Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה שלומכם??

מישהו יכול לרשום לי בבקשה מהו השמן הגה המומלץ לאימפרזה טורבו GT שנת 1999?

תודה לכולכם,

שבוע טוב!

פורסם

לשרותך.:lol:

כה דקסטרון 3 זה השמן המיועד

ובקשר לקיבולת קנה גלון של 4 ליטר (3.8 ליטר דיוק )

יותר משתלם מבחינה כספית ,ותמיד יהייה לך שמן אם תזדקק לו,

חוץ מזה זה מילוי על משאבה חדשה? ריקה לגמר?או רק להוסיף?

זה קצת משנה מבחינת כמות .:arrow:

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

תודה על התגובות!

ההגה לאחרונה התחיל לחרוק בסיבובים, ולפי המדד חסר לי שמן הגה.

אני אוסיף ואעדכן!

תודה

פורסם

בכל מקרה בעת המילוי ,תשאיר תפקק פתוח ותוסיף עד הסימון ,(יש שני סימונים ,1לרכב מונע,2לרכב כבוי)

תוסיף עד הסימון התחתון ,השאר תפקק פתוח, תניע סובב ימינה עד הסוף והחזק ,תוסיף שוב עד הסימון העליון ,

סובב שמאלהעד הסוף החזק כמה שניות ,ובדוק תפלס שוב ,אם חסר הוסף ,

THE END .

בהצלחה

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

מירן צודק. השמן ההידראולי של ההגה מצוי במערכת סגורה, אין שום סיבה שתהיה לו ירידה במפלס, אלא אם כן יש דליפה ממקום כלשהו.

אני ממליץ לך לעקוב אחר המפלס שלו, ואם לאחר המילוי תזהה שוב חוסר, גש בהקדם למוסך כדי לאתר מהיכן הנזילה.

נסיעה ללא שמן הגה עלולה לגרום נזק למשאבה, וכך תקלה פשוטה יחסית שהיית יכול לפתור בעלות נמוכה (בהנחה שמדובר בצינור דולף) פתאום תהיה הרבה יותר יקרה לתיקון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...