Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת החדשה שלי :-P

CLARION 785

Hertz hi energy HSK 165

hertz es 300

JBL got1004

אתמול הותקנה המערכת באוטו מרוצה מאד מהתוצאה הכוללת 8)

פורסם

תתחדש! ומה עם התמונות?

בעתיד הקרוב הייתי מציע לך להחליף את המגבר,ואז תראה את ההבדל!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

מערכת מצוינת ביחס למחיר !

לזה שמעליי,גם אם הוא יחליף את הסאב,רדיו דיסק,סאב הוא יקבל תוצאות טובות יותר,אפשר רק להשתדרג וזה לא נגמר.

אם הוא שומע טוב והוא מסופק אין לו מה לשדרג עוד,יש אנשים שמסתפקים במערכת ב3,000 ויש כאלה שב30,000 רוצים עוד.

תתחדש!

פורסם
מערכת מצוינת ביחס למחיר !

לזה שמעליי,גם אם הוא יחליף את הסאב,רדיו דיסק,סאב הוא יקבל תוצאות טובות יותר,אפשר רק להשתדרג וזה לא נגמר.

אם הוא שומע טוב והוא מסופק אין לו מה לשדרג עוד,יש אנשים שמסתפקים במערכת ב3,000 ויש כאלה שב30,000 רוצים עוד.

תתחדש!

אני לא סתם רשמתי לשדרג את המגבר,כי במערכת שלו ספיציפית המגבר הוא החוליה החלשה,והקומפוננט והסאב לא מנוצלים מספיק.

לא אמרתי ישר לרוץ להחליף,אבל השידרוג הבא במערכת שלו,לדעתי, צריך להיות מגבר

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...