Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות צביעה מאזדה 6???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת כמה אמורה לעלות צביעה קומפלט של מאזדה 6 צבע צהוב 3 שכבות?

אבקש תשובה ממוחים / אנשי מקצוע

תודה מראש

פורסם

אף אחד לא ייתן לך הצעה בלי לראות את הרכב, לפחות תעלה תמונות שלו מכל הזוויות

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

צביעה באותו צבע ?

בצבע שונה ?

כולל פרוק גומיות / פנסים / מנוע / דיפונים צביעה בקורות דלתות ?

כולל פחחות ?

כולל עץ ריח וניל ?

מאיפה הבאת את ענין "3 שכבות" ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אותו צבע בדיוק, צבע הרכב הוא טוב מאד חוץ מזה שיש שריטות פה ושם. מה שמרגיז אותי זה שיש שוני בגוון הצבע בין הצד הימני של האוטו (צביעה לאחר תאונה שהייתה של שתי הדלתות הימניות כולל הטמבון האחורי) לבין שאר הרכב.

אני יודע שרוב האנשים יגידו שזה ביזבוז כסף וכו' אבל כרגע אני רק מתעניין באופן כללי

פורסם

האם ניתן, במקום לצבוע את הרכב פשוט לעשות פוליש או ווקס מסוג מסויים שיגרמו לשינוי שיש בצבע (שרשמתי בתגובה הקודמת) להיות פחות בולטים?

פורסם

תלוי, במידה והצבע שנצבע יותר רענן, לעומת הצבע המקורי שהוא כבר דהוי, אני מאמין שפוליש ווקס ויחזירו לו ריענון.

במידה ולא, אני לא חושב שאפשר לעשות משהו, משום שהגוונים שונים, אבל פוליש ווקס בהחלט יעזרו.

לגבי הצביעה, הכל משתנה ממקום למקום, לפני שהכנסתי את הרכב שלי לפחחות וצבע, עברתי בסביבות ה 6 מקומות עבודה, והמחירים שהם דרשו לפחחות וצבע היו באזור ה 8-11 אלף שקל. התייאשתי, הלכתי ל"בני דודים" (זה המושג לא?), שבמקרה יש להם מוסך פחחות וצבע בעיר שלי ועשו לי פחחות + צבע + באד בוי + פוליש ווקס ב 3000 שקל. עבודה לא רעה, בכל אופן 3K לא ציפיתי למשהו מיוחד, אבל באמת יצא לא רע.

אני ממליץ לך לפני צביעה לעשות פוליש ווקס, לא אמור לעלות סכום עתק, באזור ה 200-300 שקלים

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בעבודות הצביעה הצבע הינו מוצר מאוד משתנה יכול להגיע לפעמים ל400 שח ויותר לליטר - צבעים איכותיים

3 שכבות - too much פעמים זה מספיק ויותר ולכה לגימור

• תוכן חדש...