Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחירים הללו , האבזור אינו חשוב ולא מחפשים תמורה למחיר.

מה שכן חשוב, ופה מרגישים את ההבדל זה השילדה.

באופניים של 2000 ש"ח אף אחד לא מבחין בהבדל בין מעביר אחורי ACERA או ALIVIO.

כי הקסטה,שרשרת ,הקראנק והשיפטרים יהיו פשוטים למדי.

מי שמחפש אבזור בתקציב הזה יקנה RALEIGH, יקבל מעביר אחורי LX וקראנק דאור ובולם קדמי ROCK SHOX DART (שהוא זהה לSANTOUR XCR) וואו:idea:, כמה חבל שהשילדה תהיה דרע'ק.:roll:.

במקרה הנ"ל, השילדה של הGT, טובה יותר מהמרידות למיניהם.

under construction..

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני הוזה? או שרק אני לא מצליח להבין מה זה חישוק כפול ?

זה החישוק שלי

כפול הוא לא

אבל רחב [40 מ"מ] הוא כן :)

אלי,

גם שלי לא כפול:):

410rim_singletrack_black.jpg

אבל חזק הוא כן:).

under construction..

פורסם

בהתייחס לעניין הבחירה בין הטרק למרידה -

בהחלט יכול להיות שזוית הרכיבה , צורת הישיבה והתאמת הגדלים בכל מידה (משמע, רוחב כידון או אורך זרועות הקראנק למשל..) יתאימו לאדם מסויים בטרק או ספשלייזד מאשר במרידה , לגיטימי לקחת זוג כזה או אחר שנוח יותר גם ככה ההבדלים זניחים מבחינת מחיר.

לגבי מה שנכתב פה על אופני ראלי ודומיהם , יכולנו להזכיר את איירון הורס או מארין באותה נשימה.

אבל השלדות שלהם פשוט לא יעשו לך טוב בטווח המחירים האלה .

לגבי חישוקים,

אליקו ידידי, יש לך חישוקים של ספאנק ואתה אומר שאתה לא יודע אם הם כפולים ? :lol:

בוא נאמר שאחרי שיזרקו את הפצצה , החישוקים שלך יישארו לעמוד אחרונים.

(אגב אחלה אופניים.. :wink:)

התמונה שהעלו עם חתך החישוק אכן נכונה , חישוקים כפולים עמידים יותר למכות מתחלואות השטח , גם אם אלו מדרכות או שבילים כאלה ואחרים, הם מציעים עמידות גבוהה יותר מ"סנייק-בייט" (צביטת הפנימית מול החישוק ומצב של פאנצ'ר משני חורים כמו הקשת נחש..) ושאר עניינים, אני כמעט ולא מכיר אופני הרים ברמת כניסה שלא מגיעים עם חישוקים כאלה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תומר, אני סתם צחקתי בקשר לחישוקים, הכוונה שלי הייתה בהקשר של "חישוק כפול? חשבתי רק במשאית יש דאבל-ג'אנט":) האופניים שלי הן "קצת" מעל הסטאנדארד, ספאנקי ספאנקי הו כמה אני אוהב אותם:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היות והאופניים שלנו כמעט זהים , למעט הבדלי איבזור פה ושם (שלי קצת יותר קלי משקל עם איבזור קצת יותר "אול-מאונטין", סיימתי עם הדאון-היל לבינתיים) ,

אני יכול לומר לך בשקט שבמקרה שלנו האופניים יחזיקו יותר מאיתנו, משמע , אנחנו כנראה "נישבר" קודם.

פותח הת'רד מן הסתם ייחפש משהוא שיהיה בסדר לרכיבות ההתחלתיות ולכן אני מניח שללכת על שילדה חזקה וחישוקים מחוזקים כמו גם על תנוחת רכיבה נוחה שלא תימאס מהר, זה הדבר הטוב ביותר כרגע .

אבל בוא נמתין לאיש שיחזור עם תשובות ..

:-)

פורסם

יש סיבה למה המושבים באופניים מגיעים כיום כמעט ללא ריפוד וקטנים עד כדי כך שכואב התחת אחרי שעה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה מאוד תלוי באילו אופניים המושב מותקן , כמו גם קח בחשבון שרובם המוחלט של הרוכבים משתמשים בטייץ רכיבה מרופד לשמירה על ה"יהלומים" (כן , גם בנות רוכבות עם טייץ מרופד .. למרות שאין להן שום דבר חיצוני שתלוי להן שם ..).

יש הבדל רציני מאוד בין מושבי דאון-היל למושבי כביש למושבי קרוס קאנטרי וכו' ..

עקרונית , מושבים לרכיבה ארוכה (כביש \ קרוס קאנטרי) באים לתמוך בשתי העצמות שיש לך שם בתחת ולחלק את המשקל שם,

דוגמא מעולה לכיסאות ברמה גבוהה כאלה , יהיו כיסאות של ספשלייזד (סדרת בודי גיאומטרי) ופיזיק .

הכיסאות בדר"כ מגיעים ברוחב שונה ומותאמים לרוכב .

07saddlealiasalld.jpg

כיסאות של רוכבי אול מאונטין (עליות וירידות טכניות) יהיו מעט יותר מרופדים ורחבים ,

כיאה לרוכב שיוצא וחוזר אל האוכף (כסא..) שלו דיי הרבה במהלך הרכיבה,

כאן למשל כיסאות של WTB הם מהטובים שיש היום בשוק , במיוחד סידרת PURE V המצויינת.

גם כאן יש מידות רוחב שונות לפעמים.

wtbpurevrace0608.jpg

כיסאות דאון היל - הם קשים ורחבים, עמידים מאוד , בעיקר כי הרוכב לא יבלה עליהם יותר מידי ,

בדאון היל אתה נמצא רוב הזמן מחוץ לאוכף בניסיון לאזן את האופניים ולעבור קטעים טכניים מסובכים במהירות גבוהה .

בדיוק בפוזה הזו:

waylondhlores.jpg

מקווה שכעת זה יותר ברור , אם יש לך עוד שאלות , שאל בכייף..:wink:

פורסם

כסא דאונהיל טוב במיוחד ללימוד רכיבה נכונה בשטח, בעמידה!:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מצטרף לדיעה שתנוחת הרכיבה (זויות השלדה למעשה) והתאמתה לרוכב/ת בשלב ראשוני זה של ניסיון ברכיבה היא הדבר המשמעותי כרגע.

כשחיפשתי אופני ז"ק, מרידה בהחלט היו אופצייה טובה עם תמורה לכסף, בסגמנט השיכוך המלא Haro מציעים גם תמורה מדהימה לכסף.

green monster, גם לי יש חישוקי Single track של Sun rims, עושים את העבודה יופי בדרופים עם טנק המרכבה שלי.

elik0, תודה שרק רצית להשוויץ בתמונה של האופניים שלך (שהן מדליקות בטירוף, מודה, לא האמנתי שיש טריפל של 150 מ"מ!)...

בקיצור, האם צמד אינדורואים יחברו לצמד קומנסלים במעשי טרור עירוני ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מהצפון , לצערי אני רחוק מידי כדי להצטרף לרכיבה באיזורכם ,

למרות שהייתי שמח לחרוש קצת את תל-אביב עם האופניים..

(בהנחה ואכן הוזמנתי :wink: )

פורסם

הוזמנת, הוזמנת, בהנחה ותוכל לעמוד בקצב של טנק מרכבה (כלומר - לאט במישור, עוד יותר לאט בעלייה) :lol:

עלתה בזמנו הצעה לארגן "רכיבת פורום" (עדיף בשטח), אני אישית לא קידמתי את הנושא

בגלל שנפצעתי ולא יכולתי לרכוב תקופה לא מבוטלת,

אבל אני עכשיו (כמעט) כשיר לכל דבר אז... מישהו מרים את הכפפה ?

אני מניח שאין הרבה דאונהיליסטים בפורום, אז כל דבר שהוא לא קרוס קאנטרי הולך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם תהייה רכיבה מסודרת זה יהיה נחמד ,

אני לא רוכב דאון-היל מזה זמן מה ,

אני מתמקד ברכיבות אול-מאונטין שמשלבות עליות לכושר וירידות מהירות וטכניות לאושר .

לכן האנדורו שלי כרגע עם סט-אפ קל ונעים לרכיבה (בניגוד לאנדורו הקודמות שלי ששקלו מעל 16 ק"ג וצויידו במכלולים מתאימים)

אם תרצו לרכב באיזור שלנו פה -

בכייף , מסלול שוקף ואלון יישמחו לארח אתכם .

תומר .

• תוכן חדש...