Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער אבל הלכתי לאיבוד, אנחנו מדברים על הויטארה החדשה? כ- 140 אלף שקל למאובזרת?

לא רוצה להציק אבל איפה זה נכנס לסטודנדט בן 22 שרוצה לעשות טרייד אין על פולו 2001.

אפשר לעשות סדר בדברים?

קח בחשבון אחזקה של לפחות 2000 שקל בחודש לפני ההחזר על ההלוואה, גם כ-2000 שקל בחודש לטעמי.

אתה לא חושב שאתה קופץ קצת גבוה מדי?

יכול להיות שקפצתי.....

דלק אני לא משלם , יהיה על הרכב דלקן של העבודה . ההלוואה לחלק לשנתיים על סכום של 100 אלף יוצא לי 4,160 חודש .(הסכום 100 אלף משום שהרכב עולה 150 ויש לי 25 זמין מענק שחרור והכסף של הפולו בוא נגיד עוד 25)

אני מאמין שאצליח לעמוד בזה....ממש נדלקתי על הרכב .

סוזוקי שומרים על המחירונים שלהם?

חשבתי גם על האיביזה החדשה אבל הם חלשות....1.4 ו1.6 אני לא מסוגל גם עכשיו בפולו 1.4 אני סובל!

אולי יונדאי קופה (2007) ?

בבקשה תכוונו אותי התבלבלתי לגמרי כבר....

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

עד היום הג'יפונים של סוזוקי שמרו על המחירונים שלהם בצורה סבירה, אבל אי אפשר להסיק מזה מה יקרה עם הדגם החדש.

הפתעות של ממש לא צפויות, גם כי הרכב חדש וגם כי לסוזוקי יש מוניטין אמינות טוב וסביר להניח שהויטארה החדשה תעמוד בציפיות. מצד שני, כשיורדים לשטח תמיד יש הפתעות ועזים שעולות לא מעט כסף.

המנועים החדשים של VAG אמנם קטנים בנפח אבל נותנים יופי של הספק. אל תשפוט לפני שתצא לנסיעת מבחן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשבתי גם על האיביזה החדשה אבל הם חלשות....1.4 ו1.6 אני לא מסוגל גם עכשיו בפולו 1.4 אני סובל!

האיביזה החדשה עם מנוע 1.6 מאיצה מהר יותר מהויטרה, ועלויות האחזקה יהיו נמוכות יותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אין אפשרות לקנות רכב מהכסף של הפיקדון שחרור.

הפיקדון מתאים רק לקניית דירה\פתיחת עסק\לימודים אקדמאיים.

ואם אתה מדבר על המענק שחרור, גם ללוחם המקסימום הוא 9 אלף.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אין אפשרות לקנות רכב מהכסף של הפיקדון שחרור.

הפיקדון מתאים רק לקניית דירה\פתיחת עסק\לימודים אקדמאיים.

ואם אתה מדבר על המענק שחרור, גם ללוחם המקסימום הוא 9 אלף.

כן אני יודע , שחררתי אותו אבל גם את הסכום הראשון שנותנים לך בשיחרור וגם את הענק הזה או לבית או לעסק או חצי שנה במועדפת....שיחררתי אותו...ככה שיש לי עוד 25 ז"א רק מאה....

אם זו תהיה מכונית פרטית ולא ג'יפ , אני צריך שהיא תוכל לגרור אופנוע ים את העליות של חיפה......ד"א הויטרה מסוגל לסחוב משהו כמו 400 קילו בנגרר בעליות של חיפה?

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

• תוכן חדש...