Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק לא הבנתי למה הם טורחים להאיר את החניון התת קרקעי...

הרובוט צריך לראות?

וחוץ מזה, מה יהיה כשיגיעו 10 מכוניות ביחד לחניון? האחרון יצטרך להמתין 10 דקות עד שיכניסו לו את הרכב.

ועוד יותר גרוע בסוף היום כשיגיעו 50 וירצו את המכוניות שלהם באותו זמן...

זה אחד מצווארי הבקבוק הגרועים ביותר שראיתי במערכת כלשהי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בחניונים כאלה קיימת יותר ממעלית אחת והם מסונכרנות בינן לבין עצמן.

בשעה שמעלית אחת הולכת להביא רכב אחד, המעלית השניה כבר פולטת רכב שני. אם צריך יהיו מס' מעליות והן כולן יעבדו בהרמוניה בלי לצפצף זו לזו שהן מתעכבות ביציאה.

דבר שני, בחו"ל כמו בחו"ל זה חלק מענין הנסיעה - לדעת לחכות לרכב. לוקח מס' דקות אבל זאת לא הפתעה.

תחשוב כמה זמן לוקח לך ללכת לקופות בעזריאלי, ללכת לרכב בעזריאלי ולנסוע עד ליציאה. אני חושב שבסה"כ הזמן שמחכים כאן, הוא לא רחוק מהזמן שתקדיש ליציאה מחניון עזריאלי ואולי אף פחות מכך.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לאור ההסחפות רבתי שיש פה אני מתחיל לחשוב שיש סיבה להצבת גלאי צונאמי בחופי הארץ.

200,000 ?

מזל שלא הגזמתם.

פלטת פלדה עגולה בעובי של 2 ס"מ ובקוטר של 2 מטר על בסיס דומה מבטון.

במרכז הפלטה בתחתיתה מיסב ובהיקפה גלגלים. שוליה כגלגל שיניים.

בצידה, שקוע במגרעת יעודית בבטון מנוע חשמלי בניצב עם ראש משונן (כמו שער גלילה חשמלי)

קופסת פיקוד עם מצב "קדימה" ומצב "אחורה" וקיבלתם מתקן בפחות מ 10-13 אלפים של שקלים.

אני אפילו מוכן לבנות למי שמעוניין ב-15K.

בזמן יציקת הבטון, עגנו עצמכם שלא תיסחפו. :)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

היה - ואולי עוד ישנו - חניון כזה ברחוב הברזל ברמת החייל בתל אביב. בניין שני או שלישי מימין, אחרי סי קפה, כאשר נכנסים לרחוב מכיוון מערב.

בכניסה יש במה מסתובבת ואז האוטו עולה לבד (וגם חוזר...) לחנייה בקומות.

זו לא המצאה חדשה, וכמו שכתבו קיימת במפעלים בארץ ומקומות רבים בחו"ל. אבל אם הבחור רוצה לעשות מיזם - שיהיה בהצלחה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למה בדיוק פלטפורמה? יש לך את כל השטח הענק הזה לעשות את הסיבוב שאתה חפץ בו.

רעיון פשוט גאוני !

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

ברגע שתהיה פלטפורמה כזו, תהיה בעיה של מקום. (כרגע, החנייה היא רק רוחב המכונית. ברגע שתהיה פלטפורמה, החניהה תצטרך להיות באורך המכונית לכל כיוון.)

בעצם, כשאני חושב על זה, ניתן להוסיף כזו פלטפורמה בכניסה/יציאה לחניון.

יאללה, אני שולח אליהם מייל עם ההצעה!!!

פורסם

רעיון מצויין.

אבל השאלה כמה עולה ליישם אותו ולתחזק אותו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חברים, החברה הישראלית שמייצגת את WOHR בישראל נקראת "פרומוט מתקני חניה".

מסתבר שיש מתקנים רבים מסוג זה שמותקנים כבר ברחבי הארץ על ידם.

באתר שלהם וכמוכן באתר של WOHR ניתן לראות גם את פתרון הפלטה המסתובבת עליה דיברתם בשרשור.

החניון ברחוב הברזל עליו דיברתם שבק חיים לפני זמן מה והיה ,ואולי עדיין, נמצא בשיפוץ תקופה ארוכה. הוא היה החניון הראשון מסוג זה בארץ ויוצר ע"י חברה אנגלית אם אני לא טועה שפשטה את הרגל. כיום יש מתק נים נוספים בארץ שעובדים בצורה אוטומטית דומה,ולהבנתי כולם מיוצרים ע"י WOHR.

• תוכן חדש...