Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב וגוט שייבס לכולכם צדיקים יקרים! אני אמור להתגייס ב8/3/2010 לחיל השריון אך מסיבות כאלה ואחרות החלטתי שאולי עדיף לי להתגייס כבר עכשיו.אחת מהסיבות היא שכמעט כול החברים שלי בצבא\מכינות והרוטינה מטמטמת אותי כבר=\. אז חשבתי אולי אני אקדים את הגיוס מה גם אני אשתחרר מוקדם יותר.השאלה היא אם אני יכול לעשות זאת כש שריון מתגייסים ב29/11. האם זה מספיק זמן? האם יש לי סיכוי?

איזה סיבה כדאי לכתוב להם על מנת שיאשרו לי את ההקדמה?

מה דעתכם באופן כללי,מה עדיף "לטייל" עוד 4 חודשים או כבר להתגייס ולהשתחרר מוקדם יותר?

אשמח לכול המלצה.

מודה לכם מקרב לב,אלכס.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

התאריך שלך הוא 9 שנים ויום אחרי תאריך הגיוס שלי. אלוהים, הזדקנתי! :cry:

לשאלתך: כן, עדיף בהחלט להתגייס מוקדם ולהשתחרר מוקדם. כאחד שהתגייס בגיל 19 והשתחרר בגיל 22, ראיתי בעיניים כלות איך חברים טובים שצעירים ממני בגיל כבר התחילו את המועדפת והלכה למעשה את החיים, בעוד שאני עדיין עוטה מדי חאקי. לא תענוג גדול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כאחד שהתגייס שבוע אחרי סיום הלימודים הייתי ממליץ להקדים את הגיוס.

רוב החבר'ה שאני מכיר שדחו את הגיוס כיום מצטערים על זה.

ד"א, נעים מאוד, Ты мой теска. :)

פורסם

אוקי זה רק מחזק את ההחלטה שלי:D הבנתי שעל מנת להקדים את הגיוס צריך לשלוח מכתב מפורט ללשכת גיוס. איזה סיבות עדיף לרשום להם שהם יתרשמו מזה? האם כדאי לשקר?

האם עוד "לא פספסתי את הרכבת".

פורסם
אף פעם לא מאוחר מדי, צריך רק לחפור, והרבה.

אוקי,אקח זאת לתשומת ליבי:-D

פורסם

בתור אחד שהתגייס במרץ, אני יכול להגיד לך שאולי זה קצת מבאס לראות את חברים שלך משתחררים עוד 7-11 חודשים ולדעת שלך נשארו 15 חודשים אבל אני אישית עבדתי לפני הצבא וככה יוצא לי שאני לא משתחרר עם "כיסים ריקים" בניגוד לחברים שהתגייסו ישר אחרי הלימודים.

גם אני חשבתי להקדים את הגיוס שלי כמוך לנוב ובסוף החלטתי שאין טעם ואני לא מצטער על זה. גם אם תסתכל על התאריכים מבחינת המזג אוויר, מרץ זאת התקופה הכי טובה :)

אני מציע לך להתגייס בתאריך המקורי ולמצוא עד אז עבודה.

בכל מקרה, אם אתה עדין רוצה להקדים את הגיוס, כדאי לך להתחיל עם חפירות ללשכת גיוס למרות שאני בספק אם יאשרו לך את ההקדמה (תנסה לחפש איזו קומבינה עם אנשים שאתה מכיר).

בהצלחה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הצבא לצערנו זה לא תוכנית כבקשתך, והסיכוי שיקדימו לך גיוס הוא נמוך מאוד.

התאריכים שניתנם למחזורי גיוס מחושבים באופן לא פשוט כלל וכולל המון תיאום בין גופים שונים, והמטרה היא שתתקע כמה שפחות בבקום או באיזשהו מקום לפני שתתחיל את ההכשרה שלך.

אם יגייסו אותך 3 שבועות לפני המתוכנן, עדיין לא נפתח מסלול הכשרת טירונים בבסיס הטירונים של חיל השיריון ולכן או שישאירו אותך כמסופח בבקום או שישלחו אותך לבסיס הטירונים שתעשה שמה עבודות זמניות כאלו או שישנו לך שיבוץ.

הסיכוי שכל אחד מהדברים הללו יתרחש אלא אם כן יש לך סיבה ממש ממש ממש טובה הוא אפסי.

ביננו? 3 שבועות לכאן או לכאן זה לא כזה שמנה עכשיו.

שב, תרגע תנוח ותעריך את זה שאתה באמצע היום בבית ומגרבץ ואין לך מה לעשות, אתה עוד תתגעגע לתקופה הזאת.

פורסם

נקמיצ'י צודק .

אלכס , לי דחו את הגיוס עד לאפריל , רק כי בגלל המיונים לעתודה פיספסתי מקום בקורס החובשים שנפתח והקורס הבא , הוא , נכון, - באפריל.

כמה שלא ישבתי להם על הוריד , לא עזר . בסוף שלחו מכתב רשמי שאין להם מה לעשות ואני אאלץ להזדיין בסבלנות עד הגיוס.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

בזמנו גם לי היתה בעיה דומה. 10 ימים לפני גיוס נוב' 08 קיבלתי אישור להתגייס לקרבי והתאריך נקבע למרץ 09. אינספור מכתבים ללשכת גיוס (מדובר על כמה ביום) עשו את שלהם וכמה ימים לפני הגיוס התקשרו להודיע לי שאני מתגייס בנובמבר.

תתקשר ותפקסס ותציק כמה שאפשר עד שתקבל את רצונך. טכנית זה אפשרי, אבל כמו כל דבר בצבא צריך שלמישהו יהיה אכפת להתעסק עם הבירוקרטיה. תמשיך לנסות עד שתתקל במישהו כזה.

אגב, לאיזו חטיבה היית רוצה להתגייס?

אם זה 188 "ברק", החטיבה הטובה ביותר :-), אתה תקבל מפקדים מעולים שבמקרה גם חברים שלי.

פורסם
בזמנו גם לי היתה בעיה דומה. 10 ימים לפני גיוס נוב' 08 קיבלתי אישור להתגייס לקרבי והתאריך נקבע למרץ 09. אינספור מכתבים ללשכת גיוס (מדובר על כמה ביום) עשו את שלהם וכמה ימים לפני הגיוס התקשרו להודיע לי שאני מתגייס בנובמבר.

תתקשר ותפקסס ותציק כמה שאפשר עד שתקבל את רצונך. טכנית זה אפשרי, אבל כמו כל דבר בצבא צריך שלמישהו יהיה אכפת להתעסק עם הבירוקרטיה. תמשיך לנסות עד שתתקל במישהו כזה.

אגב, לאיזו חטיבה היית רוצה להתגייס?

אם זה 188 "ברק", החטיבה הטובה ביותר :-), אתה תקבל מפקדים מעולים שבמקרה גם חברים שלי.

נקמיצ'י אני אקח את דבריך בחשבון ומקסימום אתבאס פחות אם יגידו לי שלא:D

זיו-מה כתבת להם במכתבים? על איזה סיבה?

לשלוח ללשכת גיוס?

ולגבי חטיבה האמת היא שאני מתלבט בין 188 ל 7,בעיה שאני 1.97 ויש אומרים שאני לא אכנס במרכבה 2.

האם אתה יכול להוכיח\להפריך את הטענה הזאת?(למרות שאתה משוחד ואתה ב188:-))

ולגבי חפירות והצקות עם פקסים לצערי יש לי נסיון מר בעיניין,כמו שפרסמתי לפני זמן מה לא נתנו לי להתגייס לשריון מפעת גובהי(אמרו שיש הגבלה ל1.88 וכתבתי 20 מכתבים ודברתי איתם בטלפון יום ויום ואפילו הגיע תשובה שלילית מלשכת הקשנ"ר,עדיין המשכתי להציק להם למרות שכבר התייאשתי בסוף הם אמרו לי שאני מתגייס אליהם:D.

אם כי קבלתי עוד מנילה ועדיין לא היה מסומן שם שריון:shock: צריך לברר מולם מה הבעיה.

• תוכן חדש...