Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריפוד כן יורד מהכסא. הוא לא נתפר עליו. לא מזמן יצא לי לפרק לצורך כביסה ריפודים מכסא בטיחות (מקסי קוזי) ועגלה (פג). שניהם גרמו לי לקלל קצת באיטלקית, אבל משניהם הכיסוי ירד, כובס, ולבסוף גם הורכב בחזרה, נקי וריחני.

לגבי חומרים זמינים שאפשר להשתמש בהם "על המקום" בלי פירוק, ראה את הודעתי הקודמת. השתמשתי בשניהם בהצלחה, באמבטיה הביתית. הנקיון כמובן קשה יותר מבמכונת כביסה, וזמן היבוש ארוך יותר.

:turn-l:
פורסם
הבעיה היא שהכיסוי לא יורד מהכסא (החגורות עוברות דרכו, ואע"פ שאני מניח שיש דרך לפרק חצי כסא כדי לעשות זאת, אני מחפש משהו קל יותר).

פשוט מאוד. תסתכל על הכיסא מאחור ותראה חתיכת מתכת שהחגורות מולבשות עליה. שחרר ממנה את החגורות (בידיים. לא צריך שום כלים) והן יוצאות.

החלק של הסוגר תפוס לרוב גם בחתיכת מתכת שמסובבים קצת ומ עבירים דרך החור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמה בלאגן על כלום, שים את הכיסא בגינה/ אמבטיה שפוך עליו מים שיהיה רטוב לגמרי, שפוך אבקת כביסה/ חומר לכביסה אחר ותתחיל לשפשף עם מברשת רכה את הריפוד, שטוף וחזור שנית.

קח בחשבון שבמזג האויר הנוכחי יקח זמן רב עד שהכסא יתייבש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
כמה בלאגן על כלום, שים את הכיסא בגינה/ אמבטיה שפוך עליו מים שיהיה רטוב לגמרי, שפוך אבקת כביסה/ חומר לכביסה אחר ותתחיל לשפשף עם מברשת רכה את הריפוד, שטוף וחזור שנית.

קח בחשבון שבמזג האויר הנוכחי יקח זמן רב עד שהכסא יתייבש.

וזו בדיוק הבעיה בגללה אני מחפש פתרון אחר :wink:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

החגורות כן מתפרקות. גם אצלי חשבתי שהחגורות האילו נוצרו עם הכיסא, עיון במדריך שלו הראו לי שאני טמבל...

מתחת לכיסא יש לכל רצועה סופית שניתן להוריד אותה ולשלוף את הרצועה (וגם לכוון את המיקום שלה).

אם אתה רוצה לשטוף את הכיסא של הילד, אתה יכול להניח אותו על הרדיארטור בחדר של הילד/ילדה.

בכל אופן, שים תמונה של הכיסא, אני בטוח שהוא יכול להתפרק (ולהיות מורכב מחדש ;) )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תפסיק לעצבן עם חפירות על פרוק הכיסוי ולך תקנה כבר S.O.X:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...