Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לעובדה שהמכוניות האלה נמצאות בתחתית שרשרת המזון (שלי לפחות), הן גם מוצעות לחבר מהעבודה.

מדובר על בן אדם יחיד שינהג ברכב שמחפש רכב לנסיעה עירונית בעיקר.

מחפש רכב נוח , מאובזר ואת כל הדברים הבנאלים.

מי כאן החוליה הפחות חלשה ?

פורסם

לדעתי האופטרה תתן את הרמה הגבוהה ביותר של נוחות ואיבזור ולו רק בגלל שהיא הרכב הכי גדול המוצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכלל לא בטוח שהאופטרה עדיפה. זה רכב גדול ואם זה לנסיעה עירונית זה בוודאי פחות נוח. בנאדם יחיד לא צריך כזה רכב גדול, וגם בטח הוא יכול לקבל אותה בגרסת ציי רכב עלובה למדי. אולי את הגטס הוא יכול לקבל בגרסה מאובזרת יותר? אם כן, נראה לי שהיא עדיפה. זה רכב לא נורא כל כך, במפתיע :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני נוסע על גטס כבר 3 חודש ואני די מרוצה ממנה.

הגטס שלי(של אמא שלי):GLI

מנוע 1350 חלש(יותר חזק מדיטסו שרמנט) ורועש -אבל בשביל אוטו מהעבודה הוא בסדר גמור.

לאוטו ABS , כרית אויר אחת לנהג ,הגה כח, שני חלונות חשמל

נוח לנסיעות ארוכות-עשינו איתו נסיעה לאילת והיה די בסדר.

ההתנהגות בסדר, לא XSI אבל בסדר.

וזהו סה"כ אוטו פשוט שאמור להעביר אותך ממקום Aל-B.

לסיכום האוטו בסדר גמור לנהג רגוע ולא מפונק.

לא מכיר את שאר הרכבים אז אין לי מושג מה תיהיה הבחירה המועדפת.

פורסם
בכלל לא בטוח שהאופטרה עדיפה. זה רכב גדול ואם זה לנסיעה עירונית זה בוודאי פחות נוח. בנאדם יחיד לא צריך כזה רכב גדול, וגם בטח הוא יכול לקבל אותה בגרסת ציי רכב עלובה למדי. אולי את הגטס הוא יכול לקבל בגרסה מאובזרת יותר? אם כן, נראה לי שהיא עדיפה. זה רכב לא נורא כל כך, במפתיע :wink:

רוני

האופטרה מגיעה ברמת גימור אחת ויחידה עם איבזור לא רע בכלל.

הגטס לעומתה מגיעה גם בגירסאות ציי רכב עם אבזור מביש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אבל האופטרה למיטב ידיעתי יקרה מהגטס. אם כך אני מאמין שניתן יהיה לקבל גטס מאובזרת יותר במחיר של האופטרה, לא?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבל האופטרה למיטב ידיעתי יקרה מהגטס. אם כך אני מאמין שניתן יהיה לקבל גטס מאובזרת יותר במחיר של האופטרה, לא?

רוני

מה שאתה אומר נכון כלכלית ולא נכון כשמדובר בחברות ליסינג.

הנחת העבודה שלהם היא שירידית הערך של מכוניות קטנות גבוהה יותר, ולכן לפחות אצלנו בחברה הפרש המחיר בין גטס לטויוטה קורולה הוא 200 שקלים לחודש בלבד (ולכן אין אצלנו גטס בכלל...)

חברת הליסינג מקבלת את ההנחות הגבוהות על הדגמים הלא-מאובזרים של הגטס ולא על הדגמים האחרים. יתרה מזאת - שערי המטבע הנמוכים בהם נקנית הדייהו-שברולט מביאים לכך שבהחלט יכול להיות שהפרש המחיר בין האופטרה לגטס הוא זניח למרות הפשרי המחיר במחירונים של היבואנים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רוני

האופטרה מגיעה ברמת גימור אחת ויחידה עם איבזור לא רע בכלל.

הגטס לעומתה מגיעה גם בגירסאות ציי רכב עם אבזור מביש.

"אבזור מביש" זו הגדרה עדינה.

בדגמים אלו אין אפילו מראה :shock: בסוכך השמש שליד הנהג,ואין הפעלה מבוקרת של המגבים :shock: (יש או לאט או מהר....) והפעלת מתזי השמשה לא מפעילה אוטומטית את המגבים :shock: וכו'..........

ממש סטנדרטים של שנות ה60'.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

כולם מגיעות באותו מחיר , לגבי איזה אבזור יש שם, אנלא יודע.

אני הצעתי לו לבחור רכב טוב יותר שעבר כ 15-20K קילומטר, פוקוס או משהו כזה.

אבל זה כנראה לא אופציה.

• תוכן חדש...