Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ScanPods - מתנה מחבר שהביא מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי טס לפני כשבועיים לקנדה, הוא סיפר לי בעיקר על כל מיני מכוניות משופרות שיש אצל הסינים שם.8)

אבל זה לא כ"כ חשוב ניגש ישירות לשאלה שרציתי לשאול אתכם.

היום חבר שלי חזר ארצה, וקנה לי מן כמו פלסטיק שבתוכו יש נוריות לד, בזמן הלחיצה על ה "Press Here" שמתחתיו יש חיישן שנותן פקודות ללדים להדלק אחד אחרי השני (כל פעם נורית אחת נדלקת).

מישהו יודע מזה בכלל? ואיך מחברים את זה?

הנה תמונות שיהיה יותר קל להבין על מה מדובר:

006sun.jpg

005mk.jpg

001kp.jpg

פורסם

אלא אם כן אני מפספס משהו מהותי, מדובר במוצר אידיוטי להחריד,

שפשוט מדליק שורה של לדים כשהרכב כבוי, או כשהאזעקה נדלקת. :shock:

ברכותיי, קיבלת אורגן אורות.

כל ילד מעל כיתה ב' ייעלב אם אני אתן לו דבר כזה במתנה... :loco::screwy:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למיטב הבנתי, מדובר במוצר שאמור להרתיע גנבים פוטנציאליים.

הוא מתלבש על החלון, מתחבר במקביל לקו 12V של חלונות החשמל או כל מקום אחר ברכב ומנצנץ בשורת הלדים הזאת לאורך הלילה, או כל זמן אחר שאתה לא נמצא ליד הרכב. בחו"ל זה כנראה מרתיע גנבים, בארץ יש לי הרגשה שזה רק ימשוך סקרנים.

אה... ולדעתי, זה גם לא חוקי בארץ, כי זה תאורה נוספת (לא סטנדרטית שבאה עם הרכב) והיא בצבע כחול, מה שתמיד מעורר סימפטיה מיוחדת אצל אנשי הכוחות המזויינים.

פורסם
אה... ולדעתי, זה גם לא חוקי בארץ, כי זה תאורה נוספת (לא סטנדרטית שבאה עם הרכב) והיא בצבע כחול, מה שתמיד מעורר סימפטיה מיוחדת אצל אנשי הכוחות המזויינים.

לגבי החוקיות, זה לא שאני אסע עם הלדים האלו דלוקים בזמן הנסיעה, פשוט כשהרכב שלי יחנה אני אפעיל את זה.

כשהרכב בזמן חנייה, הדבר הזה נכלל גם כלא חוקי?

ותודה על ההסבר.

פורסם

ההגיון אומר שכשאתה חונה זה חוקי. מצד שני, המשטרה וההגיון כבר מזמן לא גרים ביחד.

בין זה לבין העובדה שהאור עלול למשוך כל מיני בני נוער משועממים, הייתי מוותר על הניסוי.

פורסם

דעתך היא טעות, כיון שהחוק מדבר רק על משהו שנמצא מחוץ לרכב.

מבחינת החוק הוא יכול לשים בתוך הרכב גם אולטרא, וגם פלורסנט, וגם 4 צ'קלקות מהבהבות יחדיו.

(חפש בפורום היה דיון על זה)

• תוכן חדש...