Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנחת Scosche

mindbomb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק למנחת לחיבור מערכת מקורית (פיז'ו 307) למגבר (Solid Audio F4)

בארץ נמכר הרבה זבל בנושא הזה, וגם כמה דברים במחירים אסטרונומיים ללא שום הצדקה.

המנחת שאינ חושב עליו - אמריקאי:

Scosche SLC-4

אני שוקל להזמין את זה:

http://www.amazon.com/Scosche-SLC4-Speaker-Level-Converter/dp/B000BFL52Q

מחיר הגיוני, תומך עד כניסת 80W, מכיל שנאים להמרה מאדמה צפה, נראה איכותי.

האם ראוי?

פורסם

אותה הגברת בשינוי אדרת. השם לא אומר כלום.

רוצה איכות ? תקנה משרון את הפרוססור 360.2 של רוקפורד במחיר פצצה. משמש כמנחת ועל הדרך תוכל גם לעבור לאקטיבי ולכוון עם RTA ומחשב נייד.

...CASKA for life

פורסם

אפשר לינק להודעת המכירה? מחיר?

אשמח גם להסבר לגבי "לעבור לאקטיבי" -אתה מתכוון מנחת אקטיבי?

למה יש שם ממשק BLUETOOTH? לצרכי קונפיגורצית הבאנדים של האקולייזר?

מה זה RTA?

תודה

אותה הגברת בשינוי אדרת. השם לא אומר כלום.

רוצה איכות ? תקנה משרון את הפרוססור 360.2 של רוקפורד במחיר פצצה. משמש כמנחת ועל הדרך תוכל גם לעבור לאקטיבי ולכוון עם RTA ומחשב נייד.

פורסם

מדובר בצעצוע לא זול אבל הוא ממש אבן דרך אם אתה מכוון למערכת איכותית כשהמקור הוא מכשיר מובנה ברכב. המכשיר עלה חדש בארץ כמעט 3000 ש"ח והוא כרגע ביד 2 במחיר של +- 1000 ש"ח. נכון, זה לא זול אבל המחיר תמיד נתון למיקוח והתועלות שתוכל להפיק ממכשיר שכזה בהחלט שוות את הכסף.

הגברה אקטיבית משמע להגביר את הקומפוננטים ישירות מהמגברים ללא שימוש בקרוס המובנה שלהם (החיתוך של התדרים מתבצע ב 360)

RTA משמע מדידה ע"י מיקרופון ייעודי (שמגיע עם המכשיר) וכיוון המערכת כמו שצריך גם באופן ידני וגם באוטומטי. דומה לכיול העצמי שמבצעים היום הרסיברים החדשים לקולנוע ביתי.

המודעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=272656&highlight=3sixty

...CASKA for life

פורסם

תודה על התשובה האינפורמטיבית, עזרת לי.

שאלה נוספת- אם אני מבין נכון - כדי לבצע הגברה אקטיבית:

במקום הקרוסים אני מחבר יציאת מגבר אחת למידים (של הקומפוננט הקדמי, לדוגמא), ויציאה נוספת לטויטרים, כאשר הפרוססור התאים את סיגנלי הכניסה למגבר כך שהם "כבר עברו" קרוס-אוברים, ע"י תיאום הבנדות באקולייזר?

(התשלום על כך הוא ב"בזבוז" 2 ערוצי מגבר, שיכלו לשמש לרמקולים אחוריים או בגישור לסאב)

האם הבנתי נכון או שאני לא בכיוון?

פורסם

הבנת יפה מאוד אפילו !!. אתה אומר בזבוז ערוץ אני אומר הרווחת הגברה טובה יותר וסאונד "בריא" ואיכותי יותר (במרבית המקרים) מבשימוש בקרוסים המקוריים.

אתה לא חייב להשתמש באופציה הזו ב 360 אבל טוב שהיא קיימת. מיותר לציין שגם ההנחתה שלו היא ברמה אחרת מהצעצוע שהבאת קודם.

...CASKA for life

פורסם

דיברתי עם שרון, קצת כבד עליי המחיר כי זה מעיף אותי לגמרי מהתקציב שתכננתי למערכת אבל נראה מה יהיה, אם הוא יתגמש אז אקח את זה. נעזוב את זה רגע - אני רוצה להבין לגמרי מה המכשיר נותן לי קודם..

תגיד - אני רואה שיש ל3SIXTY יש כניסות 5.1 (front r/l, rear r/l, center, sub) וגם יציאות כאלה RCA - כאילו זה מיועד לקולנוע ביתי.. בכל אופן:

האם אפשר לקחת כניסה אחת סטריאו - לדוגמא front r/l ולשכפל אותה ל-rear r/l עם ערכי EQ שונים? + לשכפל אותה בסיכום ליציאת הSUB עם ערכי EQ שונים גם כן (כאלה שמתאימים לסאב, נגיד חיתוך מתחת ל200HZ)?

או - שהמכשיר רק מאפשר מעבר של כניסה - EQ - יציאה?

(אם זה כך אז אצטרך גם מפצלים על הכניסות)

תודה על העזרה והכיוון

• תוכן חדש...