Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה אמרת, אמורות-פיוניר-רחוק מהמציאות

נכון, לא באס כמו סאב אבל בס יחסי

אגב יש סידרה אחת של פיוניר שנותנת בס לא רע בכלל, הופתעתי מאוד

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

1.קנית כבר את 6*9,אז תחבר אותם לHU ותוריד להם עוצמה לחצי

2.קומפוננט וסאב תחבר למגבר. 6*9 צריכים לתת השלמה למושב אחורי בלבד,ואל תצפה לשום סוראונד

כי אין לך פרוססור סוראונד,ומה שיש לך ברכב זה סטריאו,גם אם תכניס לשם 20 רמקולים

3.אם לא תהיה מרוצה מהתוצאה,תמיד תוכל לנתק את 6*9 ולמכור אותם

היו לי בעבר 7*10 של קנווד,הם באמת נתנו באסים במשך 5 שנים,עד שלא נשרף רמקול אחד,

ואחרי זה חליתי במחלת אודיו לרכב...

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

מצטער על ההתעלקות .

אני חושב ש6X9 לא תחליף לסאב אפילו למחפשי באס חלש יותר ורגוע ,

6X9 יכול לתת תוספת לסאונד הקפי ברכב אבל למעלה מזה זה פשוט לא שווה .

מי שרוצה דגש טוב על באס שיקנה סאב .

פורסם

לפי ההודעות פה הבנתי שמתקינים 6X9 רק בגלל הבאס וזה ממש לא נכון,6X9 רמקולים שנותנים צליל מצוין והגזמתם עם החוסר הערכה אליהם.

שלי ה6X9 מחוברים למגבר ואני מרוצה מכל צליל[ויש לי קומפנטים מקדימה שלא מחוברים למגבר אלא רק לרדיו דיסק].

פורסם

הבעיה שהקומפנט הוא ישן מלפני 5 שנים של קנווד,וגם אין לי כוח להתחיל להעביר חוטים,סתם להוציא עוד כסף וכאבי ראש,הרי אחרי שאני יעשה את זה אני ירצה גם לאטום את הדלתות לא?

אני החלטתי שאני אסתפק במגבר,סאב ו6X9 שיתנו מוסיקה ברמה סבירה,בכל מקרה אני לא מגביהה עד הסוף,אף אחד לא מגביהה עד הסוף ונוסע עם זה שעה-שעתיים,זה עושה כאבי ראש.

מכיר מישהו שהשקיע על המערכת 28,000 והיום הוא מצטער על זה,הוא שמע מערכת ב4,000 והבין שעשה טעות והוא מוכר את המערכת עכשיו ב15,000.

פורסם

להשקיע במערכת כסף זה רק חצי שליש דרך לתוצאה סופית

התקנה וכיוונים חשובים באותה מידה כמו בחירת רכיבים!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

על מנת לשפר את מה שיש רק להחליף בין ה6X9 והקומפוננט ולדעתי האחורים שיש לך לא מיותרים זו דעתי האישית, נכון שעדיף קומפוננט אבל גם הם יעשו עבודה טובה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
לפי ההודעות פה הבנתי שמתקינים 6X9 רק בגלל הבאס וזה ממש לא נכון,6X9 רמקולים שנותנים צליל מצוין והגזמתם עם החוסר הערכה אליהם.

שלי ה6X9 מחוברים למגבר ואני מרוצה מכל צליל[ויש לי קומפנטים מקדימה שלא מחוברים למגבר אלא רק לרדיו דיסק].

זה ששמעת 6X9 וטוב לך ואתה מרוצה לא אומר שזה הסטנדרט ושזה טוב.

ממליץ לך להגיע למפגש יום שישי ולשמוע מערכות ברמה, אולי תגלה עולם חדש.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

כאשר יש לי קומפוננט וסאב, עדיף לי לנתק את ה6X9?

ולא עדיף לחבר את ה6X9 למגבר מאשר את הקומפוננט?

תודה לעוזרים

פורסם

החיבור למגבר (במידה והוא 4 ערוצים): קומפוננט-2 ערוצים, סאב-2 ערוצים בגישור

אני לא רואה סיבה לחבר 6X9, לא אישית זה רק מפריע וסוחב לי את הסאונד לאחור

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...