבא ואני בטוח שתיתרשם ותישמע אותו וגם את אחיו הגדול ה-ES300 .

ג'ינו.

• תוכן חדש...