Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לאחר ביקור היום באוטוס די השמיצו שם את הסטים של מוראל ובמקביל היללו מאוד את הסטים של ריינבו

שמעתי את הסידרה הראשונה של ריינבו אצלהם בקיר כזה (רק קומפוננט אחד ככה שאני מאמין שהשמיעה לא באמת באיכותה המלאה) והאמת די אהבתי. המוראל דוטק נותן תחושה של צליל די סגור אך מאוד איכותי במיוחד בהשוואה לפולס.

אני מתלבט בין שני סטים: SLX265DELUXE Rainbow VS MOREL DOTECH MKLL

זוהי הסדרה השניה של הריינבו. מה דעתכם? עפ"י נתונים יבשים שמתי לב שהמוראל 140 אראמאס והרינבו 100 . לעומת זאת הבנתי שהוא יותר נציל?

מה דעתכם? הם אמורים להיות מוחזקים ע"י מאק אודיו ZX4000. מה אתם הייתם לוקחים ולמה?

עכשיו שאלה שניה.

הוא רוצה למכור לי מנחת של peripheral.. מה דעתכם? האם זה יוריד ממש מאיכות הסאונד?

תודה רבה מראש.

פורסם
לדעתי הם צודקים.

גילוי נאות: אני לקוח שלהם, ויש לי סט ריינבוו ברכב.

איזה סט של ריינבו יש לך ברכב?

ומה דעתך על המנחת?

פורסם

לי יש SLC 265

זה 2 סדרות מעל מה שהציעו לך ו + - יקר ב1000 שקל

את המנחת אני לא מכיר, אתה לא מוכן לוותר על הרדיו דיסק המקורי שלך?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ברגע שבחנות מסויימת משמיצים את מורל, זו תעודת עניות לבעל המקום.

הוא יכול באותה נשימה להשמיץ גם את סקאן ספיק ואת הייבריד אודיו, רק כדי לקדם את המוצר שמכניס לו עוד כמה שקלים לכיס.

בזיון.

מתחדשת*

פורסם
ברגע שבחנות מסויימת משמיצים את מורל, זו תעודת עניות לבעל המקום.

הוא יכול באותה נשימה להשמיץ גם את סקאן ספיק ואת הייבריד אודיו, רק כדי לקדם את המוצר שמכניס לו עוד כמה שקלים לכיס.

בזיון.

אוקיי אז אולי טיפה הגזמתי והוא לא השמיץ. אבל אפשר לקרוא לזה "ניסה לדחוף"/"העדיף בהרבה" את הריינבו.

בלי לתת תעודת עניות למקום כי זה לא בעל המקום טען בדבריי את הדברים האלה אלא אחד המתקינים,

מה דעתך הכללית? גם על המנחת וגם על הסטים

פורסם

זה לא משנה מה המתקין מעדיף זה משנה מה אתה מעדיף

לא ניתן להגיד כי אחת החברות טובה מהשניה שניהם מייצרות רמקולים באיכות גבוהה

כול סט לגופו כמובן,הסט הספציפי הנ"ל הוא סט איכותי

עם קרוס פסיבי משודרג לעומת הדגם הרגיל ,קומפוננט בהחלט איכותי

אני הייתי הולך עליו.

פורסם

אני לא קונה באוטוס יותר לאחר שהבעלים השמיץ את מורל והילל את .. כן כן תתכוננו לזה .. Soundstream , וכמה שהקומפוננט הכי פשוט של הזוועה הזאת נשמע טוב יותר ממורל פולס בקיר המטומטם הזה שלו בחנות , שלא נותן שום אינדיקציה.

חברות בונות רכיבים ומכוונים אותם ככה שישמעו טוב ברכב , ככה שאם המורל היה נשמע לי פחות In your face ויותר Laid back זה בגלל שזה לא היה ברכב. בקיצור צעיר לא מנוסה יכול עוד לחשוב שהסט של Soundstream טוב יותר.

כמובן זאת שטות.

כל זה היה לפני שנתיים ,היום אני רואה שהוא רוכב על סוס ה Rainbow ,הכל טוב ונחמד באמת חברה טובה אבל אני לא בטוח כל כך בנוגע לטיב מוצריה בדרגות הנמוכות וכמה שהם עומדים ראש בראש מול דוטק של מורל ,זכור שהשווי של הדוטק כנראה גבוהה יותר בגלל שבארץ אתה לא משלם על יבוא ותיווך כי מורל מיוצר בארץ.

אנשים נוטים לשכוח זאת ואז להשוות מורל דוטק בשווי של כ 1000 ש"ח לרמקולים אחרים בשווי של 1000 ש"ח ,ובכן אפשר לעשות זאת הפוך הקומפוננט הכי עלוב של Soundstream , שהוא נשמע כל כך רע שזה לא מצחיק בכלל , עולה כ 1000 ש"ח גם.

בחו"ל הדוטק עולה לך כ 300 דולר ואילו ה Soundstream הנ"ל ? 89$.

כמו כן ההתקנות אצליהם על הפנים ,הוא מעסיק ילדים מהאזורים העניים סמוך למקום כבני 20 שלמדו קצת פייבר וחושבים שהם מבינים גדולים. כמובן עושים עבודה חאפרית כמה שיותר מהר.

קומבינטור אחד גדול. כמובן יכול להיות שאני טועה לחלוטין. אבל רק לראות את ה AUDI הערסית שלו אומר גם משהו.

בקיצור אם יש ספק אין ספק. זה לא שחסר מקומות ...

או שפשוט תקנא מה שאומרים לך לקנות פה ואל תתקין אצלו.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
לי יש SLC 265

זה 2 סדרות מעל מה שהציעו לך ו + - יקר ב1000 שקל

אז הסט הזה אמור להתחרות עם ההיבריד ולא עם הדוטק

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי כדאי לך פשוט לתת תקציב בהחברה פה יעזרו לך להרכיב מערכת טובה יותר ממה שהוצעה לך.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

שומכר כתב: אז הסט הזה אמור להתחרות עם ההיבריד ולא עם הדוטק

לא רשמתי שהוא אמור להתחרות עם משהו, הבנאדם שאל איזה סט יש לי, ועניתי לו.

DIFORCE: זה לא מכובד ההשמצות האלה כלפי בעל המקום ("האודי הערסית שלו"), כל מי שמכיר מעט את המקום וזה כולל אותי

יוכל להעיד ששרון הוא אחד מבעלי העסקים היותר הגונים בתחום הזה, וראיתי מתקין או 2 בחיי.

המתקין שהוא מעסיק יודע מצוין את העבודה והוא ממש לא ילד בן 20...

ההשוואה בין מותגים ובין סטים שונים והעדפה של אחד על פני אחר אמור להתבצע על סמך שמיעה מוקדמת ברכב, זה ברור.

במידה ואתה מחליט על סמך דעות של אחרים ללא שמיעה מוקדמת צפוי שתתקל בדעות שונות ומגוונות.

וכאן אנחנו מגיעים לנושא המדובר: אני מעדיף את הריינבו על מורל, ואתה מעדיף הפוך. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

קודם כל המון תודה לכולם על התגובות. עזרתם לי מאוד

לא מתעסק באם מה שדיפורס כתב אמיתי או לא ואם נכון לכתוב את הביקורת הזאת בפורום אבל דבר אחד אני לוקח ממנו שהקיר הזה בחנות הוא באמת לא אינדקציה לכלום

האם לגיטימי והגיוני לבקש ממנו להשמיע לי את המוראל דוטקVSהריינבו ברכב? אפילו אצלי ברכב? טרם הקנייה.

תודה

פורסם

זה קצת בעייתי לדעתי לפתוח שני סטים חדשים, להתקין אותם, לכוון אותם, ואז לתת לך להחליט. זה גם לוקח די ברבה זמן יחסית, ולא סביר שהוא או כל מתקין אחר יסכים לעשות את זה על סטים כאלה.

אם היית מתבלט בין PROFI לELITE אז זה כבר משהו אחר.

אבל שווה לך לשאול.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תמצא אנשים שיש להם את הסטים האלה, ותתנחל אצלם ברכב..

לצורך העניין אני מוכן להשמיע לך את הריינבו שלי, למרות שזה לא אותו דבר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...