Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני לומד כרגע במכללה ועושה הנדסאי מכונות.

בתור פרויקט גמר אני בחרתי לעשות מתקן, שאמור לסובב מכונית בחניה פרטית, מוסך של בית פרטי, ב 90 , 180 , 270 ו360 מעלות.

בקיצור הנהג נכנס לחניה של הבית מקדימה, לוחץ על כפתור ומפעיל פלטפורמה מסתובבת בעזרת מנוע ומסובבת את הרכב

כדי שהיציאה גם תהיה בנסיעה קדימה ולא ברברס.

כרגע לא מצאתי שום חומר על הנושא ואני מאוד יעריך את זה, עם למישהו יש איזשהו מידע לנוגע למתקן כזה

ויכול לכוון אותי אליו.תודה מראש

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתכוון לזה שאם הוא צריך להיכנס לתוך החניה תוך סיבוב, תהיה פלטפורמה שפשוט תסובב את הרכב והוא יוכל לנסוע רק קדימה, בלי לסובב את ההגה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ראיתי מתקן כזה בתחנת הדלק פז באלוף שדה

במתקן של שטיפת המכוניות הם משתמשים בדבר כזה אולי הם יכולים להגיד לך מי התקין ואולי יש לו חומר על זה

קשה באימונים קל בים

פורסם

נגיד יש לך חניה פרטית בתוך מוסך, אתה נכנס מחנה את האוטו מכבה את המנוע.

האוטו נמצא על משטח עגול, שבלחיצת כפתור מסתובב 180 מעלות, כדי שכשתוכל לצאת שוב לאנשהו אם האוטו,

לא תצטרך לצאת מהמוסך שלך ברוורס. אתה תצא שוב קדימה.

פורסם

המתקן הזה אמור להיות בחציו בתוך האדמה. ככה שזה לא יהיה קל בתור פרויקט למכללה ולא זול.

היתי ממליץ לך לשנות כיוון.

פורסם

המוצר שאתה מדבר עליו קיים.

ניתן לראות מוצרים דומים בבמות באולמי תצוגת מכוניות.

אם תקליד בגוגל rotating car platform או rotating display תמצא אתרים בענין, שמוכרים את הרעיון שלך. לדוגמא:

http://www.iman-tech.com/heavyduty_rotary_platform_display.htm

אני מכיר פרוייקט בבית פרטי בארץ בו קיים מתקן דומה, במה עגולה המסתובבת בפינת חניון כדי לאפשר סיבוב הרכב במקום בו אין רדיוס סיבוב למכונית בגלל עמוד פינתי של בנין מעליו.

בחניון ציבורי לא נתקלתי בארץ במתקן דומה.

הנה דוגמא למשהו בסדר גודל קצת יותר גדול:

vw_garage.jpg

בלי קשר, ראה עוד פטנט חביב.

unGarage02.jpg

unGarage03.jpg

unGarage04.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה אמיתי, קיים ועובד במפעל פולקסווגן בוולפסבורג בגרמניה.

חפש בגוגל automated parking garage וכו'.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

על העיקרון של התמונה בתגובה 9, ראיתי חניון שפועל במתכונת דומה במיאמי (פלורידה).

אתה מגיע לכניסה לחניה, מקבל כרטיס ברקוד, יוצא מהרכב ומשם הרכב נעלם עם מעלית ובמה מסתובבת לאחד הכוכים.

כשאתה חוזר, אתה מציג את הברקוד, משלם והמערכת אוספת את הרכב ומגישה לך אותו ביציאה.

היתרון הגדול במערכת מסוכ כזה, הוא בכך שאין צורך להשאיר מסלולי נסיעה ומרחבי תמרון וניצולת נפח החניון עולה הן במובן האופקי והן במובן האנכי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בלי קשר, ראה עוד פטנט חביב.

היה פטנט דומה בעבודתה הקודמת של אימי, אני זוכר שהיה סיוט כל פעם להכניס ולהוציא את האוטו משם. הייתה מין מעלית קומותיים שהיה אפשר להעמיד עלי שתי מכוניות, ובלחיצת כפתור היא הייתה מעלה את הקומה הרצויה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אמנם זה בהודית.. אבל אפשר לראות איך זה בנוי.

עומד על גלגלות בצידי הפלטפורמה ובאמצע ציר שהיא מסתובבת עליו.

אצלו זה בצורה ידנית , אבל בטח אפשר להנדס איזה גלגל שיניים מכני שמקבל פקודה להסתובב בלחיצת כפתור.

http://www.youtube.com/watch?v=1aTp6cb_k5Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פה אפשר לראות את הגלגלת המכנית בפרוייקט אחר.

http://www.herculescarparking.com.au/turn_table.htm

עריכה: מצאתי סרטון שמסביר איך מסובבים את כל הפלטפורמה..

http://www.youtube.com/watch?v=Z4DhVd1NfVs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ואגב בשביל למצוא את זה באינטרנט יש לחפש Car Parking Solution

בהצלחה!

פורסם

מייק, לא הבנתי למה ההודי החאפר הזה בסרטון שהעלת, עולה על המתקן כשהוא כבר מסתובב.

כבר עושים סרטון תדמית, למה לא להשקיע עוד 10 שניות ולא לעלות על המתקן כשהוא מסתובב ? זה סתם נראה מסוכן ולא בטיחותי.

נפלנו על הודי חאפר.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...