Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום :idea:

אני בפני רכש רכב חדש ואני ממש בדילמה ואולי גם מחוסר מידע שפה אבקש לקבל חיזוקים

ובכן אני עומד לרכושרכב חדש ולאחר סינון הגעתי לקו הגמר עם 2 כ"ר

הונדה סביק

טויוטה קורולה

אשמח לקבל חוו"ד דעתכם שאוכל לגבש את היצאה לרכש

אשמח גם לצרף עלויות אחזקה

בברכה:conf:

פורסם

מה סדר עדיפויות שלך? על איזה סיוויק מדובר, 5 או 4 דלתות?

טיפולים וביטוח יותר זולים עם קורולה. מניסיוני הקצר עם הונדה ומאוד ארוך עם טויוטה, אצל טויוטה בתור לקוח תקבל יחס עדיף.

פורסם

הונדה 4ד-רכב מפנק מאוד,0 תקלות,אמינות של הונדה בקיצור.לא חיסכוני במיוחד כמו שכותבים(1ל10,11).לא יודע לגבי היחס כמו שכותבים כאן.אבל אחרי היחס אתה נשאר עם הרכב ולא הם.

לגבי טויוטה-אין לי הרבה נסיון איתה.גם רכב אמין גם שוק מצויין כמו אצל הונדה.נראה לי שקורולה אפילו זולה יותר.אבל שמעתי שגיר רובוטי בטויוטה לא מוצלח במיוחד(יש לי חבר שלא מצליח למכור את רובוטית כבר כמה חודשים)

תעשה נסיעת מבחן בשני רכבים ותגיע להחלטה(שים לב שגם הונדה וגם טויוטה ב2009 נראה לי היו "טורכיות")

פורסם

הסיביק 4 ד עדיפה כמעט בכל פרמטר על הטויוטה. רכב נעים מאוד, מרווח, נוח ובעל יחידת הנעה (מנוע+גיר) איכותית ומדהימה. להוציא מהלך מתלה-אחורי קצר, ובידוד רעשי-כביש שאינו מצטיין (למרות שעדיף על הקורולה..), הסיביק נוחה בנסיעה, במיוחד מחוץ לעיר. צריכת דלק מעולה (1:13 ממוצע, ולא כפי שכתב קודמי), ואמינות מופלגת (גם לטויוטה). הקורולה פחות טובה בכל הפרמטרים שציינתי, ואני מכיר היטב את שתיהן.

פורסם
לא יודע לגבי היחס כמו שכותבים כאן.אבל אחרי היחס אתה נשאר עם הרכב ולא הם.

בן אדם, שקונה רכב חדש (עסקה לא כדאית כלכלית) מצפה לראש שקט. לקבל אישור להחלפת בולמי זעזועים בקורולה לקח דקה וחצי. בהונדה טירטרו אותי חודש והיה צורך להגיע למנהל השירות.

נראה לי שקורולה אפילו זולה יותר.אבל שמעתי שגיר רובוטי בטויוטה לא מוצלח במיוחד(יש לי חבר שלא מצליח למכור את רובוטית כבר כמה חודשים)

סיויק עם איבזור בסיסי (COMFORTׂ) עולה 140000, קורולה SUN עולה 114000 ומגיע עם גיר אוטומטי רגיל.

שים לב שגם הונדה וגם טויוטה ב2009 נראה לי היו "טורכיות"

סיויק 4ד - טורקיה

סיויק 5ד - אנגליה

קורולה - יפן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...