Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כששידרגתי את המכשיר הציעו לי דיבורית מותאמת להתקנה בתוך הקסדה.

{ יש אזניה מרופדת, שבעזרת סקוטש מורכבת בתוך הקסדה, מקרופון שמגיע עד איזור הפה, לחצן שמגיע עד היד ונראה אטום למים עם תופסן לקידון }.

מישהו ניסה ויכול להמליץ? { מבחינת נוחות ורעשי רקע }.

רציתי להתקין ולבדוק, אבל ה"מוכר" טען שהוא לא יכול לתת לי להוריד את המדבקה שמאפשרת את הדבקת האזניה לקסדה, למרות שממש לא חייבים להוריד אותה, הוא גם טען לענין של הגיינה - בסיגנון עדות ה"לא הית רוצה לקבל אוזניה שהיתה בקסדה מיוזעת של מישהו, נכון? ".

ואם כבר - אז מה דעתכם בנושא דיבור עם דיבורית שכזו בזמן נהיגה?

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

אני אישית נגד,

כל דבר שיכול להסיח את דעתך ברכיבה הוא מסוכן.

תחשוב שאתה באמצע נסיעה, עוקף מכוניות ופתאום מצלצל לך הפלאפון באוזן...

אתה לא מוכן לזה, זה יכול להקפיץ אותך= זה ממש לא בטיחותי.

לדעתי כמובן.

מי שממש צריך לדבר איתי- יחכה שאני אעצור או אחזיר לו צילצול.

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

תראה.. הנושא הזה שנוי במחלוקת מכייון שחלק גדול מהכיף בנסיעה, הוא השקט והריכוז שבתוך הקסדה... סוף סוף אתה לא בבית, מי צריך את האישה בטלפון שתבלבל לך במוח (ישירות למוח). אבל מצד שני יש לזה יתרון, אם אתה מאחר לאיזהו מקום תוכל להתקשר בזמן הנסיעה (למרות שזה מאד מסוכן במהירויות גבוהות ובאיזור צפוף) ולהודיע על האיחור. כי הרי מי מאיתנו לא מכיר את העניין שאנחנו צרכים להתקשר לאיזשהו מקום ואנחנו מתעצלים לעצור בצד לשתי דקות בדיוק. (אולי זה גם יתרון.. מי יודע)

בכל מקרה, כמה עולה כל העשק? והאם הוא מסורבל? (חיבורים, כבלים...)

אולי שווה בדיקה...

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם
אני אישית נגד,

לדעתי כמובן.

אני איתך. ברשותך אוסיף ווקמנים, דיסמנים, מיני דיסקים, אם פי שלוש-ים, טרנזיסטורים

תקשורת בין רוכבים וכו'...

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
אני אישית נגד,

לדעתי כמובן.

אני איתך. ברשותך אוסיף ווקמנים, דיסמנים, מיני דיסקים, אם פי שלוש-ים, טרנזיסטורים

תקשורת בין רוכבים וכו'...

:mm_yeah::mm_yeah:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

בזמנו כשלנשיא היה EN, שמילחמות כנופיסוס מול מיסדר אבירי הבנדיט היו בשיאן,

נהג הנשיא לירכב עם המערכב שמע/תיקשרות בין מרכיב למורכב ולישמוע "התקווה" בקולי קולות בתוך הקסדה, מדי פעם אף היו חוטא ושומע את הספר/דיסק של רם אורן :lol:

בכל מיקרה לעיניננו...

הנשיא רכש בזמנו מערכת שמע חוטית לשתי קסדות (מרכיב+מורכב) עם חיבור לדיסקמן/מינידיסק + פלאפון מהאתר הנ"ל

http://www.vigorsports.com/chatterbox/hjc50.asp

אחלה מערכת, שמיעה מצוינת עד גבול ה 160 (מה לעשות..EN...)

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אז, זהו, שבאמת לא תיכננתי ממש לרכב איתה, אלא יותר לחסוך את הפרוצדורה של הורדת כפפות+הרמת קסדה.

אני מתאר לעצמי שאפשר לדאוג לזה שעוצמת הצלצול תהיה נמוכה, ההפרעה מינימלית והיתעלמות אפשרית.

כמובן שאם אנחנו מדברים על רכיבה מאומצת { עירונית או מהירה מאד } אז אין מה לדבר על דיבורית.

בינתיים, ללא חו"ד על נוחות המערכת, אני לא הולך לקנות, בגלל שחוסר נוחות תמידי בקסדה לא שווה שום "זמינות" שהיא.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

לפני שנה קיבלתי מגרמניה מערכת שמע בין הרוכב למורכב ואני יכול לומר שבנסיעות רגועות כמו טיולים זה יופי של דבר,אבל כשאתה נוסע לבד בדרך כלל צורת הרכיבה היא קצת יותר אגרסיבית ואין ספק שרמת העירנות צריכה להיות הרבה הרבה יותר גבוהה,לכן אני ממש לא בעד כל העיניין הזה של דיבורית לפלאפון,שים את המכשיר על רטט אם אתה מחכה לשיחה חשובה,ואם לא אז מי שחיפש אותך יכול למצוא אותך מאוחר יותר.אל תיקח שום צאנס בכל מה שקשור לעירנות שלך כרוכב במיוחד בג'ונגל היומיומי שאנחנו נאלצים להתמודד איתו. :evil:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...