Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני סטודנט שנה 4 לקרימינולוגיה ועליי להגיש עבודה טרום סימנריונית בנושא שחיתות.

עקב כך שאני עובד באוויס מזה שנה וחצי,אני מעוניין לעשות את העבודה כחקר על יצחק לוי והמחירון שלו עקב חשד לשחיתות.

אני רוצה להביא בעבודתי מספר דגמים מסויימים שמחירם יורד בכל חודש בעקביות אבל על כך שאני צריך לנתח את המחירון של יצחק לוי לפחות ב24 חודשים האחרונים.

מישהו יודע כיצד ניתן להשיג את המידע הנ"ל ברשת?

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אתה רוצה להגיד שיצחק לוי מושחת כי הוא מוריד את מחירם של דגמים מסוימים כל חודש? אני מקווה שאתה לא רציני...

אם כבר, אתה יכול לחפש דגמים מסוימים שמחירם נותר גבוה ללא פרופורציה, או למצוא הוכחות שהחל מהשנה הרביעית והלאה המחירים של מרבית הדגמים יורד באופן לא פרופורציונלי (גם לא להעדר האחריות).

בנוגע למידע - ברשת לא נראה לי שתוכל למצוא. אתה צריך לחפש מחירונים ישנים. נסה אולי אצל סוחרי רכב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מישהו יודע כיצד ניתן להשיג את המידע הנ"ל ברשת?

ברשת אני בספק אם ניתן יהיה למצא מחירונים ישנים, מכיוון שעד כמה שידוע לי האתר מתחדש כל חודש מחדש.

לדעתי אם תגיע למשרדים של לוי יצחק תמצא את מבוקשך.

"בית לוי יצחק"-דרך בגין 90 ת"א

טלפון: 03-5619111

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה רוצה להגיד שיצחק לוי מושחת כי הוא מוריד את מחירם של דגמים מסוימים כל חודש? אני מקווה שאתה לא רציני...

אם כבר, אתה יכול לחפש דגמים מסוימים שמחירם נותר גבוה ללא פרופורציה, או למצוא הוכחות שהחל מהשנה הרביעית והלאה המחירים של מרבית הדגמים יורד באופן לא פרופורציונלי (גם לא להעדר האחריות).

בנוגע למידע - ברשת לא נראה לי שתוכל למצוא. אתה צריך לחפש מחירונים ישנים. נסה אולי אצל סוחרי רכב.

רוני

אתה לא חושב שיש מצב שיבואן X נותן Y כסף בכדי שיצחק לוי לא יקצץ באופן דרסטי את המכירות שלו?

כך לדוגמא את סיאט אביזה,חבר טוב שלי קנה אותה ב114 אלף מהסכונות,חדשה 2 דלתות ידנית עם סאן רוף וג'נטים,ופשוט ראה כל חודש איך קורס המחירון מול עיניו,מה שאומר שהמותג נפגע.כי אני למשל לא יקנה כזה רכב שנראה כי אני שם את כספי על קרן הצבי.אבל משום מה ועוד לפני שהתחלתי לבדוק את זה לעומק,נראה כי מותג "הונדה" סובל פחות מירידה במחירונים.

אני רק זרקתי את זה למרצה שלי,ד"ר לקרימינולוגיה והוא אמר שהרעיון שלי נשמע מאוד מעניין ואישר לי להתחיל את העבודה מה שאומר שיש משהו בעיניין.

זה לפי דעתי.

אשמך לשמוע את דעתך.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אני לא חושב שיבואן נותן כסף ללוי יצחק, פשוט כי דבר כזה עשוי להתגלות ואז תהיה שערוריה. אני כן חושב שלוי יצחק לא מקצועי, נתון ללחצים וטיפוס שלילי באופן כללי, אבל זה לא קשור.

לסיאט שוק די רע בארץ, אני לא מופתע שהמחירון שלה יורד משמעותית. ולא, לדעתי אין לזה הצדקה ממשית

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מחירונים תוכל למצוא גם אצל סוכני ביטוח.

אומנם יש מצבים שהוא לא משקף את מצב השוק, אבל מכאן ועד לשחיתות המרחק כה גדול שקשה לי להאמין שזה כך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני לא חושב שיבואן נותן כסף ללוי יצחק, פשוט כי דבר כזה עשוי להתגלות ואז תהיה שערוריה.

כמו שמשפחת עופר עכשיו קונה 75% ממתקני ההתפלה שיקומו במדינה ועוד 5 שנים כולם ישאלו איפה היינו שמשפחת עופר תחליט שהיא מוכרת קוב מים במחיר X.

עזוב,יש דברים שממש קשה לגלות ויש גם לוביסטים בכנסת שזה מטרתם.

ככול שאני מתקדם בקורס שאני לומד עכשיו "שחיתות ושלטון" אני מזועזע מחדש.

זה לא להאמין.

פשוט רוב פקידי האוצר והמגזר הציבורי נתונים לשוחד.

אז לגבי זה שזה יתגלה,אני לא יודע עד כמה העיתונות החוקרת בודקת ומעוניינת בכך.

יותר עדיף לפרסם שערוריית מין של מאבטח רמטכ"ל מאשר לוי יצחק מושחת.

מה גם שכותרת כזאת תחזיק שבוע ותעלם,מי יזכור,הרי אף אחד לא מחייב אותך להסתמך על המחירון שלו,אני פשוט רואה בו סוג של מונופול (ברור שאני אביא בעבודתי את המחירון של יד 2 שפורסם כמתחרה ללוי יצחק),כי הרי אם תחקור את מודעות מכירת הרכב,רובם ככולם הולכם לפי מחירון לוי יצחק. מוצדק או לא,כך זה עובד.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
כמו שמשפחת עופר עכשיו קונה 75% ממתקני ההתפלה שיקומו במדינה ועוד 5 שנים כולם ישאלו איפה היינו שמשפחת עופר תחליט שהיא מוכרת קוב מים במחיר X.

...

פשוט רוב פקידי האוצר והמגזר הציבורי נתונים לשוחד.

פקידי האוצר הם מה שמחזיק את המדינה הזאת. מאיפה ידוע לך שהם כאילו "מושחתים"?

חבל שאתה מגלה בורות תהומית בנושא ההתפלה. האוצר קבע שהזוכה במכרז יתחיב למחיר המים מראש לכל התקופה, ובסוף התקופה היזם מעביר את המתקנים לידי המדינה ללא תמורה.

אני מקווה לטובתך שאת העבודה הסמינריונית שלך תכתוב בצורה יותר רצינית ושתבדוק טוב לפני שאתה מלכלך על מישהו.

יהודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני כן חושב שלוי יצחק לא מקצועי, נתון ללחצים וטיפוס שלילי באופן כללי, אבל זה לא קשור.

רוני,

אין לי שום קשר או אהדה ייתרה ללוי יצחק אבל אני מקווה ששקלת היטב את מידת הזהירות הנדרשת בעת כתיבת דברים שכאלה על גוף מסחרי.

יום טוב,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

רוצה שחיטות?

קח את המחירון של מוטו ותראה מה הם עושים שם לאופנועים של חברת עופר אבניר.

בכל חודש ירידה דרסטית במחירון בלי שום סיבה.

קח לך פרויקט קטן, תחזור אלינו עם תשובות :)

אתר הבית שלי

"והחיים הם נפילה, מהרחם לאדמה..."

פורסם
רוני,

אין לי שום קשר או אהדה ייתרה ללוי יצחק אבל אני מקווה ששקלת היטב את מידת הזהירות הנדרשת בעת כתיבת דברים שכאלה על גוף מסחרי.

יום טוב,

דניאל

אמרתי שזו דעתי האישית, לא זכור לי שאסור להביע אותה. יצא לי להתעסק הרבה עם מחירונים במסגרת העבודה ולמדתי להכיר היטב את המחירון של לוי יצחק. אין לי כוונה להרחיב כאן כרגע אבל לדעתי יש שם הרבה חוסר מקצועיות. אגב, זה דבר שנאמר כאן כבר עשרות פעמים, אני לא מבין ממה יש להתרגש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פשוט רוב פקידי האוצר והמגזר הציבורי נתונים לשוחד

קרא את הראיון עם הסגן הפורש של הממונה על התקציבים במשרד האוצר ותראה מי לוקח על עצמו את המשימה כפוית הטובה לדאוג לכלכלה שלנו, לתעסוקה שלנו ,לחינוך שלנו ועוד.

רמז: אילו אותם אנשים שבטעות(?) קראת להם מושחתים.

יהודה

• תוכן חדש...