Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מציעים לי לעבוד בחברת פאלפון בתור איש מכירות פרונטאלי שצריך ללכת לפגישות קבועות מראש עם לקוחות פוטנציאלים ולשכנע אותם לעבור לחברה...

השאלה היא:

עד כמה העבודה מתגמלת מבחינה כספית, ומה הבונוסים הנהוגים?

מה התנאים וההטבות שמקבל עובד כזה? (כלומר אם אני צריך ללכת לפגישות עם אנשים, אני מקבל רכב? הם באים אלי?)

אם יש כאן מישהו שיודע לענות על זה, אשמח מאוד!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

הבונוסים משתנים מחברה לחברה, בעיקרון מי שהציעה לך את העבודה אמור לתת תשובה לזה.

מניסיון של חברים רבים ובת זוג בעבודות דומות השכר יכול להיות 5 אלף לחודש חלש ,11 אלף לחודש חזק וכל מה שבאמצע.

מצד אחד, פלאפון באמצע שינוי תדמית ולכן אני חושב שיהיו לקוחות רבים שישקלו לעבור חברה.

מצד שני, גוגל הולכת להכות את השוק הסלולי בעוד שנה שנתיים עם מכשיר פלאפון מבוסס על אינטרנט, כמו סקייפ, אז לאף חברת סלולר כבר לא יהיו מכירות. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה מתכון לתפקיד של איש מכירות שטח? D2D.

אם זה כך,פעם ניסתי לפנות לתפקיד כזה מקבלים רכב צמוד+פלאפון והולכים ללקוחות מתואמים מראש אם לא טועה.

לגבי השכר זה תלוי בך ובמכירות שלך,אני אישית ירדתי מהמשרה הזאת בגלל מרכז הערכה של כמה שעות טובות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

גם לנציג שירות הכי זוטר יש מרכז הערכה של כמה שעות בימינו.

אגב, הD2D לא שווה כלום אם חברים במוקד לא זורקים לך איזו עצם מדי פעם ומפנים אותך ללקוחות פוטנציאלים. דבר שבעצם אסור להם לעשות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אוקי אז היום היתי שם בראיון, והעבודה היא בעצם איש מכירות פרונטאלי שקבועות לו פגישות מראש, והוא בעצם הולך ללקוח ונפגש איתם.

יש הטבות כמו פלאפון ורכב.

השר בנוי על בונוסים ותמריצים ונע באמת החל מ6 אלף ומעלה הכל תלוי בי.

ודרך אגב החברה מהטלפונים גם קובעים לי חלק מהפגישות...

זאת חברה מורשת שמשווקת את פלאפון, כלומר זו לא פלאפון עצמה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אצל משווקים אני מבין שלא עושים מרכזי הערכה ארוכים אלא רק ראיון אישי.

יפה נשמע נחמד מאוד יש התחייבות לשנת עבודה?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...