Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר. עכשיו בפקקים ארוכים לפעמים קצת קשה לי להכניס הילוך ראשון. עשיתי טיפול לרכב. אמרתי את זה למוסכניק לפני הטיפול. הוא לא אמר לי שום דבר על קלץ כשמסר את הרכב אחרי הטיפול. עשו טיפול , החליפו משולש שמחובר לגלגלים והחליפו בולמים מקדימה. קיבלתי רכב ושמתי לב שנקודת הזינוק בפדל של הקלץ היא גבוה יותר. ממש גבוה יותר. לכמה זמן אחריות על הקלץ? מה זה ואומר? כיוננו לי אותו? זה לטובה או לרעה? מה אתם אומרים.

גיר. עכשיו בפקקים ארוכים לפעמים קצת קשה לי להכניס הילוך ראשון. עשיתי טיפול לרכב. אמרתי את זה למוסכניק לפני הטיפול. הוא לא אמר לי שום דבר על קלץ כשמסר את הרכב אחרי הטיפול. עשו טיפול , החליפו משולש שמחובר לגלגלים והחליפו בולמים מקדימה. קיבלתי רכב ושמתי לב שנקודת הזינוק בפדל של הקלץ היא גבוה יותר. ממש גבוה יותר. לכמה זמן אחריות על הקלץ? מה זה ואומר? כיוננו לי אותו? זה לטובה או לרעה? מה אתם אומרים.

פורסם

לא בכל טיפול בקלאץ' מחליפים גיר , אולי התכוונת לזה שלא החליפו את המיסב של הקלאץ'.

באיזה רכב מדובר ?

בדקת מפלס שמן גיר ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

ספירט 73 שלום רב !

להבא ציין את סוג הרכב שברשותך שהוא פיאט בראבה 1600, שנת יצור 96.

בנוסף המנע מלכתוב כפל משפטים באותו נושא, באם אתה מבחין שבהסח הדעת כתבת פעמיים אותו נוסח בצורה זהה, ערוך את התגובסה מחדש.

ולשאלתך\ אין קשר בין החפת הקלאץ לתורך בהחלפת הגחר.

מכיוון שהחלפת קלאץ לא מזמן , והתלוננת בפני המוסך על שילוב קשה של הילוך ראשון, בנוסך המתח לך את כבל הקלאץ מה שגורם להפרדה גבוהה יותר, ואני מניח שבעיית שילוב הילוך ראשון נפתרה, הלא כך הדבר?!

יחד עם זאת הפרדה גבוהה מדי, עלולה לגרום בטווח הק'צר להחלקה, וקיצור חייו של הקלאץ\ והמסקנה ברורה הלא כן?

אנא פנה למוסך, במסגרת האחריות של שלושה חודשים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...