Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה - סוזוקי גרנד ויטרה 3 דלתות | חוות דעת

XperT
שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום .

כרגע יש לי פולו שנת 2001 ואני מעונין לעשות טרייד אין לסוזוקי גרנד ויטרה 3 דלתות , ואני סטודנט בן 22 ומחפש רכב בלי הרבה הוצאות ומהנה (עם קצת פלפל באגזוז).

עכשיו קראתי הרבה על הרכב , אני מאוד רוצה ג'יפ כי תמיד היה לי ג'יפ עד שהוא נגנב .

בכל מקרה קצת כבד עלי עכשיו ג'יפים כמו לנד קרוזר ופג'רו , והגרנד ויטרה נראה צעיר וקליל ועושה את העבודה ביעילות , העדפתי אותו על שאר הג'יפים כי אני עולה בשנתון , ובפג'רו ולנד קרוזר אני יכול לקנות 2005 וגם אין לי אחריות - האם אני צודק ?

עכשיו הוא בא מנוע 2400 בנזין....שתיין או לא?

ומה אתם חושבים על הרכב בכללי? האם הוא מוצלח ?

קראתי המון עליו באיטרנט אבל אשמח לשמוע את דעתכם המומחים .

תודה רבה , דניאל!

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב זכרוני הגרנד ויטרה הישן היה מגיע עם מנועי 1.6 ל' בנזין ו 2 ל' דיזל. אולי היה גם 2 ל' בנזין אבל אני לא בטוח.

עם זאת גם עם מנוע ה 1.6 אל תצפה לצריכת דלק מזהירה, סה"כ מדובר במנוע ותיק-אך-אמין ורכב כבד.

מה עם ג'ימני? עכבר שטח שובב ומנוע חסכוני וחדיש יותר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גראנד ויטרה 3 דלתות מגיע עם מנוע 1.6 (די חלש) עם תיבה ידנית או אוט'

גרסת 5 הדלתות מגיעה עם מנועי 2 ליטר בנזין וט.דיזל , ידני או אוט'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, אני מסתמך לפי ביקורות של עיתונאים ואני יכול להגיד לך שמבחינת הקטגוריה הזו (ג'יפים בקבוצה 4) הוא נותן הכי הרבה תמורה לכסף, עם יכולת שטח מעל הממוצע עם הילוך LOW צריכת הדלק אכן תהיה גבוהה כמצופה ממנוע בנפח כזה אך לא יותר מדי, בכלליות תצפה לאמינות ואיכות של סוזוקי.. אגב אם אין לך בעיה עם ייבוא אישי זה יהיה יותר משתלם להביא ג'יפ מארה''ב, עם צריכת דלק יותר גבוהה אבל ברמה אחרת (צ'רוקי, ראנגלר, וכו') יש דגמים אחרים שלא ממש משתלמים אבל הצריכת דלק תהיה יותר זולה כמו הקומפאס והפטריוט שהם לא ממש לשטח... אני אישית אם הייתי מחפש ג'יפ הייתי בהחלט בוחן אפשרות של צ'רוקי מייבוא אישי (הגרסה המרובעת החדשה) זה עולה בסביבות ה160-170 אלף ש''ח שווה לבדוק. אם אתה מחפש קצת יותר חסכון בדלק אתה יכול לנסות את הניסאן קשקאי או רנו קולאוס בגרסת 4X2. (הרנו מבוססת על ניסאן אקסטרייל נראה לי)

:turn-l: יש לי סחרחורת.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה להטעות סתם הגראנד ויטרה החדש 3 דלתות מגיע עם מנוע בנפח 2.4 אוטומט והספק של 165 כ"ס.

אולי פותח השרשור יגלה לנו לאיזה גראנד ויטרה הוא מתכוון? החדש או הישן?

סטודנט בן 22 שעושה טרייד-אין על פולו 2001 נשמע שהוא מתכוון להוסיף כמה אלפים ולקחת גרנד ויטרה ישנה, בשביל החדשה צריך להוסיף משהו כמו 150,000 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוזוקי גרנד ויטרה , שנת 2009 . מנוע 2400 . אוטומט .

צרכים ? קצת בוץ בחורף וחול בקיץ ולגרור אופנוע ים .

לפי מה שהבנתי המחיר בסביבות ה-150 אלף . אני מאמין שאקבל על הפולו משהו כמו 25 אלף . אז אני אצטרך להוסיף 125 ויש לי גם את המענק שיחרור שאני יכול למשוך....אז בפריסה על שנתיים זה יכול להסתדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, אני מסתמך לפי ביקורות של עיתונאים ואני יכול להגיד לך שמבחינת הקטגוריה הזו (ג'יפים בקבוצה 4) הוא נותן הכי הרבה תמורה לכסף, עם יכולת שטח מעל הממוצע עם הילוך LOW צריכת הדלק אכן תהיה גבוהה כמצופה ממנוע בנפח כזה אך לא יותר מדי, בכלליות תצפה לאמינות ואיכות של סוזוקי.. אגב אם אין לך בעיה עם ייבוא אישי זה יהיה יותר משתלם להביא ג'יפ מארה''ב, עם צריכת דלק יותר גבוהה אבל ברמה אחרת (צ'רוקי, ראנגלר, וכו') יש דגמים אחרים שלא ממש משתלמים אבל הצריכת דלק תהיה יותר זולה כמו הקומפאס והפטריוט שהם לא ממש לשטח... אני אישית אם הייתי מחפש ג'יפ הייתי בהחלט בוחן אפשרות של צ'רוקי מייבוא אישי (הגרסה המרובעת החדשה) זה עולה בסביבות ה160-170 אלף ש''ח שווה לבדוק. אם אתה מחפש קצת יותר חסכון בדלק אתה יכול לנסות את הניסאן קשקאי או רנו קולאוס בגרסת 4X2. (הרנו מבוססת על ניסאן אקסטרייל נראה לי)

היה לנו בעבר צ'רוקי , אמינות לא מזהירה במיוחד......קריזלר....

אני רציתי לקנות אוטו חדש כדי לקבל אחריות וכמה שנים של שקט , אחרת אני יכול לקנות פג'רו או לנד קרוזר שנת 2005.... אבל התחזוקה תהיה גבוהה. רובם עברו את 120 אלף ק"מ וראו מספיק שטח .

זה תקציב דיי תקוע , כי הוא לא מספיק לג'יפ אמיתי . חשבתי אולי לכיוון של אוטו ספורטיבי....

איך הסוזוקי שומר על המחיר שלו ? יש לו ירידות ערך גדולות?

איך הנסיעת כביש שלו? זה חשוב לי ממש כי אני נוסע הרבה לתל אביב וטברייה מוביל סחורה על נגרר (כרגע על ברלינגו של המפעל) .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער על ההודעות הכפולות ניסיתי לערוך את ההודעות מלמעלה אבל הפורום לא נותן לי משהו מגבלה של חצי שעה .

כמובן איך הוא בעליות ? אני חיפאי....הרבה עליות! אני פשוט לא מבין בקטע הזה של הכוח סוס , רשום באתר משהו 167 כוח סוס ב-6000 סל"ד . ויש עוד נתונים שאני ממש לא מבין . אשמח להבהרות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נשמע כאילו אתה נכנס פה להוצאה רצינית על רכב. קח בחשבון שגם אחרי שהוספת (סכום מגוחך לדעתי לסטודנט) 125K תמיד יהיה את מרפי או חברו היקר בלת"מ שיחכה לך בדיוק בסיבוב בעליה לכרמל.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער אבל הלכתי לאיבוד, אנחנו מדברים על הויטארה החדשה? כ- 140 אלף שקל למאובזרת?

לא רוצה להציק אבל איפה זה נכנס לסטודנדט בן 22 שרוצה לעשות טרייד אין על פולו 2001.

אפשר לעשות סדר בדברים?

קח בחשבון אחזקה של לפחות 2000 שקל בחודש לפני ההחזר על ההלוואה, גם כ-2000 שקל בחודש לטעמי.

אתה לא חושב שאתה קופץ קצת גבוה מדי?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...