Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אתחיל ואומר שהרצתי חיפוש בנושא, אך לצערי לא מצאתי ואף לא תשובה אחת רלוונטית.

1) האם גודל המגנט (OZ) משפיע בצורה כזאת או אחרת על טיב/איכות הסאבוופר?

2) סאבוופר בעל 180 OZ (שהבנתי שנחשב גדול) - משמע שהוא יהיה טוב יותר ל-SPL/SQ (או שאפילו אין קשר?)

3) הרווח בין שני סאבים בתיבה כפולה יכול להיות ממש צמוד אחד לשני, או שיש חובה כלשהיא של מרווח מסויים בין כל סאב וסאב בתיבה כפולה.

תודה רבה :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אף אחד לא יכול לשפוך מעט אור על הנושא? :)

בכל אופן, עלתה לי עוד שאלה:

איך אני יכול לדעת אם המערכת חשמל הרגילה שלי ברכב (כרגע סיביק, אבל בחודשים הקרובים C5) יכולה לעמוד במס' סאבים (ניקח דוג' לצורך העניין: שני W3)

או בסאב בעוצמה כזאת או אחרת? יש דרך מדוייקת לחישוב? או שאפשר להעריך בצורה גסה אם היא תחזיק או לא?

אלו הרבה שאלות, אבל שאלות שנראות לי דיי בסיסייות ביחס לרמה הכללית של חברי פה, אז אני אשמח לקבל קצת עזרה

*השאלות האלו מתווספות לי בעקבות השידרוג הקרב ובא שלי לסאב חדש (כרגע יש W3 יחיד, שוקל להחליף לאחד חזק מאוד, או להוסיף עוד אחד לתיבה כפולה)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

הערכה גסה אתה יכול לעשות ע"י סיכום זרמים של כול המגברים והשווה לזרם שהאלטרנטור מסוגל לספק .

כך בחשבון שאם האלטנטור לא חדש הוא לרוב לא יעמוד בהצהרת הנתונים שלו .

דרך מעשית היא פשוט להפעיל את כל המגברים באומס ( שהרמקולים ) מחוברים + הפעלה של צרכנים כבדים של הרכב כגון

אורות , מזגן ולראות אם יש נפילות מתח רציניות . אם יש לך למד אמפר צבת DC אז אתה גם תוכל לראות כמה זרם המגברים שלך

מושכים . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

תודה רבה, סגרת לי את הפינה הזאת :)

אני אשמח לעזרה משאר חברי הפורום לגבי השאלות הראשונות בשרשור.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

OZ זה יחידת משקל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

משקל המגנט הוא לא ינדיקציה לגבי טיב המוצר - כידוע לך משקל גם תלוי בסוג החומר .

יש אלמנטים טובים אם מגנטים שונים מבחינת משקל , כמות , סוג החומר . כך לדוגמה HYBRID של מורל

אל מול CLARUS , או K2P או הרץ - כולם אם מגנטים שונים אבל אתה לא יכול על סמך זה להסיק שום דבר על טיבם ואופי הצליל

שלהם .

:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

תודה רבה8)

בעקבות ההודעה הבאה:

• תוכן חדש...