Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קיבלתי מקרוב משפחה מגבר.

אני לא מכיר את החברה הזאת (מצד שני אינני מבין כלום במוצרי אודיו).

האם המגבר הזה שווה משהו או שמדובר בזבל סיני?

האם שווה להתקין אותו או שחבל על הזמן? (במידה ויותקן זה יהיה בסובארו B3)

תודה רבה :)

מצ"ב תמונות

024.jpg

025.jpg

021.jpg

023.jpg

פורסם

בקשר למגבר עצמו לא יודע אבל מה שרשום עליו הקרוזריה הזה מופיע על הרבה מכשירים של פיוניר שיצא לי לראות באינטרנט.

יש איזה קשר לחברה?

פורסם

זה מגבר של חברת פיוניר,החברה משווקת תחת השם הזה ביפן,כמו שבארה"ב פיוניר תחת השם "פרמאיר"(Permier)

המגבר הוא 2 ערוצים שיכול לשמש גם כמונו.

Scan Speak

פורסם

אם זה פיוניר יפני אמיתי - נפל בחלקך פריט יוצא מן הכלל.

אתה יכול להעלות את הצילום של המדבקה בתחתית המגבר?

האם אכן רשום שהוא מייוצר ביפן?

עריכה - מה שמעניין זה שהמגבר הזה נראה פשוט באופן מחשיד בשביל להיות משהו יפני - על הקרוס שלו אפילו לא כתוב מה התחום תדרים - אולי נמחק...

והיציאות RCA לא נראות כמו משהו שנעשה מציפוי איכותי שמחזיק מעמד שנים - אבל המגבר לא בדיוק חדש...

מה גם שקשה לי להאמין שיפנים יהיו ערסים שרושמים 248W ולא את נתון הRMS במקום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לצערי אני לא מצליח לצלם את המדבקה מאחורה בלי שזה יצא מטושטש.

בעקרון רשום שם על

input connection

2channel stereo mode

1channel bridge mode

לא רשום איפה זה מיוצר, אך רשום מספר סידורי כלשהוא (במדבקה לבנה).

פורסם

עם כל הכבוד שמדובר בסדרה המיועדת לשוק היפני, לא נראה לי שהמגבר הזה שווה יותר מדי. הוא יעשה את העבודה, אין ספק, אבל לא מדובר במגבר היי-אנדי ולא קרוב לזה. אפשר לנסות לחפש את מקבילו ה"פיונירי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקי, בכל מקרה לא חשבתי שמדובר במוצר היי-אנד.

פשוט התעניינתי אם שווה בכלל לחבר אותו.

לפי התשובות אני רואה ששוה.

תודה לכולם

פורסם

ככה זה גם נראה לצערי.

אתה יכול לפתוח את המגבר ולהעלות תמונת קרביים? לא שזה אומר משהו על איכות הרכיבים אבל לפחות לראות איך הוא בנוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עניין של שיקול.

להתקין מגבר,זה לא 3 דקות.זה מצריך עבודה והתייחסות ראויה.

אם אתה מתכוון לחבר מגבר ללא קשר לזה שקיבלת,אז כן שווה לחבר ולהתרשם.

אם לא,ואתה שואל כי יש לך מגבר סתם שיושב בבית..

בעיניי,עדיף מגבר על הגברת HU .

דבר נוסף,לפני שאתה מחליט לאן פניך? בדוק שאכן המגבר תקין ?והאם אתה מוכן תקצבית לכך? וכו' ..

:idea:

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...