Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מקרטע בסלד נמוך ובטורים הוא נכבה.

קראתי קודי תקלה וקיבלתי קוד 34 - MAP sensor - voltage high

אני רוצה לבצע בדיקה לחיישן לקבלת מתח שבין 1.5V לבין 5V

לפי מה שידוע לי 1.5V צריך להיות בטורים ללא עומס על המנוע שאז הואקום הוא מירבי.

אני רוצה לנתק אותו ולבצע בדיקה ללא הנעת המנוע ע"י יצירת ואקום לחיישן. הבעיה שלי שסט ואקום עולה בסביבות ה-400 ש"ח וזה יקר בשביל בדיקה חד פעמית. שעון ואקום יש לי.

האם מזרק גדול יספק מספיק ואקום לדימוי הואקום הקיים בסעפת בזמן עבודה על טורים ?

תודה ירון

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

ירון ראשית לשאלתך זה כן, ושנית אתה יכול אפילו עם הפה.

בד"כ החיישן הוא אכן הבעיה אך אם יש לך שעון וואקום תבדוק מהו התת לחץ בסעפת היניקה בסרק כי גם חדירת אויר לסעפת היניקה תיתן לך את קוד תקלה על חיישן זה.

פורסם

ניסן, תודה על התשובה.

1. פתרתי את הבעיה. החיישן באופל לא יושב על הסעפת אלא על קיר האש ואת חיווי הואקום הוא מקבל דרך צינור, שאצלי פשוט התנתק.

2. כמה kPa אני אמור לקבל בטורים, האם זה נתון שקיים בספרות הטכנית לכל סוג מנוע וכך ניתן לזהות גם בעיה בסעפת או צינורות הואקום ?

תודה

ירון

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תוכן חדש...