Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני אמרתי לאלעד את מה שהוא ציטט על המגבר.

2. הוא פנה אלי בפרטי לפני שפתח את הנושא והשבתי לו בפרטי.

3. סיימתי את ההודעה אליו בהמלצה על המגבר אך במחיר של קצת פחות מ- 100 שקלי פחות מחדש.

4. אני אשמח אם תגידו לי איזה אינטרס עסקי יש לי נגד סאנדאון, אולי אני מנסה לקנות מוצרים של סאנדאון או HAT ולהרוס אותם ואח"כ להגיד שהמוצר לא טוב, והעובדה שסירבתי למכור את הסאנדאון שלי בסכום גבוה ממחירו ליד שניה היא חלק מהמזימה נגד סאנדאון, וההשוואה שעשיתי של הקלארוס מול האילייט היא בטוח חלק מהמזימה הזו.

5. איך קובעים שכל בנאדם, בלי לדעת מי זה בכלל, ברגע שהוא כתב משהו רע על סאנדאון הוא בעל אינטרס עסקי ? ואם הייתי כותב את זה על מוצרים של מישהו שכל מי שהגיב בשרשור הזה הוא לא חבר טוב שלו ? גגם אז כולם היו משתלחים בי וטוענים שאני בעל אינטרס עסקי ? אני חושב שמי שמגיב באופן אובססיבי על כל דעה או תגובה שלא מיטיבה עם סאנדאון או HAT, מצטייר כבעל אינטרס. גם אם זה אינטרס של חבר.

6. מאיפה הנחישות ועזות המצח לטעון משאני משקר ? כל מה שאמרתי לאלעד נאמר על סמך מה שג'ייקוב בעצמו כתב במייל כשנשאל שאלות כאלו ואחרות , ולא בדיתי שום דבר מראשי.

7. אני, אישית, לא הייתי קונה מוצר שחברה הוציאה גרסה יותר טובה של אותו מוצר, יכול להיות שאחרים כן, אני לא, בשבילי זו הודאה על מוצר כושל או לא מספיק טוב, ובגלל שנשאלתי באופן אישי, עניתי את דעתי האישית והאמיתית.

8. אין לי שום דבר נגד אליקו, ואני חושב שהחתימה וחשבון הבנק שלי מעידים על כך. האמת שרק השבוע ביררתי בקשר לבילט נוסף שאני רוצה לקנות כחלק מהמעבר ל- 3WAY.

9. אני כן חוזר בי מדבר אחד, שינוי הספק התבצע בין רוויזיה B ל- C, ולא בין C ל- D. זה לא משנה את ה עובדה שאני אישית, לא הייתי קונה מוצר מרוויזיה ישנה ב- 100 שקל פחות ממה שהוא נמכר כחדש.

10. ממש במקרה הצלחתי לדעת מה הולך בשרשור הזה (בשביל מה יש חברים), וכנראה שלא אצליח לגשת למחשב שאינו "צה"ל-נט" עד סוף השבוע, אז כל מי שיש לו משהו להגיד לי מוזמן להתקשר לפלאפון- 057-8114452.

אוסיף עוד דבר אחד:

גורל ורוני- לפני שאתם כותבים על מישהו שהוא אפס, או ילדה בת שתיים, תבדקו שהוא במקרה לא עסוק בלרדוף אחרי גורמים עוינים שנכנסו לשטח ישראל דרך ציר ה- "ח" ומתכוונים לבצע פיגוע או הברחה לשטח ישראל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל מה קשור עכשיו מה שאתה עושה בשירות אל תצדק ואל תחשוב שבגלל שאתה רודף אחרי מחבלים אני צריך לעשות יותר כבוד , אתה בחרת לשלוח הודעה פרטית ,תהיה גבר תדיין בפורום ולא בהודעות פרטיות.

נכון להיום אתה רואה מגבר סידרה C שנשרף לאחד מחברי הפורום ולא כי הסאב קיצר אותו?

המטרה של המשפטים החמים שלי "ילדה בת שתיים" הייתה בשביל להדליק אותך ולגרום לך להגיב באשכול ולא לשלוח הודעות בעילום שם.

נכון אין לך שום אינטרס עיסקי ואתה אחלה גבר ובחור מאוד נחמד יצא לי לפגוש אותך מספר פעמים,תאמין לי שאליקו לא היה מסתיר בעיות כלשהם בקשר לציוד שלו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

רוני,

טרחת לקרוא מה כתב ישראל?

2. הוא פנה אלי בפרטי לפני שפתח את הנושא והשבתי לו בפרטי.
הבחור פנה בפרטי וקיבל תשובה בפרטי, מה אתה מצפה שעל כל שאלה שמישהו מקבל בפרטי יפתח תר'ד על מנת לענות ? אני אישית מקבל לפחות 2-3 שאלות בפרטי ביום, אם על כל שאלה שעניתי בפרטי הייתי פותח תר'ד תשובה הפורום הזה היה נראה כמו....

בלי כל קשר למגברי sundown ורק כי זה עלה בשרשור הזה, סאב מקצר לא אמור לשרוף מגבר, בשביל זה יש מעגל protection.

אין בושה במגבר תקול, כבר ראיתי מוצרים\מגברים יקרים בהרבה שיוצאים תקולים מהקופסא, אין טעם להסיק ממקרה אחד על כל המגברים\מותג.

דני.

פורסם

קיצר, אני זה שמוכר את המגבר.

וזה המחיר שאני רוצה, מי שרוצה יקנה מי שלא רוצה שלא יקנה.

ובגלל שהיבואן כל כך בטוח במוצרים שלו הוא הסכים לתת על המגבר 4 חודשי אחריות נוספים לאחריות שנגמרה ב 2.11.09

לקנות את המגבר הזה זה כמו לקנות חדש!

ולכל האנשים עם בעיות הבנת הנקרא, לא בהודעות פרטיות!!!

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אני לא מבין מה ההתנפלות הזאת,

לא כל אחד יתחבר לצליל של מגבר מסוים ולא כולם ימליצו על אותו ציוד, גם לדעתי ישנם עוד

מס אופציות מלבד הסאנדאון.

למה כשההמלצות אינם אוטומאטית SUNDOWN/HAT כולם יצאו עליו בכזה חירוף נפש?

האם ההמלצות היו נגד סינפוני לדוגמא גם כולם היו יוצאים נגדו?

איתמר, לפי מה שאני יודע היום המוצר התקול אינו מוחלף בחדש אלא מתוקן פה בארץ, אם אני טועה אשמח אם אליקו יתקן זאת.

דבר שני אם הסאב היה תקול, הפיוז היה צריך להישרף לא? למרות שמגבר אחד או שניים תקולים אינם באים להעיד על איכות המוצר שלדעתי היא בסדר גמור, קורה שמגברים מתקלקלים, לא צריך להפיל את זה על הסאב, הנה אתר לדוגמא שמוכר הרבה מגברי refurbished של SUNDOWN:

http://www.db-r.com/sell/store2/index.php?main_page=index&cPath=65_67_69

אז מה זה הופך אותו פחות איכותי? לא. זה יכול לקרות לכל חברה/מגבר.

חלאס תרדו מהעץ.

אלי

פורסם

סבבה שהוא ענה לו בהודעות פרטיות,אבל מה הקטע של הבעילום שם?

אני מוכן לנדב את ההאבוק שלי ב 1 אוהם ,מישהו מוכן לנדב מגבר 4 אוהם לכמה שעות נראה איזה פרוטקשן יהיה אז?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...