Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חפירות אינטנסיביות אני יכול להתחיל בלהגיד שרדיו דיסקים של ALPINE אפשר להביא מאי ביי ללא חשש, כל הHEAD UNITS שלהם מתאימים גם לארץ.

אני עכשיו מחפש משהו טוב לייבא לעצמי...

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

פורסם

זה לא נכון לגבי המכשירים החדישים. הR בסוף הדגם מציין מכשיר אירופאי/ישראלי, בלעדיו זהו מכשיר אמריקאי, שלא יעבוד בתדרים מקומיים שלנו, אלא אם כן כבר נפתח וכויל לשם כך.

פורסם

לגבי זה קראתי שהR בסוף זה האם המכשיר תומך או לא תומך RDS.....

על כך הסכימו שני חברי פורום באחד השרשורים שקראתי.

פורסם

כתבתי שזה לא נכון אבל אני עורך את ההודעה.

במנואל של ה9887 האמריקאי אכן לא מופיע הRDS, מה שאין כן ב9887R שמצוין במנואל שלו שיש RDS.

בכל מקרה, ההבדלים הם גם בשיטות התדרים.

במכשירים אמריקאים בלי R לא קולטים תדרים מקומיים.

פורסם

טוב, הבנאדם צודק, באנגליה משווק דגם עם סיומת R, ביפן משווק דגם עם סיומת J וכו'....

אז צריל לבדוק איך משיגים מחיר טוב על דגם תואם לישראל.

פורסם

שמע אני בעדך.. אתה צודק שאפשר לייבוא מחיר טוב להרבה אנשים פה..

אפשרי לבדוק איפה הכי זול לכייל אותם.. ואז אולי זה יצא משתלם קצת יותר..

פשוט הבנתי שלשים לרדיו דיסקים (אני לא מדבר על אלפיין) את השבב הזה של התדרים האירופיים זה לא עסק יקר עיניין של 200 שקל גג בדגמים של פיונייר לדוגמא..

וזה לא רק ברדיו דיסקים.. אתה יודע שגם בחיווט לאוטו בכל הכבלים שמוכרים בארץ יקר מאוד ברמה גבוה.. אפשר להביא מאייבי ב 2 דולר למטר! שבארץ מוכרים אותם יקר בסביבות ה 100 + למטר..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

הבדל של פי 2 במחירים נובע משילוב של שיטת המצליח והעדר כוחות שוק

אני גם הזמנתי מכשיר ב3K מחול לפני 2-3 שנים כאשר עלה בארץ 5-6, ועד היום המחיר בזאפ לא התעדכן. היתרון הנוסף בלהזמין מחו"ל הוא המבחר והיחודיות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם אז מה בסוף מצאתם אפשר ליבא מערכת דבל דין מארצות הברית שתכלול את כל הפונקציות GPS DVD וכל השאר גם תומך איפוד אם תוכלו לתת לי דגם מסוים שאתם יודעים בטוח אני ישמח עדיפות לפיוניר אבל לא מחייב עד 700$ תודה מראש

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

האם ישנם מסקנות כלשהם? פעם, מאוד מזמן הבאתי רדיו דיסק JVC מארה"ב והייתה שם פונקציה פשוטה למעבר תדרים בין אירופה לארה"ב. הייתי בטוח שזה קיים בכל המכשירים המתקדמים כבר מזמן!

• תוכן חדש...