Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט שימו דשא מלאכותי.

אצלי זה עשוי בצורה די בזיונית, אבל אפשר לעשות את זה שייראה יותר טוב.

(שמנו פשוט שני סוגים שונים של דשא אז רואים הבדל).

לא מרגישים הבדל משמעותי בין זה לדשא אמיתי, חוץ מזה שאין ג'וקים, זה לא מלכלך בירוק את הבגדים ולא צריך לטפל בו.

מה שכן, בימים ממש חמים על תלכו על זה יחפים כי זה ממש חם!

Cumpleanos 4 (13) (Medium).JPG

פורסם
הוא לא פוגע בכלל באנשים שגרים בכפרים או במושבים וקיבוצים כי עליהם הוא לא חל.

מי שמשלם בסופו של דבר את המס הזה הוא רק מי שגר בעיר, כל השאר פטורים מהמס.

אתה טועה. המס חל גם על קיבוצים וגם על מושבים.

ומי שחושב שהמס יפגע פחות בעניים, מוזמן להיכנס לידיעה הבאה:

פורסם
אתה טועה. המס חל גם על קיבוצים וגם על מושבים.

ומי שחושב שהמס יפגע פחות בעניים, מוזמן להיכנס לידיעה הבאה:

אתה מוזמן לקרוא את לשון החוק ולהגיד לנו אם וכמה ישלמו הקיבוצים והמושבים. אני התקשתי להבין, אבל מה שהבנתי שם: במהלך תקופות 1 ו-2 (ז"א עד סוף השנה הזו) הם לא חויבו בהטל. ומינואר ההטל מוקפא.

http://www.water.gov.il/NR/rdonlyres/598823D7-AA3F-45EA-AC4C-2AD7AB437AED/0/ARC001.PDF

לגבי ענייים. אין ספק שכל מס שאיננו פרוגרסיבי פוגע יותר בעניים. אבל עדיין הייתי מצפה שמי שמוגדר כ"עני" לא יהיה בעל גינה וצריכתו תהיה ביתית בלבד ולכן נמוכה. אני מתקשה להבין איך מישהו "עני" ללא גינה מגיע לחשבון של 1200 ש"ח (מעל 100 מ"ק).

:turn-l:
פורסם

אם תקרא כאן תראה שגם קיבוצים ומושבים משלמים. בפורמט אחר, אבל משלמים.

למה של"עניים" לא תהיה גינה? אתה אולי לא יודע על הפרוייקטים הקיימים לשיפור חזות אזורי עוני, או שלטעמך עני צריך לחיות בסלאמס כי הוא לא זכאי לאסטטיקה? מי דיבר על 1200 ש"ח?

פורסם
אם תקרא כאן תראה שגם קיבוצים ומושבים משלמים. בפורמט אחר, אבל משלמים.

אם תקרא טוב תראה שגם במסמך שלך (שהוא רק הסבר לחוק) המגזר החקלאי היה אמור להתחיל לשלם ב-1.1.2010.

"תוקף ההיטל החל מ 1.1.2010"

למה של"עניים" לא תהיה גינה? אתה אולי לא יודע על הפרוייקטים הקיימים לשיפור חזות אזורי עוני, או שלטעמך עני צריך לחיות בסלאמס כי הוא לא זכאי לאסטטיקה? מי דיבר על 1200 ש"ח?

לעניים מגיעה גינה פרטית, וגם אוטו מגיע להם. אתה יודע מה, למה לא מגיעה להם טלויזית 40 אינטש? הבעייה היחידה שמי שמחזיק ברכוש זה הוא כנראה לא כל כך עני. מי שעני זכאי לאסטטיקה וגינון ציבורי או משותף.

וסליחה, טעיתי, הכתבה שנתת לא דיברה על חשבון של 1200 אלא 1600 ש"ח בלי גינה. איך מגיעים לחשבונות כאלה?

פורסם

אף אחד לא מסביר מה צריך כדי לרוץ לממשלה?

אתם חושבים שאני צוחק, נכון?

תחשבו על זה:

-יש בפורום אנשים שעובדים בערוצי הטלויזיה והרדיו = הפקת תשדירים בקלות ובמחיר עממי.

-יש בפורום יחצנים למיניהם.

-יש בפורום אנשים שונים ומשונים שכל אחד מהם יוכל לתרום משהו לקמפיין.

-יש בפורום מספיק אנשים שרוצים מישהו מהעם לראשות הממשלה.

תמיכה של הפורום הזה יכולה אשכרה לשגר מישהו לכיסא הכי דביק וחשוב בישראל.

תחשבו על זה שוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני פשוט לא מצליח להבין איך מכל דיון פה מי שאשם במה שקורה זה או העניים או החרדים.

איפה בדיוק נאמר שהעניים אשמים?

אני מסכים, וכתבתי זאת, שהמס איננו סוציאלי בגלל שהוא פוגע בעניים באותו אופן ואיננו פרוגרסיבי.

מן הראוי היה שמדינת ישראל תפתור את בעיות המים (ובאמת תפתור, במעשים) ותממן זאת על ידי מיסים שיוטלו באופן צודק (למשל מס ההכנסה) ולא באופן עקום על ידי היטל/קנס/מס הבצורת. מיים צריכים להיות מסופקים לצרכנים במחירם הריאלי.

• תוכן חדש...