Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היס בבית בכמה ממירים בבית לא עובד, כרגיל

כנראה החורף הקר והגשום והעננות הגבוה הכריעו את הצלחת (אבל רגע יש שמש היום)

מדי פעם אני זוכה לראות קצת טלוויזיה אבל אז השידורים פתאום מקרטעים

התקשרתי ליס לשרות לקוחות, הם מתנצלים על זמני המתנה ארוכים ואי אפשר לתפוס אותם

אז אני שונא את יס

אני שונא את המוקדנים של יס

אני שונא את הבניין של יס

אני שונא את הבלוקים של הבניין של יס

אני שונא את הפלסטיק הזול של הצלחת של יס

אני שונא את הממירים שלהם

אני שונא את השלט שלהם שמשום מה החליפו את הכפתורים בין השלט הכסוף והשחור ואני מוצא את עצמי בערוץ מוזאייק שאני בא ללחוץ על סימן שאלה

אני שונא את היס מקס (כולל הזועם)

אבל הוט הרבה יותר גרוע, אבל אני עדיין שונא את יס

וכדי שיראה שזה אשכול אינפורמטיבי ולא סתם אשכול שנאה, למי עוד יש תקלות ביס?

נ.ב אני שונא את יס i hate yes

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר,מאז ומתמיד אני ביס,ובפעמים האחדות שהיו תקלות קיבלתי מענה מהיר.

נכון שלתפוס נציג קצת לוקח זמן,וזה באמת קצת יחסית לחברות שונות אחרות שבהם לתפוס מישהו באמת לוקח נצח,הטכנאי מגיע יום למחרת בשעות שתואמו בלי שום בעיות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם אני מאז ומתמיד ב-יס

רק היום (אחרי חודש פחות או יותר עם תקלות) הצלחתי לתפוס אותם בטלפון ולדווח על התקלה ולקבוע עם טכנאי, אחרי המון זמן

אני לא רואה הרבה טלוויזיה ואולי זו הסיבה גם שלא התייבשתי על הקו הרבה זמן לפני שניתקתי

אבל השיא היה שזה דפק לי את המשחקים של ליגת האלופות

אגב אם כבר שנאה אז אני ממש שונא את ערוצי הפרימיום ספורט למינהם , לא משדרים ליגה אנגלית בערוץ 5 הרגיל אלא בספורט אחד וכו' וזה ממש מעצבן.

זה לא שמדובר בתוכן פרימיום מטורף, ערוץ 5 הרגיל משדר את הליגה הספרדית, אבל מי שבאמת אוהב כדורגל ולא אוהד רק את "המדהימה" המזדמנת במשחקים גדולים כמו ריאל מטריד , ברצאיכסה וכו', יודע שאין על הליגה האנגלית.

ואני שונא את מודי בר און

ואני שונא יותר את אבי מלר

אבל פינה קרה במיוחד נשמרת לשגיא כהן שאומנם מבקר מסעדות לא רע, אבל במשחקים של ברצאיכסה שהוא משדר הוא מתנהג כמו ילד שאוהד את ברצאיכסה ויש לו קלמר של מסי

נ.ב

http://myp2p.eu/index.php?part=sports

כל הספורט שתוכלו לראות (תורידו סופקסט- איכות טובה)

מומלץ במיוחד השידור דרך SKY ו YES (אירוני שככה קוראים לערוץ)- יש פרשנות בריטית-סקוטית טובה מאוד, בשאר זה יפנים.

אני לא שונא יפנים, פשוט לא מבין אותם

פורסם

אצלי בבית יש YES ואצל החברה HOT. משיחות עם אלה ועם אלה ומהנסיון הכללי איתם לאורך הרבה שנים, YES טובים מ-HOT ללא צל של ספק, ובהפרש עצום.

פורסם

אפשר בקלות להיות לקוח הוט מרוצה

אם אתה לעולם לא מתקשר אליהם מלבד הרגע שהזמנת את השירות

אין סיבה להתעצבן

**במחשבה שניה, כל המסכים הכחולים, מידע לא זמין, נא הוצא הממיר מהחשמל וכו' גם מעצבן

הבנתי שבממירים החדשים יהיה כפתור בשלט שמנתק את הזרם לממיר למשך 30 שניות, כדי לחסוך למשתמש לקום :)

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל העם מצביע בשלטים.

הראשונים שהביאו אינטרנט מהיר, HD אמיתי, VOD אמיתי היו הוט.

אני לא סובל יס. לא סובל את התכנים שלהם. לא סובל את השירות שלהם. לא סובל את הטכנולוגיה שלהם. לא סובל את הממשק שלהם. לא סובל את זה שחצי שעה גשם ואתה לא יכול לראות כלום.

יש לי בבית הוט כבר 20 שנה. אני נסיין שלהם שנים.

הייתי בין הראשונים שקיבלו ממיר דיגיטלי. בין הראשונים שקיבלו אינטרנט כבלים (הייתי נסיין), בין הראשונים שקיבלו HD (גם כן נסיין) ובשושו בשושו תדעו שטכנולוגית הTIVO כבר פעילה בהוט.

יס עדיין תקועים הרבה מאחור בלי קו חוזר יציב, אז אין VOD, אין TIVO, אין כלום

חול וכולרע

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
נראה לי שאני היחיד בפורום שהוא לקוח הוט שמרוצה מהם.. :roll:

אתה לא היחיד.

רק לפני יומיים עשינו הזמנה של 4 ממירי HD והאיכות צפייה פשוט קטלנית :shock:

HD.JPG

פורסם

צוחקים צוחקים ,אבל הממיר HD של הוט ממש מהיר.

הרבה יותר מכל ממיר של Yes.

הבעי היא בממיר HD שיש יותר מידי צבע , עדיין לא מצאתי דרך להפחית את הצבע.

עתיד,

היו לי רומנים עם הוט לגבי תקלות, שאני צריך אותם אני לא מתאכזב מהם.

עוד דבר,

יס יכול להיות אחלה כלי לחיזוי גשמים, איך שיש גשם ישר השידור עובר לתקלת קליטה..

קבוצת בזק זה זבל.:lol:

בנוסף לכך כל החברות בקבוצה יקרניות ועשקניות ללא סיבה מוצדקת..

רציתי לעשות תשתית , 2.5

בזק נותנים לי מחיר מופרך , ועוד בזמנו הייתי עובד קבוצת בזק. לא רק שהמחיר מופרך הייתי צריך לשלם אחזקת קו מידי.

בהוט, פחות חצי מחיר ואין שום אחזקה שמחזקה.

ואיך בזק מצדיקים את המחיר ?

"השירות שלנו יותר טוב מהוט"

כן בטח:lol::lol:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אחרי שנה של ייסורים ,חיובים שגויים (לרעתי) שבעקבותיהם הגיעו זיכויים (שגויים לרעתי), נציגי שירות שלא יודעים עברית, מנהלי מחלקות שיודעים עברית אבל לא רוצים להבין, עשרות פקסים, עשרות שיחות טלפון זועמות, ריבים, עצבים ולבסוף ביטול הוראת הקבע, אני שמח להודיע שהיום בשעה טובה ומוצלחת הגיעו לקחת ממני את הממירים של HOT.

חברה פשוט בזיונית עם תודעת שירות מהגרועות שנתקלתי בהם עד היום.

התחברתי בגלל המחיר של הטריפל סטודנטים (שבאמת אי אפשר להתחרות במחיר הזה), אבל הטעם המתוק של המחיר הזול נעלם מהר מאוד בעקבות השירות הגרוע.

עכשיו אני משלם 45 ש"ח יותר אבל אני עם YES! (ה45 ש"ח הם לבזק).

מישהו כתב שאין מה לראות ביס. העניין של התכנים זה עניין אישי. אני לדוגמא, מצאתי את עצמי יושב מול הTV (עם HOT) ולא מוצא מה לראות!

הכל היה שידורים חוזרים של שידורים חוזרים.

אבל זה כבר עניין של טעם.

מעבר לעובדה שברגע שהייתה תקלה (והיו לא מעט כאלה) הייתי מנותק מתקשורת עם העולם! לא TV לא טלפון ולא אינטרנט.

אצל ההורים שלי יש יס כבר המון שנים והתקלה היחידה שהייתה , זה כשירד שלג. (אני ירושלמי). בעקבות ההתחממות הגלובאלית , אני מניח שתקלות מהסוג הזה לא יהיו יותר. :shock:

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

היינו לקוחות של הוט הרבה מאוד שנים ועברנו ליס בעיקר בגלל מחיר ותרמיות שונות של נציגי הוט .

ואני חייב לציין שהתוכן ביס הרבה יותר מעניין. סדרות טובות יותר , סרטים חדשים יותר. וזאת למה כי ליס למזלי אין את VOD ולכן ביס כל התוכן משודר בערוצים הרגילים. מה בהוט? המון דברים משודרים רק דרך ה VOD בתשלום נוסף מעבר לכל מה שאני כבר משלם.

לגבי הגשמים לא יודע חורף שעבר לא היו בעיות בכלל וגם השנה בינתיים לא היתה שום בעיה. בדרך כלל מי שכותב על בעיות טכניות בעקבות הגשמים זה סוכנים של הוט כדי להפחיד אנשים מלעזוב אותם. (ואני גם שמעתי סיפורי אימה מנציג הוט לפני העזיבה על כך שבחורף אני לא אראה כלום ואני אתחנן לחזור להוט).

ויתרון נוסף ליס זה שהשירות לקוחות שלהם באמת עונה לטלפון ועושה את זה יחסית מהר. כי להשיג נציג של הוט זה משימה בלתי אפשרית (לפחות כך זה היה בתקופה שהינו בהוט) ורק מי שעבר את החוויה יכול להבין אותי.

פורסם
ובשושו בשושו תדעו שטכנולוגית הTIVO כבר פעילה בהוט.

האם אתה מתכוון לממירי MAGIC?

אם לא, מה היתרון של טיבו על מג'יק? האמריקאי מדלג על פרסומות ולא נראה לי שהוט ימכרו כזה דבר.

אופציה חמודה נוספת זה הקלטה עצמאית שלו על פי פרופיל של הדברים שבחרת להקליט ידנית.

משהו כזה?

בכלל שמעתי שהוט עוברת ל"הקלטות בצד השרת" , מה שנקרא אתה תבחר את התוכנית והם יקליטו ואתה תראה אותה מתי שתרצה בסגנון VOD.

זה בהחלט הרבה יותר חסכוני מבחינת מקום אכסון.

פורסם

דרך אגב, גם יס יתחילו עם הvod שלהם לקראת ינואר.

בשלב ראשון רק לקוחות ה yes max hd יהנו מזה וללא תוספת תשלום.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
האם אתה מתכוון לממירי MAGIC?

אם לא, מה היתרון של טיבו על מג'יק? האמריקאי מדלג על פרסומות ולא נראה לי שהוט ימכרו כזה דבר.

אופציה חמודה נוספת זה הקלטה עצמאית שלו על פי פרופיל של הדברים שבחרת להקליט ידנית.

משהו כזה?

בכלל שמעתי שהוט עוברת ל"הקלטות בצד השרת" , מה שנקרא אתה תבחר את התוכנית והם יקליטו ואתה תראה אותה מתי שתרצה בסגנון VOD.

זה בהחלט הרבה יותר חסכוני מבחינת מקום אכסון.

זה פחות או יותר הTIVO. עם קצת יותר אופציות כמו הקפאת שידור חי כשהמכשיר יודע להקליט עד 4 תכנים נפרדים ולשדר איזה מהם גם אם הוא באמצע הקלטה, וגם אינטראקציה מושלמת לכל סטרימר אפשרי.

דרך אגב, גם יס יתחילו עם הvod שלהם לקראת ינואר.

בשלב ראשון רק לקוחות ה yes max hd יהנו מזה וללא תוספת תשלום.

עודד.

רק שכחו לספר לך שהם מחייבים קו של 5 מגה מינימום לעבודה בVOD.

ואני מחכה רק לראות מה יס יוכלו להציע בתחום הVOD

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...