Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי ,

עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן ..

החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות..

בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש.

בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995.

מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון.

אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון smile.gif

עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97.

בסך הכל מה שחשוב לי בפלאפון זה בעיקר שיהיה עמיד לנפילות , מצלמה טובה , Mp3 איכותי וקצת עניין כשיהיה משעמם.

בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם כנראה שאתם יודעים הרבה יותר ממני , בחור מיושן עם פלאפון אספנות smile.gif

תודה מראש , שחר.

שחר.

פורסם

לינ יש את ה 905 ואנטי מאוד מרוצה ממנו.

יתרון אדיר מבחינתי זה העמידות שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי N97, וIPHONE 3G וגם 3GS

לאבא שלי יש 995,

המצלמה בN97 טובה משל ה995 למרות שזה כאילו פחות מגה פיקסלים,

הפלאש ב995 טוב יותר

איפון זה לא מצלמה נקודה, גם לא ה3GS למרות ששם המצב סביר יותר.

את המערכת הפעלה ב995 אני לא מכיר כלכך, מה שכן המכשיר נטול באגים ומאוד מאוד מהיר. מאוד !

הN97 לא משהו בלשון המעטה, התקנת תוכנות מסורבלת בצורה מאוד מאוד רצינית, דרוש משהו שנקרא החתמה ובקיצור כל התקנת תוכנה הופכת לסרט. בקיצור הN97 נהנה מחומרה מעולה יחסית (מקלדת מלאה ונוחה, למרות שהאותיות הסופיות שם דורשות שיפט, וזה לא נוח, וה"ת" נמצא במקום לא הגיוני) אבל מערכת ההפעלה סימביאן מלאה בבאגים, לא נוחה לשימוש, ומסבכת את החיים.

באריקסון לא מכיר,

אבל באיפון מרגע שפורצים אותו (והיום יש פריצה להכל מהכל) הוא פשוט תענוג של מכשיר,

כל המגרעות שהיו לו (אין מולטי טאסק, אין צילום וידאו, אין העברת קבצים בBT) הכל נפרץ ונפתח, היום לדעתי הוא מכשיר לא פחות ממדהים.

עם זאת נקודת הכשל הכבדה ביותר באיפון, ואין להתעלם ממנה. היא הסוללה, המצב פשוט לא משהו בכלל, בN97 אגב המצב מעולה והסוללה מחזיקה יפה מאוד מאוד אפילו בשימוש, גם האריקסון מצויין בתחום הזה.

מכל השלושה האלו, איפון 995 וN97, אני כרגע עם איפון, הN97 שוכב פה על השולחן עצוב.

אם הייתי צריך לבחור אחר מהאיפון. כנראה הייתי הולך על 995. עם סייג אחד - אין לו מקלדת QWERTY (גם לא קווארטי טאץ' כמו באיפון) ואם אתה מקליד הרבה זה חסרון, אבל יש לו T9 מעולה.

פורסם

תמתין קצת:

אומניה hd

htc diamond 2

satio של סוני אריקסון.

אלה כרגע שלושת המועדפים שלי, הסוני עדיין לא בארץ, האחרים רק הגיעו.

פורסם

תודה לעוזרים.

אם אני מצליח להשיג אייפון מקרוב משפחה מקנדה שלי שחוזר לארץ בקרוב , כמה תעלה לי הפריצה וההסבה לעברית ?

והאם יהיה ניתן להשתמש בו עם סים של אורנג' ?

שחר.

פורסם

אפס שקל

עברית היום כבר מובנית בכל איפון רק עיניין של הגדרות

הפריצה שלו (ג'ייל ברייק, וסים פרי) נעשית מכל מחשב ביתי בקלות, יש מליון מדריכים.

היתרון הגדול באיפון שלא משנה איזה טעות תעשה, תמיד תוכל להכניס אותו למצב DFU ולשחזר אותו אחורה

פורסם

לא כל כך מהר !

אם האיפון חדש לגמרי ומגיע מהחנות עם גרסה 3.1 (ולא 3.0) קצת קשה עדין להפוך אותו לסיםפרי.

נכתב במקור "עמיד יחסית לנפילות" אני חושב שהאיפון הרבה דברים אבל עמיד הוא לא.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מצטרף להודעה שמעלי, מכשיר כמעט מושלם, בלי סימביאן, מעבד חזק, זיכרון ענק!

אני לא שידרגתי את הN95 שלי ל 7 בגלל הN900 שאמור להגיע ברבעון האחרון של 2010.

מבין המכשירים שפותח השרשור שואל, הייתי ממליץ על הW995, למרות שהמצלמה שלו לא להיט היסטרי (לא מיוצרת ע"י חטיבת cybershot של סוני ) ומגה פיקסלים זה לא הכל בחיים :)

אבל למכשיר המון פיצ'רים מדהימים.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

ה-N97 עולה בארץ כ-3600 שקל...

בארה"ב הוא עולה 600$...שווה לבדוק ב-EBAY.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא שידרגתי את הN95 שלי ל 7 בגלל הN900 שאמור להגיע ברבעון האחרון של 2010.

אנחנו עכשיו בתחילתו של הרבעון האחרון לשנת 2009, כך שהטלפון יושק בעוד יותר משנה.

א-ב-ל בעוד יותר משנה תהיינה שמועות על מכשיר חדש שמאפיל על כל מה שנודע עד כה...

בקיצור, אין למירוץ החימוש הזה סוף והחיים קצרים..., אני מחכה לגאדג'טים חודשיים שלושה מקסימום, אם הם לא זמינים אז מסתפק במה שקיים - כשהחדש יצא אל השוק אז ניראה... :wink:

• תוכן חדש...