Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך להגיע יום חמישי לאיזור חדרה -הכוונה בנסיעה

colauti 9
שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כמו שנכתב בכותרת,ביום ה' הקרוב עלי להגיע לחדרה לשכונה חדשה כדי להתראיין בבי"ס חדש הקרוי מופ"ת-חופים הנמצא בשכונה חדשה,סמוך לבית הקשיש.

הבנתי שעלי להגיע להגיע לצומת ג.אולגה משם לפנות ימינה ומייד שמאלה עד הים.?? (כאן מתחילה ההסתבכות כיוון שאיני מכיר את האיזור כלל),משם להמשיך ישר עד בית הקשיש ומשם להגיע לביה"ס.

למי שמכיר את המקום ויוכל לעזור ,תודה אישית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזה הבי"ס שרואים מכביש החוף - איפה שיש שלט "חופים" לפני מחלף אולגה.

תפתח וואלה מפות ותסתכל על איזור אולגה, בעיקרון אתה באמת צריך לנסוע לאורך החוף כיוון שזה הכי פשוט ובסוף כאשר הכביש מתעקל לכיוון מזרחה להמשיך ישר עד סוף הכביש והבי"ס יהיה משמאלך.

יש לציין שאני לא מהאזור, הכל לקוח מאתר וואלה מפה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר את בבי"ס הזה ספיצפי, אך בעקרון ההסבר נשמע נכון.

מדובר כאן על מחלף, לכן נאמר לך לצאת ימינה- לאחר הפניה ימינה, אם תפנה ימינה תגיע לחדרה ולכן נאמר לך לפנות שמאלה על מנת שתעלה על הגשר ותפנה מערבה לכיון ששם כפי שהבנתי נמצא בבי"ס.

(לא ציינת מאיזה כיוון אתה בא, האמור מתייחס למי שנוסע על כביש החוף לכיון צפון)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסנדק הכבישים:

אני מגיע מחיפה,כביש החוף החדש ונוסע בו כל הזמן ישר מצפון לדרום (כביכול כביש חיפה ת"א ),ברור לי שאני צריך לפנות במחלף אולגה ימינה אבל אני זקוק למיקומו המדוייק של המחלף (בית חולים הילל יפה ביציאה ?).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...