Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה נשאלת עקב הרצון שלי לשדרג את ההגה ורעיון שהועלה כאן בפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=299576

אשמח מהמומחים לעניין : רון / מרק לתשובה.

(או בעלי ידע נוספים שהתנסו בזה)

כמובן נשאלת השאלה האם ניתן להתקין את כרית האוויר של MK4 מתחת לכיסוי של MK5.

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה מכניס אנשים להוצאות מיותרות ... :-)

איזה הגה וואווו ... אני גם רוצה .

אני אישית לא הייתי עושה את הניסוי הזה, לא משחק בכריות אוויר, כול פעם שאני מפרק הגה (מחליף או חלק מתיקון) אני מתפלל שהכרית לא תיפתח לי כשאני ידלק את הסוויצ', אבל זה רק אני (פסיכולוגי) .

אני אשמח לשמוע אם אם זה באמת אפשרי .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לא התכוונתי לרכב שלי (אצלי עדיין לא פירקתי הגה) ,

אני מכונאי וחשמלאי לא פעם החלפתי הגה ברכבים שההגה התבלה/רכבים לאחר פריצה שבניסיון לשבור סוויצ' עקמו את מוט ההגה וכל מיני סיפורים למינהם .

כניראה שלא הייתי מובן .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
האם ניתן להתקין את כרית האוויר של MK4 מתחת לכיסוי של MK5.

אני לא יודע איך זה בגולף, אבל בפז'ו אין "כרית אויר שמותקנת מתחת לכיסוי", אלא פשוט "קופסת" כרית אויר שמותקנת במרכז ההגה, כך שהחלק שאתה חושב שהוא "כיסוי" הוא בעצם החלק החצוני של אותה "קופסה" סגורה, שנפתח במקרה תאונה. בלי להכיר יותר מדי את הגולף אני מהמר שזה המקרה גם שם.

פורסם

אייל שלום,

לא ניתן להתקין כרית אוויר של גולף דור 5 בגולף דור 4 ולהיפך.

מכלול הכרית הינו שונה לחלוטין בין שני הרכבים.

הערה כללית

1. ייצרן הרכב מציין במפורש שהזמנת כרית אוויר יש לבצע סמוך להתקנה או להתקנה מיידית שלה ברכב וכנראה גם לא מחזיקים במלאי כריות אוויר בארץ.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...