Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשמן האחרון החלטתי לרכוש לעצמי רכב כשהתקציב שלי מוגבל ל20 אלף(קנייה נטו).

התכונות שאני מחפש הן בעיקר חסכוניות בכסף, כלומר אמינות, חסכון בדלק, חלקים זולים, ביטוח נמוך וכו'...ושיהיה ידני, ביצועים ונוחות שוליים יותר בשבילי. מראה הוא אמנם משהו שאני מחפש אבל גם על כך מוכן להתפשר.

האפשרויות שחשבתי עליהן בעיקר הן: דייהטסו שרייד, פונטו(האם בתקציב הזה נכנס גם ספייס?), אופל קורסה, פורד פיאסטה, פיגו 306, כשמביניהן מבחינת מראה הכי מוצאות חן בעיניי הן הפיאסטה והשרייד.

אם יש רכבים גדולים יותר,כלומר קומפקטיים או אפילו משפחתיים שמתאימים לדרישות שלי אני פתוח להצעות(מה אתם אומרים על פיאט טיפו/בראבו, דייהטסו אפלאוז, דייהו לאנוס, סוזוקי סוויפט ישנה?).

כמה רכבים שדי קורצים לי אך אני לא בטוח שמתאימים לדרישות שלי ו/או נכנסים בתקציב: מיצובישי קולט, הונדה סיוויק האצבק קופה...מה דעתכם? במקרה שהפער לא יהיה גדול מדי אני מוכן למתוח את התקציב, אפילו בעוד 5K, אבל החלק החשוב לי הוא אחרי הקנייה(חסכון,חלקים,טיפולים וכו'...).

עוד אופצייה מעניינית היא רובר 214 כי הסתכלתי קצת במודעות רכב והמחירים סבירים יחסית לשנתונים, מה אתם אומרים?

תודה רבה.

פורסם
שלום לכולם,

בשמן האחרון החלטתי לרכוש לעצמי רכב כשהתקציב שלי מוגבל ל20 אלף(קנייה נטו).

התכונות שאני מחפש הן בעיקר חסכוניות בכסף, כלומר אמינות, חסכון בדלק, חלקים זולים, ביטוח נמוך וכו'...ושיהיה ידני, ביצועים ונוחות שוליים יותר בשבילי. מראה הוא אמנם משהו שאני מחפש אבל גם על כך מוכן להתפשר.

האפשרויות שחשבתי עליהן בעיקר הן: דייהטסו שרייד, פונטו(האם בתקציב הזה נכנס גם ספייס?), אופל קורסה, פורד פיאסטה, פיגו 306, כשמביניהן מבחינת מראה הכי מוצאות חן בעיניי הן הפיאסטה והשרייד.

אם יש רכבים גדולים יותר,כלומר קומפקטיים או אפילו משפחתיים שמתאימים לדרישות שלי אני פתוח להצעות(מה אתם אומרים על פיאט טיפו/בראבו, דייהטסו אפלאוז, דייהו לאנוס, סוזוקי סוויפט ישנה?).

כמה רכבים שדי קורצים לי אך אני לא בטוח שמתאימים לדרישות שלי ו/או נכנסים בתקציב: מיצובישי קולט, הונדה סיוויק האצבק קופה...מה דעתכם? במקרה שהפער לא יהיה גדול מדי אני מוכן למתוח את התקציב, אפילו בעוד 5K, אבל החלק החשוב לי הוא אחרי הקנייה(חסכון,חלקים,טיפולים וכו'...).

עוד אופצייה מעניינית היא רובר 214 כי הסתכלתי קצת במודעות רכב והמחירים סבירים יחסית לשנתונים, מה אתם אומרים?

תודה רבה.

בדוק את השרייד. רכב אמין מאוד ועונה על התכונות שביקשת.

• תוכן חדש...