Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ארוחת ערב אצל חברים, שמשום מה מאמינים שתאריכי התפוגה על הגבינות הם המלצה בלבד (תפסנו את זה מאוחר מידי, אחרי שהוא כבר אכל, כפי שניתן להבין), הילד הקיא באוטו.

החבר'ה מהשטיפה בנמל ת"א עשו עבודה טובה (וגם קיבלו טיפ נאה) וברכב עצמו אין זכר, אבל מהכסא של הילד (שהוצא במהלך השטיפה) עדיין עולה ניחוח, אף שהוא נראה נקי. מה לעשות? עם מה לשטוף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחרי ניסוי בפינה נסתרת לודא שאין פגיעה בצבע הריפוד (בד"כ סינטטי):

או - סנו ג'ל אקונומיקה

או - סנו אוקסיג'ן ג'ל

להספיג היטב את הריפוד, לחכות כמה דקות ולשטוף (באמבטיה).

שטפתי באופן דומה את הריפודים באוטו (דיפוני דלתות, משענות ראש, ריפודי מושבים - מקוריים, לא כיסוי) והם חזרו מצבע חום גי'פה לצבע האפור בהיר המקורי, עם ניחוח רענן 8).

:turn-l:
פורסם

תשרה הרבה שום בחומץ ושמיר ותשפוך על המושב. אחר כך תשאיר את הרכב עומד בשמש לכמה ימים.

אני מבטיח לך שאת הקיא של הילד כבר לא תריח.

אני לא אשכח את היום בו נכנסתי לרכב של סבא שלי אחרי שנשפכה לו צנצנת של חמוצים בתא המטען...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכיסאות האילו מיועדים לזה! לא סתם נוצרו הכיסאות האילו.

המטרה המקורית שלהם היתה למנוע מהקיא של הילד להגיע למושבי הרכבים היקרים מפז.

אז ברור שאפשר לשטוף את זה.

אני עשיתי את זה כמה וכמה פעמים :roll:

והכי מצחיק, שאבא שלי אמר לי פעם שאני אהנה לעשות את זה, לא האמנתי לו :-D

בקיצור, פרק את הכיסא, פרק את הריפוד ושלח את האישה יחד עם כל הכבודה למכונת הכביסה. את השלד של הכיסא שטוף בצינור או באמבטיה עם מים חמים ותן לו לטפטף...

לא משנה מה תעשה, תמיד הכיסא יהיה רטוב כשהכיסוי סיים את הכביסה ואת היבוש. נשמע מוזר, אבל נכון.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה תקשיב מה סופר נני אינגה אומרת לך, יא?

אם דראעק קטן מקיא באוטו, דראק קטן ישב בכיסא מסיח. פשטייסט?

לא צריך מנקה, דאס איז דיסיפלינה.

יאוול!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

:-D

Deutschland Uber Alles

מילא היה מקיא ברכב צרפתי, אבל בגרמני? (מזל שהכסא הולנדי, אחרת הילד היה צריך להתייצב בשגרירות ולוותר על האזרחות)

פורסם

ואם קינדר מקיא עוד פעם, דראעק קטן מקבל מתנה מדודה אינגה, קולר של כלב איטיוטיזמוס שכל היום נובח ואינגה נותנת קוואעצ בשלט וכלב אידיוטיזמוס מקבל זרם לצוואר! יאוול! יא! יא!

פורסם

אני לא הייתי נותן לו להכנס יותר לרכב... שילך :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תזמין את החברים אליך לארוחה שמכילה את הדברים הבאים:

א) תפוחי אדמה מבציר 1999

ב) סלט טונה ומלפפונים חמוצים בשמנת.

ג) מנה עיקרית של סרדינים שעמדו כל הקיץ ליד מזגן (מאחורי היחידה החיצונית) עם קוסקוס שהוכן עם שמן סויה משומש. שים סחוג. הרבה סחוג. הרבה מאוד סחוג.

ד) להשקות בכמויות אדירות של וודקה מאוד זולה. בתור שתיה קלה להכין מארז פחיות קולה שהוחזק שעתיים במכונה שמנערת את הצבע בחנות חומרי בניין.

עכשיו שהם ידאגו לנקות את הרכב, מכנסיים והתחתונים שלהם :twisted:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הריח מהכסא כבר כמעט ונעלם לגמרי, אבל הייתי רוצה לכבסו בכל מקרה. הבעיה היא שהכיסוי לא יורד מהכסא (החגורות עוברות דרכו, ואע"פ שאני מניח שיש דרך לפרק חצי כסא כדי לעשות זאת, אני מחפש משהו קל יותר).

עם מה מומלץ לשטוף/לחפוף את הכסא? אם יש חומר שניסיתם על כסאות הרכב, שהוא זמין גם בסופר, ויכול להתאים גם לכסא תינוק - אשמח לשמוע.

פורסם

חפש בחנויות חיות מוצר בשם S.O.X.

מדובר בנוזל המכיל תרביות אנזימטיות שפשוט מעכלות את החומרים האורגנים בכתם.

השפרצה הגונה ואין יותר ריח בכלל!

• תוכן חדש...