Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות שטיפה לכל מערכת הקירור ולשים נוזל קירור רענן.

האם יש לבצע ניקוז אוויר לאחר החלפת הנוזל? איך עושים את זה במידה וכן.

הרכב הוא סיאט איביזה 2001.

תודה לעוזרים.

פורסם

לא קיימת פרוצדורה מיוחדת לניקוז אוויר ברכב שלך.

מלא נוזל קירור בצורה איטית ומתונה עד הסימן MAX.

תניע את הרכב והמתן עד שהמאוורר יכנס לעבודה ולאחר מכן כבה ובדוק את גובה נוזל הקירור והשלם במידת הצורך.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה שמרק שכח לציין שעושים את כל התהליך עם מכסה מיכל עודפים פתוח, בצורה זו מתנקז האוויר.

אייל, התהליך הנכון הוא סגירת פקק מיכל העיבוי.

במידה ואתה משאיר את מיכל העיבוי פתוח גובה הנוזל מהר מאוד עלול לעלות מעל סימן MAX וגם להשפך ממיכל העיבוי.

כאשר מכסה מיכל העיבוי במקומו וסגור נוצר לחץ של 1 בר מעל פני נוזל הקירור אשר מעלה את טמפ' הרתיחה של הנוזל.

• ספונסר פורום
פורסם

הצורה הנכונה הינה מילוי הנוזל בזמן שהמנוע עובד עם מיכל פתוח

כאשר במצב זה האויר מתנקז החוצה למיכל לאט לאט .

כאשר הרכב מתחיל להתחמם מעט בערך כ 5 דקות האויר מפסיק לצאת

אבל עדיין נשאר אויר לכוד במערכת הקרור כי הטרמוסטט עוד לא נפתח

והוא גם לא יפתח עד אשר נסגור את מכסה המיכל ונמשיך להעלות את הטמפ

עד פעולת המאווררים ,רצוי לתת לרכב לעבוד עוד כ 10 דקות במצב הזה

ואז לכבות את הרכב ולתת לרכב להתקרר כחצי שעה לפחות ,לאחר מכן

לפתוח את מכסה מיכל העיבוי ולהוסיף נוזל לפי הצורך ,תמיד יהיו חסרים עוד מים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני אישית לא הייתי ממליץ למלא נוזל קירור כאשר המנוע עובד לאדם/חבר פורום שאינני יודע את היכולות הטכניות שלו.

נניח שבזמן תהליך המילוי הבן אדם מקבל טלפון או שנגמר לו הנוזל ושכח שהמנוע עובד על כמות קטנה של נוזל קירור ומהר מאוד עלול תהליך פשוט של מילוי נוזל קירור להסתיים בנזק.

ברור שאתה כבעל מקצוע מומחה והעובדים שלך מבינים את כול המשמעויות בסוג כזה של עבודה ולכן לכם מותר :-o

בכול מקרה אין צורך להשאיר את פקק המיכל פתוח בזמן שממתינים שהמאוורר יכנס לעבודה כפי שרשמתי בתגובתי הראשונה.

• תוכן חדש...