Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לא מזמן קיבלתי את הרישיון לאופנוע כבד ואני מתלבט איזה לקנות. אני מחפש משהו גדול, אפילו ענק, שיכול להסתובב בכל הארץ ונוח. אני מתלבט בין ה Super Tenere של YAMAHA לבין ה- DR800 של SUZUKI או ה-Africa Twin של HONDA. מקריאה עליהם לא הצלחתי להבין מי הכי נוח ומהיר לנסיעות ארוכות איזה מהם קל יותר לתפעול, איזה הכי חזק ואם איזה יהיה לי הכי נוח (עד כמה שאפשר) לרדת איתו לשטח (שטח "רך" כמובן).

אם מישהו מכיר את האופנועים אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם
שלום!

לא מזמן קיבלתי את הרישיון לאופנוע כבד ואני מתלבט איזה לקנות. אני מחפש משהו גדול, אפילו ענק, שיכול להסתובב בכל הארץ ונוח. אני מתלבט בין ה Super Tenere של YAMAHA לבין ה- DR800 של SUZUKI או ה-Africa Twin של HONDA. מקריאה עליהם לא הצלחתי להבין מי הכי נוח ומהיר לנסיעות ארוכות איזה מהם קל יותר לתפעול, איזה הכי חזק ואם איזה יהיה לי הכי נוח (עד כמה שאפשר) לרדת איתו לשטח (שטח "רך" כמובן).

אם מישהו מכיר את האופנועים אשמח לשמוע חוות דעת.

לא רשמת תקציב..

ומאחר ואף אחד מהם לא יהיה באמת נוח לירידה לשטח (וגם אם כן, הנזק הכלכלי גדול על ההנאה שתספיק לצרוך ממנו), אני מעז להציע לך למשוואה גם את הסוזווקי וי סטרום

http://www.fullgaz.co.il/tests/v-strom.html

או ההונדה וארדרו

http://www.fullgaz.co.il/tests/varadero.html

ששניהם עונים על הצרכים שלך.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה.

קארתי את המבחנים הללו, והווארדרו באמת עושה רושם מתאים אך הוא יקר. התקציב שלי עומד בין 35000 ל 40000

פורסם

ההבדלים הם בתצורת המנוע כאשר הסוזוקי הוא סינגל. לשלושתם יכולת דומה בשטח

יש לי חבר שהיה לו ימהה במשך כמה שנים - עד לאחרונה והוא היה מאוד מרוצה - מכר אותו לעמית בעבודה וגם הןא מאושר מהכלי ונוסע עם אשתו לטיולים בכיף.

אם האנגלית שלך טובה אתה תמצא חומר לרוב באינטרנט ואולי גם בעברית באתרי מוטו ופולגז.

מכיר סוזוקי ??? :smile:

פורסם

הטנרה הכי חזק

ההונדה אני חושב שהכי נוח

והביג כלי מגניב

תצורות מנוע שונות כמו שכבר אמרו וגם צורה חיצונית .

בתכלס אכן משמשים לאותו ייעוד ולכן.... לך תרכב , תראה מי מהם הכי עושה לך את זה .

פורסם

לא כללת את הדגם הזה בין המועמדים אולם אופנוע מופלא זה עונה על כל דרישותיך

(חוץ ממנוע אנמי טיפה)

הוא נח בכביש ובעל היתנהגות מעולה יחסית לדוש

מפתיע בשטח(מספיק טוב לטיולי שטח)

אמינות מפליגה ואחזקה פשוטה

נמצא בשוק מתחילת שנות התישעים וכן דגם בייסיק בשנת 97

בהצלחה

פורסם

אלא מתחילת שנות השמונים, "גרסת הדמו" הושקה בדקאר של 79', וב 80' החל השיווק הסדרתי בגזירת קופון על הזכיה (אוריאול בדז'ה-וו קל, כן?)

צר להודות, אבל ה GS, עם כל הסנטימנטליות, עדיין לא בר השוואה. הרבה יותר כבד, הרבה יותר רך והרבה פחות חד.

מלא אופי כרימון (שזה, בעברית, מדוע לכחד, עגלה) דווקא כן.

ה GS אופנוע מדהים ללא ספק (אין יום שאלפרד לא מתגעגע, ובו-בזמן גם לא מצטער על המכירה. ואין סתירה, לפחות אצל אלפרד), אבל זכאי, וגם הרוויח את זה, לקטגוריה נפרדת משל עצמו.

שוב, ה-GS באמת נפלא, אבל לרוכב המורגל ביפני, מדובר בפרק הסתגלות לא קצר, אם בכלל.

לפעמים, בלילות ארוכים וקשים, אלפרד עוד חולם על R100R .airheads נניח. בגרסת המיסטיק. בוקסר כמו שצריך. מנוע ושני גלגלים. הרבה ברזל. ככה בונים אופנוע (או שאלפרד באמת מזדקן).

פורסם

כן ,נכון GS מיוצר מתחילת שנות השמונים אולם יבוא סדיר לארץ ע"י גדליה החל בשנת 1990 וזאת היתה הכוונה.

באשר ללא בר תחרות ליפנים אז הבחור ציין את הביג והטנרה ושניהם אופנועים מיושנים

שהזמן לא מיטיב עימהם כך שעדיין נראה שהGS כן יכל להכלל בתוך הקבוצה של אופנועי דו"ש תיור גדולים ולתת תמורה מעולה לרוכש.

ואם בחלומות עסקינן אז 1100S מככב בחלומותיו של כותב זה אף שזה יכל להחשב כחילול

קודש בקרב חובבי הבוקסרים הקשים

פורסם

כבעל אופנוע כזה, אני ממש מרוצה מהאופנוע.

מרווח, נוח להפליא ובדגמים החדשים מופיע הדאקאר עת יכול עתה ממש להיכנס לשטח.

הכוח אומנם לא משתווה לנפחים הגדולים, אך במסגרת תקציב זה ,

תבדוק היטב את ה-650 לבית בוואריה - אמין !

"I feel the need, the need for speed"

פורסם

למיטב ידיעתי (לא רכבתי על האחרים) הוא החלש בחבורה ועדיין מספק אותי מאד... בתקופה האחרונה מדובר בעיקר בהתניידות עירונית אבל גם טיילתי איתו חופשי...

יאמר לזכות הביג שלי שעובר התעללויות קשות כך שהוא כבר לא נראה כמו ביג.. :shock: אבל כייפי לאללה.. אופנוע פשוט ויעיל - מבחינת תמורה למחיר, אין מתחרים לדעתי... לפחות לא בשנתונים הדומים לשלי (92 - מחירון 18K).. איך שהעניינים נראים כרגע - אני אגיע איתו גם לשנה החמישית.. 8)

אם יש לך שאלות ספציפיות - אתה מוזמן לשלוח ה"פ...

תהנה...

בקרוב BigSM - אולי הפעם זה שלך - סופרמוטו ;-)

• תוכן חדש...