Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו AFH 16V 6N, בבקרים (הקרים יש לציין) אני צריך להפעיל כח (בלתי סביר?) כדי להכניס את הגיר להילוך 2 או 3 (ה-4 והחמישי נכנס חלק. גם ה R ובד"כ גם הראשון) יש לציין שגם החלפתי שמן גיר לא מזמן במוסך רון וזה לא עזר לבעיה

יש לציין שביקשתי מרון חוות דעת על חופש בידית ההילוכים והוא טוען שאין חופש (מנהל המוסך המורשה של צ'מפיון הנרי דוד אמר שיש חופש מנגד)

בנוסף מידי פעם נשמעת חריקה (ממש כמו דלת שחורקת) בהעברת ההילוכים.

אשמח לקבל עצות

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא ידוע מתי הוחלף אבל הוא מפריד טוב ולא מחליק.

חוץ מזה שלדעתי אם זו באמת הייתה תופעה של קלאצ' אז ההילוך היה ממשיך לא להכנס גם אחרי שבפעם הראשונה הכנסתי אותו קצת בכח.

-איוניק 5 עלית

פורסם
לא ידוע מתי הוחלף אבל הוא מפריד טוב ולא מחליק.

חוץ מזה שלדעתי אם זו באמת הייתה תופעה של קלאצ' אז ההילוך היה ממשיך לא להכנס גם אחרי שבפעם הראשונה הכנסתי אותו קצת בכח.

1+

גם אתה עם הגיר???אוייש תאמין לי זאת באמת מחלה .

פורסם

עכשיו הלך לחבר שלי הגיר בפולו 1600 ידנית, מה יהיה הסוף :evil:

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

רק שאני חשבתי שזה בבוקר, והסתבר שזה ממש אקראי. לפעמים זה היה כך, לפעמים זה עבד בסדר גמור.

יש לי פולו 16V 2001, יש לציין. בקיצור - אחרי בדיקה במוסך רון (מורשה, בחיפה) הם פתחו שם ת'עסק וראו "מוביל מיסב לחץ" שבור. זה חלק לא יקר. הגיר בסדר גמור. בלי קשר - החלפתי גם קלאץ', כי הוא היה קשה והפריד גבוה. בכל זאת, לא הוחלף 9 שנים (140K ק"מ)...

בכל מקרה, הכל מצוין עד עכשיו, אבל עברתי פחות מ1000 ק"מ מאז, אז מי יודע...

פורסם

אה,שכחתי משהו. יש לפעמים חריקה במעבר להילוך אחורי. אני משלב אותו בזהירות מאוד. ממה זה יכול לנבוע?

פורסם

יש לי בעיה דומה במגאן 2001 יש חריקה בזמן שילוב רוורס ולפעמים יש קושי לשלב להילוך ראשון,לפעמים אני מתחיל לסווע מהילוך שני כי אין ברירה...

מישו יודע מה הבעיה?

תודה.

פורסם

הייתי אצל רון, הוא לא גילה בעיה רצינית וקיווינו שהחלפת שמן תעזור. בכל אופן זה לא עזר ובבקרים קרים מאד (בלבד) יש את הבעיה היא ממש לא אקראית.

למישהו יש פתרון לגבי החריקה (ממש כמו דלת חורקת) שמידי פעם אני שומע מכיוון מוט ההילוכים?

-איוניק 5 עלית

פורסם

גם אני עם הבעיה של הכנסה לרברס. צריך לעשות את זה בעדינות עם הקלאץ' ממש מוצמד , אחרת תהיה חריקה. ביצעתי החלפת קלאץ ושמן גיר לפני מספר חודשים. לגבי בעיה של החלפת הילוכים, אולי הכנסה לראשון או שלישי לפעמים קצת נוקשה אבל לא משהו רציני.

רציתי לשאול כמה תעלה לי בדיקה של מיסב לחץ (אין לי מושג אם הוא שבור). פולו 01 , 16V 75 כס. מנוע AHW

האם יכול להיות שההכנסה לרברס תהיה קשורה למיסב לחץ , או שכיוון גיר יוכל לסדר את הבעיה?

אני שואל כי יש מוסכים שלא מכירים את הפולו מספיק טוב ועלולים להסב נזק.

צריך גם החלפת רפידות בלימה, יש לי שריקות בהאטה ובלימה. מבדיקה לדיסקיות יש 2 מילימטר אכילה פנימה, לא נראה לי שחייבים להחליף (גם במוסך שהיתי אמרו לי לנסות להחליף רפידות- ניקח מקוריות (איזה חברה מומלץ??) - ולראות אם עדיין תהיה שריקה).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• ספונסר פורום
פורסם

לבדוק את מצב המיסב או המצמד בכלל זה לא אמור לעלות

לך כסף ,בעל מקצוע שמכיר את הרכב יבצע נסיעת מבחן ויוכל

לומר לך אם יש בעיה או שלא .

לעיניין רפידות בלמים ,החברה היחידה שאני ממליץ עליה לרכבי הקבוצה

אלו הרפידות של חברת ATE גרמניה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...